Δυστυχώς τα έχουν κάνει μαντάρα οι συγγραφείς της σειράς υπάρχουν πολλά που έχουν περάσει στο ντούκου και άλλα που τα έχουν ξεπεταξει σε μια 2λεπτη σκηνή ενώ είναι 200-300 σελίδες στα βιβλία...
Επίσης μέχρι τώρα δεν έχουμε δει LS και πιστεύω ότι το πάνε για θάψιμο...
Έχει αρχίσει εδώ και 2 σεζόν και ξεφύγει πολύ απ τα βιβλία και δεν μ αρέσει...
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
Όμορφο επεισόδιο, αλλα οκ οχι και ενα απο τα καλύτερα. ίσως πολλοί να το θεωρούν καλύτερο λόγω του τέλους του, που κακά τα ψέματα όλοι το περιμέναμε.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Re: A Game of Thrones
Ο Ραμσει διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο αντιπαθεστατου χαρακτήρα μαζί με τον Τζοφρυ...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
ένα ακόμα αργό επεισόδιο που για εμένα σώσει ο lord commander.είναι ο μόνος που η υπόθεσή του προχωράει κανονικά(μη πω γρήγορα).για εμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν φτάνει ο χρόνος πια για τόσους πολλούς χαρακτήρες.πιστεύω ή θα έπρεπε να μεγαλώσουν τα επεισόδια σε διάρκεια ή να βγάλουν 14-15 για φέτος.εκτός αν το κάνουν επίτηδες να βγει το βιβλίο το καλοκαίρι και του χρόνου να το ξεπεράσουν με την ησυχία τους χωρίς να κάνουν μεγάλες ζημιές στις πωλήσεις του....
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Re: A Game of Thrones
Το καλύτερο σημείο ήταν το ότι ίσως ο Μπραν μπορεί να αλλάξει στιγμές του παρελθόντος...
Αυτά που γίνονται στο Εσσος μου είναι λίγο αδιάφορα...
Κing's Landing ψιλοαδιαφορο...
Η Arya ελπίζω να κάνει σύντομα ταξιδάκι δυτικά...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αυτά που γίνονται στο Εσσος μου είναι λίγο αδιάφορα...
Κing's Landing ψιλοαδιαφορο...
Η Arya ελπίζω να κάνει σύντομα ταξιδάκι δυτικά...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
korko έγραψε:για εμένα το πρόβλημα είναι ότι δεν φτάνει ο χρόνος πια για τόσους πολλούς χαρακτήρες.
αυτο ακριβως... και τα επεισοδια ειναι και λιγα... εχει αρχισει για μενα να γινεται ξενερωτικο αυτο το γεγονος... σε σημειο να με κου ραζει η σειρα γενικοτερα. Ισως φετος ειναι η τελευταια σεζον που θα το δω επεισοδιο επεισοδιο. Απο του χρονου θα περιμενω και θα τα βλεπω ολα μαζεμενα ή σε 2 κομματια των 5 επεισοδιων σαν ταινιες. Το μονο προβλημα ειναι οι σποιλεραδες
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες