A Game of Thrones

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό lefteris58 » 09 Μαρ 2016, 08:08

Βάζω το trailer σε spoiler:

lefteris58

Δημοσιευσεις : 37

Δημοσίευσηαπό giannisGG » 10 Μαρ 2016, 14:52

αντε παιδες θα βγει η ελλαδα απο το μνημονιο(BAZINGA!) και ακομα winter is coming...
τι θα γινει δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
giannisGG

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 11 Μαρ 2016, 10:26

diver_gr έγραψε:Το κακό είναι πως στην επόμενη σεζόν θα γίνει το παράδοξο οι τηλεθεατές να βρίσκονται ποιο μπροστά από το βιβλίο........

Ακόμα ποιο fail για μένα είναι το γεγονός πως η τηλεοπτική έκδοση θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις και θα ακολουθήσει άλλο δρόμο από το βιβλίο. wtf? Έχω διαβάσει το βιβλία προτού το Game Of trhones γίνει επιτυχία και το μάθουν όλοι από ΗΒΟ. Η τρόπος γραφής είναι απλά απίστευτος. Το ζόρι είναι πως με τη σειρά να ξεκινάει πρώτα εμείς που περιμένουμε να διαβάσουν το επόμενο βιβλίο θα ακούμε από παντού Spoilers..

Trailers, συζητήσεις σε καφέ, στη δουλειά, σε forums, πακέτο και το ξενέρωμα θα είναι να μάθεις κάτι συνταρακτικό στο άσχετο το οποίο μετά θα σου χαλάσει όλη την αγωνία και συναίσθημα κατά την ανάγνωση του βιβλίου.

Α ρε George Martin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοίταξε, πιστέυω οτι θα ειναι τα πράγματα καπου στην μέση, γιαυτο θα δουμε ποιο εκτενέστερα flashback, απο οτι σε άλλη σεζον και λογικά θα εχουν περισσοτερο χρονο (ισως και ολόκληρο επεισόδιο) ωστε να φρενάρει την πλοκη και να καλύψει κενά.
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 25 Απρ 2016, 12:17

Επιτέλους ήλθε η ωρα!! Οκ, το πρώτο επεισόδιο λογικό να αποτελεί μια υπενθύμιση του τι έγινε στα προηγούμενα, και πως πάνε πλέον τα πράγματα. Τώρα για το τέλος του...απογοήτευση... :( (ακόμα μία...)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό korko » 25 Απρ 2016, 17:21

μέτριο επεισόδιο όπως σχεδόν πάντα το πρώτο της χρονιάς.απλά έβαλε τις βάσεις για το τι θα ακολουθήσει αν και θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μεγάλο σε διάρκεια ώστε να έχει και λίγη πραγματική ανάπτυξη η πλοκή της σειράς.
πραγματικά κρίμα να παίρνουν έναν τόσο εξαιρετικό ηθοποιό όπως ο Alexander Siddig και να τον καταστρέφουν με ένα ρόλο που στα βιβλία είναι εξαιρετικός και στη σειρά άθλιος.όλο το story με το dorne είναι πραγματικά για γέλια και για αυτό φταίει ότι δεν ακολούθησαν ποτέ το βιβλίο.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 25 Απρ 2016, 18:49

nfs_maniac έγραψε:Επιτέλους ήλθε η ωρα!! Οκ, το πρώτο επεισόδιο λογικό να αποτελεί μια υπενθύμιση του τι έγινε στα προηγούμενα, και πως πάνε πλέον τα πράγματα. Τώρα για το τέλος του...απογοήτευση... :( (ακόμα μία...)

Είναι απογοήτευση η μας δείχνει κάτι;;
Ότι η μελισάντρε μπορεί να ξεγελάσει τον θάνατο και τον χρόνο;;Μήπως κάνει τα μαγικά της πάλι η απλά θα πεθάνει απογοητευμένη;; Θα δείξει πάντως νομίζω για πρώτο επεισόδιο ήταν καλό!
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 25 Απρ 2016, 20:27

ιδέα μου ήταν ή άφηνε την εντύπωση του τρέχω.
άσε τα χαζά της υπόθεσης να βρει ο άλλος σε ολόκληρο βουνό και εκεί που σταμάτησε το δαχτυλίδι της άλλης και ο αρχηγοί των ντοθράκοι να μην ξέρουν το παρελθόν της καλίσις
και 45 λεπτά επεισόδιο?πφ
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 25 Απρ 2016, 22:14

Georgebor έγραψε:
nfs_maniac έγραψε:Επιτέλους ήλθε η ωρα!! Οκ, το πρώτο επεισόδιο λογικό να αποτελεί μια υπενθύμιση του τι έγινε στα προηγούμενα, και πως πάνε πλέον τα πράγματα. Τώρα για το τέλος του...απογοήτευση... :( (ακόμα μία...)

Είναι απογοήτευση η μας δείχνει κάτι;;
Ότι η μελισάντρε μπορεί να ξεγελάσει τον θάνατο και τον χρόνο;;Μήπως κάνει τα μαγικά της πάλι η απλά θα πεθάνει απογοητευμένη;; Θα δείξει πάντως νομίζω για πρώτο επεισόδιο ήταν καλό!

Βασικά την απογοήτευση αλλιώς την εννοώ, οχι σε θέμα πλοκής της ιστορίας, αλλα καθαρά σε αυτο που μεχρι τώρα βλέπαμε και ξέραμε. Ε δεν ηταν και οτι καλύτερο :(
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Μάιος 2016, 18:19

αρκετά καλό το σημερινό επεισόδιο με ένα κύκλο να κλείνει και έναν νέο να ανοίγει στο westeros.
το μόνο που δεν με τρέλανε ήταν πως αναστήθηκε ο jonh.θα το ήθελα λίγο πιο υπερπαραγωγή αλλά όλα οκ.επιτέλους θα πάρει μπρος η ιστορία του.ramsey πραγματικά πας για πιο αντιπαθής χαρακτήρας όλης της σειράς.έρχεται το σπαθί του john....
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό jack124 » 02 Μάιος 2016, 23:58

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με άφησε ικανοποιημένο αυτό το επεισόδιο και όταν διαβάζω στο ίντερνετ ότι είναι το καλύτερο μέχρι σήμερα και τέτοια πήγα με μεγάλες προσδοκίες και τελικά έφαγα το κεφάλι μου .
Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που να συμφωνεί μαζί μου αλλά δεν το θεωρώ "ένα από τα καλύτερα επεισόδια μέχρι σήμερα" .. Γενικά έχει χαθεί η αίσθηση που υπήρχε μέχρι και τον 4ο κύκλο , ελπίζω να βελτιωθεί λίγο στα επόμενα μακάρι δηλαδή γιατί κουράζει λίγο :/
Το τέλος προβλέψιμο από το καλοκαίρι το ξέραμε ότι θα τον αναστήσει η κοκκινομάλλα και φυσικά κανείς δεν πίστεψε το κανάλι που έλεγε ότι πέθανε ο σνοου (λίγο πριν την πρεμιέρα του 6ου κύκλου) ..
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB