A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Re: A Game of Thrones

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 03 Μάιος 2016, 00:42

Δυστυχώς τα έχουν κάνει μαντάρα οι συγγραφείς της σειράς υπάρχουν πολλά που έχουν περάσει στο ντούκου και άλλα που τα έχουν ξεπεταξει σε μια 2λεπτη σκηνή ενώ είναι 200-300 σελίδες στα βιβλία...
Επίσης μέχρι τώρα δεν έχουμε δει LS και πιστεύω ότι το πάνε για θάψιμο...
Έχει αρχίσει εδώ και 2 σεζόν και ξεφύγει πολύ απ τα βιβλία και δεν μ αρέσει...

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Μάιος 2016, 10:02

Όμορφο επεισόδιο, αλλα οκ οχι και ενα απο τα καλύτερα. ίσως πολλοί να το θεωρούν καλύτερο λόγω του τέλους του, που κακά τα ψέματα όλοι το περιμέναμε.

Κατα τα άλλα της σφαγής το κάγκελο. Ξεκαθαρίζει πλέον το τοπίο απο τους παλιούς βασιλιάδες και αναλαμβάνουν οι διάδοχοι, πράγμα που με ανησυχεί λίγο...(Ramsay Bolton, ζω για το επεισόδιο που θα σε σουβλίσουν...)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 06 Μάιος 2016, 23:17

Ο Ραμσει διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο αντιπαθεστατου χαρακτήρα μαζί με τον Τζοφρυ...

Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό jack124 » 09 Μάιος 2016, 23:23

Το 3ο επεισόδιο μου φάνηκε λίγο καλύτερο από τα υπόλοιπα 2 !! Παρά τις αρκετές συζητήσεις που είχε δεν ήταν άσχημο.. Προς το τέλος μόνο πήγε να με πάρει ο ύπνος :P
Ευτυχώς που η Άρυα βρήκε την όραση της και πάλι
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Μάιος 2016, 00:01

Καθαρό filler.... Το μόνο ενδιαφέρον η πιτσιρίκα, και λιιιγο το τέλος....
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό xkate93 » 10 Μάιος 2016, 06:04

Εγώ ήθελα η Arya να γίνει Daredevil :P
Άβαταρ μέλους
xkate93

Δημοσιευσεις : 43

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Μάιος 2016, 12:20

ένα ακόμα αργό επεισόδιο που για εμένα σώσει ο lord commander.είναι ο μόνος που η υπόθεσή του προχωράει κανονικά(μη πω γρήγορα).για εμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν φτάνει ο χρόνος πια για τόσους πολλούς χαρακτήρες.πιστεύω ή θα έπρεπε να μεγαλώσουν τα επεισόδια σε διάρκεια ή να βγάλουν 14-15 για φέτος.εκτός αν το κάνουν επίτηδες να βγει το βιβλίο το καλοκαίρι και του χρόνου να το ξεπεράσουν με την ησυχία τους χωρίς να κάνουν μεγάλες ζημιές στις πωλήσεις του....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 10 Μάιος 2016, 21:36

Το καλύτερο σημείο ήταν το ότι ίσως ο Μπραν μπορεί να αλλάξει στιγμές του παρελθόντος...
Ο Jon ίσως άλλαξε όπως αλλαξε όποιος έχει αναστηθεί στα βιβλία και έχει γίνει σκληρότερες...

Αυτά που γίνονται στο Εσσος μου είναι λίγο αδιάφορα...
Κing's Landing ψιλοαδιαφορο...
Η Arya ελπίζω να κάνει σύντομα ταξιδάκι δυτικά...

Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 10 Μάιος 2016, 21:48

korko έγραψε:για εμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν φτάνει ο χρόνος πια για τόσους πολλούς χαρακτήρες.

αυτο ακριβως... και τα επεισοδια ειναι και λιγα... εχει αρχισει για μενα να γινεται ξενερωτικο αυτο το γεγονος... σε σημειο να με κου ραζει η σειρα γενικοτερα. Ισως φετος ειναι η τελευταια σεζον που θα το δω επεισοδιο επεισοδιο. Απο του χρονου θα περιμενω και θα τα βλεπω ολα μαζεμενα ή σε 2 κομματια των 5 επεισοδιων σαν ταινιες. Το μονο προβλημα ειναι οι σποιλεραδες
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Μάιος 2016, 21:59

H μεγαλη επιστροφη...πλεον τωρα αρχιζει ουσιαστικα η νεα χρονια του game of thrones.Ειναι απολαυση το καθε δευτερολεπτο που γραφει στην καμερα,μακραν ο πιο ενδιαφερων χαρακτηρας.Και ολα τα λεφτα το καλοσωρισμα του αρχηγου των Αγριων χαχα.Η ικανοτητα του Μπραν να βλεπει το παρελθον πολυ σημαντικη για να δουμε αθεατες πλευρες του παρελθοντος κι ας μην αλλαξει τιποτα απο αυτο.Την πληρωσαν και οι προδοτες και πιστευω σιγα σιγα θα φορτσαρει η σειρα για φετος
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB