Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 03:29 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
A Game of Thrones
diver_gr έγραψε:Το κακό είναι πως στην επόμενη σεζόν θα γίνει το παράδοξο οι τηλεθεατές να βρίσκονται ποιο μπροστά από το βιβλίο........
Ακόμα ποιο fail για μένα είναι το γεγονός πως η τηλεοπτική έκδοση θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις και θα ακολουθήσει άλλο δρόμο από το βιβλίο. wtf? Έχω διαβάσει το βιβλία προτού το Game Of trhones γίνει επιτυχία και το μάθουν όλοι από ΗΒΟ. Η τρόπος γραφής είναι απλά απίστευτος. Το ζόρι είναι πως με τη σειρά να ξεκινάει πρώτα εμείς που περιμένουμε να διαβάσουν το επόμενο βιβλίο θα ακούμε από παντού Spoilers..
Trailers, συζητήσεις σε καφέ, στη δουλειά, σε forums, πακέτο και το ξενέρωμα θα είναι να μάθεις κάτι συνταρακτικό στο άσχετο το οποίο μετά θα σου χαλάσει όλη την αγωνία και συναίσθημα κατά την ανάγνωση του βιβλίου.
Α ρε George Martin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοίταξε, πιστέυω οτι θα ειναι τα πράγματα καπου στην μέση, γιαυτο θα δουμε ποιο εκτενέστερα flashback, απο οτι σε άλλη σεζον και λογικά θα εχουν περισσοτερο χρονο (ισως και ολόκληρο επεισόδιο) ωστε να φρενάρει την πλοκη και να καλύψει κενά.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Επιτέλους ήλθε η ωρα!! Οκ, το πρώτο επεισόδιο λογικό να αποτελεί μια υπενθύμιση του τι έγινε στα προηγούμενα, και πως πάνε πλέον τα πράγματα. Τώρα για το τέλος του...απογοήτευση...
(ακόμα μία...)

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
ιδέα μου ήταν ή άφηνε την εντύπωση του τρέχω.και 45 λεπτά επεισόδιο?πφ
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Georgebor έγραψε:nfs_maniac έγραψε:Επιτέλους ήλθε η ωρα!! Οκ, το πρώτο επεισόδιο λογικό να αποτελεί μια υπενθύμιση του τι έγινε στα προηγούμενα, και πως πάνε πλέον τα πράγματα. Τώρα για το τέλος του...απογοήτευση...(ακόμα μία...)
Είναι απογοήτευση η μας δείχνει κάτι;;Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Βασικά την απογοήτευση αλλιώς την εννοώ, οχι σε θέμα πλοκής της ιστορίας, αλλα καθαρά σε αυτο που μεχρι τώρα βλέπαμε και ξέραμε. Ε δεν ηταν και οτι καλύτερο

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με άφησε ικανοποιημένο αυτό το επεισόδιο και όταν διαβάζω στο ίντερνετ ότι είναι το καλύτερο μέχρι σήμερα και τέτοια πήγα με μεγάλες προσδοκίες και τελικά έφαγα το κεφάλι μου .
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που να συμφωνεί μαζί μου αλλά δεν το θεωρώ "ένα από τα καλύτερα επεισόδια μέχρι σήμερα" .. Γενικά έχει χαθεί η αίσθηση που υπήρχε μέχρι και τον 4ο κύκλο , ελπίζω να βελτιωθεί λίγο στα επόμενα μακάρι δηλαδή γιατί κουράζει λίγο :/
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που να συμφωνεί μαζί μου αλλά δεν το θεωρώ "ένα από τα καλύτερα επεισόδια μέχρι σήμερα" .. Γενικά έχει χαθεί η αίσθηση που υπήρχε μέχρι και τον 4ο κύκλο , ελπίζω να βελτιωθεί λίγο στα επόμενα μακάρι δηλαδή γιατί κουράζει λίγο :/
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης