Lost

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Lost

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 21:53

Παίρνοντας αφορμή από το θέμα σχετικά με νέα trailers, teasers κτλ για σειρές, σκέφτηκα να έχουμε ένα topic για να συζητάμε για τη σειρά. Τι μας άρεσε, τι μας έκανε εντύπωση, ποιος ήταν ο αγαπημένος ήρωας.

Εγώ είμαι ανάμεσα σε Desmond και Ben...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό sheik » 04 Σεπ 2011, 22:18

Κατα καιρους ειχα και διαφορετικο αγαπημενο.

Locke, Ben, Desmond, Faraday, Richard ειναι μερικοι απο αυτους. Αν μιλαμε καθαρα υποκριτικα, ηθοποιαρες σαν τον O'Quinn και τον Emerson δεν ειχε αλλους η σειρα..
Destiny, is a fickle bitch...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Σεπ 2011, 00:46

Έχω την εντύπωση ότι ο Emerson είναι απλά από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν παίξει στην τηλεόραση. Δεν έχω καταφέρει ξανά να τρομοκρατηθώ απλά βλέποντάς έναν άνθρωπο σε σειρά να κοιτάει την κάμερα... Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ταλέντο!
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 05 Σεπ 2011, 02:09

Παυλίτο και εγώ αναμέσα σε Ben και Desmond είμαι..όσο για την σειρά γενικά,λατρεμένη,τρελό κόλλημα τόσα χρόνια το βλέπαμε όλοι οικογενειακώς σαν τρελοί αφήνοντας όλες τις υποχρεώσεις μας :),αλλά στο τέλος λίγο ξέφυγε η υπόθεση σε πολλά θέματα,είχα μια αίσθηση οτι σε κάποιο σημείο o Αbrams και η παρέα του,δεν ήξεραν πως να ξεμπερδέψουν τα μπερδεμένα,προσωπικά απογοητεύτηκα κάπως απο το τέλος..περίμενα κάτι το διαφορετικό...εσεις τι λέτε παίδες?
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό sion » 05 Σεπ 2011, 09:14

εγώ νομίζω ότι άλλο σχεδίαζαν και άλλο τους βγήκε. Κάπως αλλιώς είχαν σκεφτεί το τέλος, αλλά λόγω της τεράστιας "έρευνας" που έγινε στο internet (πχ. έκατσαν και ανάλυσαν τους ψιθύρους που ακούγονταν στο δάσος) θέλησαν να διαψεύσουν όλες τις υποψίες/θεωρίες.
Άβαταρ μέλους
sion

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό sheik » 05 Σεπ 2011, 09:54

Ε κοιτα ενας βασικος κορμος και μπουσουλας υπηρχε, απο κει και περα, εφοσον στη μεση μπαινουν καναλια, διαφημιστες, με λιγα λογια λεφτα, υπηρξε αρκετο κοψε ραψε ωστε να το φερουν στα μετρα τους, αλλες φορες με πολυ καλα και αλλες φορες με ακομψα αποτελεσματα. Γενικως τελειωσε αξιοπρεπεστατα.

Τωρα για τους ψιθυρους που λες, δε νομιζω. Ισα ισα η θεωρια αυτη ηταν και απο τις πρωτες και μαλιστα επιβεβαιωθηκε. Μαλιστα, σε μια ερωτηση που τους ειχε γινει πριν καποια χρονια, ειχαν παραδεχτει οτι οντως οι ψιθυροι αν τους "αποκωδικοποιησεις" ειναι πραγματικα λογια και οχι ασυναρτησιες. Οποτε εβγαζε μια χαρα νοημα το οτι ηταν τα πνευματα οσων "κολλησαν" στο νησι που σχολιαζαν τα γεγονοτα,προειδοποιουσαν κλπ
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Σεπ 2011, 11:22

Δυστυχώς η τεράστια επιτυχία κόστισε στο Lost γιατί από πχ. 20 επεισόδια το έκαναν 100. Λογικό είναι να κάνει κοιλιά και να χαλάσει λίγη από τη μαγεία. Το τέλος, σίγουρα δεν ήταν διαφωτιστικό, αλλά σίγουρα δεν με απογοήτευσε...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό sheik » 05 Σεπ 2011, 14:16

Οχι ενταξει και 20 επεισοδια ειναι πολυ λιγα, ουτε μια σαιζον. Το αρχικο σχεδιαγραμμα της σειρας ηταν 3, αντε 4 σαιζον αν θυμαμαι καλα, δηλαδη πες περιπου 80 επεισοδια. Αρα ειχαμε καπου 30 επεισοδια "αρμεγμα"...
Άβαταρ μέλους
sheik

Δημοσίευσηαπό romanos.romaidis » 05 Σεπ 2011, 19:31

Οπως τα λετε ''αρμεγμα'' έπεσε μετά απο κάποιο σημείο
Άβαταρ μέλους
romanos.romaidis

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Σεπ 2011, 19:37

Μα φαινόταν μωρέ. Μιλάμε ότι ορισμένα επεισόδια (αφού τελείωναν βέβαια), έκαναν κρα ότι ήταν απλά φίλερς. Μιλάμε για την απέραντη ξενέρα αν το σκεφτείς τελικά. Αν ήταν πιο "σφιχτή", ίσως να ήταν πολύ καλύτερη σειρά συνολικά. Απλά, την έσκισε το ABC
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB