Παίρνοντας αφορμή από το θέμα σχετικά με νέα trailers, teasers κτλ για σειρές, σκέφτηκα να έχουμε ένα topic για να συζητάμε για τη σειρά. Τι μας άρεσε, τι μας έκανε εντύπωση, ποιος ήταν ο αγαπημένος ήρωας.
Εγώ είμαι ανάμεσα σε Desmond και Ben...
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:03 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Lost
Παυλίτο και εγώ αναμέσα σε Ben και Desmond είμαι..όσο για την σειρά γενικά,λατρεμένη,τρελό κόλλημα τόσα χρόνια το βλέπαμε όλοι οικογενειακώς σαν τρελοί αφήνοντας όλες τις υποχρεώσεις μας
,αλλά στο τέλος λίγο ξέφυγε η υπόθεση σε πολλά θέματα,είχα μια αίσθηση οτι σε κάποιο σημείο o Αbrams και η παρέα του,δεν ήξεραν πως να ξεμπερδέψουν τα μπερδεμένα,προσωπικά απογοητεύτηκα κάπως απο το τέλος..περίμενα κάτι το διαφορετικό...εσεις τι λέτε παίδες?

-
romanos.romaidis - Δημοσιευσεις : 66
Ε κοιτα ενας βασικος κορμος και μπουσουλας υπηρχε, απο κει και περα, εφοσον στη μεση μπαινουν καναλια, διαφημιστες, με λιγα λογια λεφτα, υπηρξε αρκετο κοψε ραψε ωστε να το φερουν στα μετρα τους, αλλες φορες με πολυ καλα και αλλες φορες με ακομψα αποτελεσματα. Γενικως τελειωσε αξιοπρεπεστατα.
Τωρα για τους ψιθυρους που λες, δε νομιζω. Ισα ισα η θεωρια αυτη ηταν και απο τις πρωτες και μαλιστα επιβεβαιωθηκε. Μαλιστα, σε μια ερωτηση που τους ειχε γινει πριν καποια χρονια, ειχαν παραδεχτει οτι οντως οι ψιθυροι αν τους "αποκωδικοποιησεις" ειναι πραγματικα λογια και οχι ασυναρτησιες. Οποτε εβγαζε μια χαρα νοημα το οτι ηταν τα πνευματα οσων "κολλησαν" στο νησι που σχολιαζαν τα γεγονοτα,προειδοποιουσαν κλπ
Τωρα για τους ψιθυρους που λες, δε νομιζω. Ισα ισα η θεωρια αυτη ηταν και απο τις πρωτες και μαλιστα επιβεβαιωθηκε. Μαλιστα, σε μια ερωτηση που τους ειχε γινει πριν καποια χρονια, ειχαν παραδεχτει οτι οντως οι ψιθυροι αν τους "αποκωδικοποιησεις" ειναι πραγματικα λογια και οχι ασυναρτησιες. Οποτε εβγαζε μια χαρα νοημα το οτι ηταν τα πνευματα οσων "κολλησαν" στο νησι που σχολιαζαν τα γεγονοτα,προειδοποιουσαν κλπ
Destiny, is a fickle bitch...
-
sheik - Δημοσιευσεις : 45
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης