- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;
ΠΟΤΕ.
Ειναι must να μένουν καποιοι παιχτες για παντα σε μια ομάδα.
Αποτελούν μερος της ταυτότητας των ομάδων, ειναι οι "αρχηγοί" τους, και ηγέτες τους.
Εφυγε ακομη και στα δύσκολα ο ΜΠΟΥΦΟΝ απο τη ΓΙΟΥΒΕ?
Εφυγε ο ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΑΝ?
Εφυγε ο ΤΟΤΤΙ απο τη ΡΟΜΑ?
Εφυγε ομως ο Μπεκαμ απο τη united, εφυγε εστω και στα τελη του ο Ραούλ απο τη Ρεάλ, και ειδατε ποσο ασχημο φάνηκε?
Ειναι must να μένουν καποιοι παιχτες για παντα σε μια ομάδα.
Αποτελούν μερος της ταυτότητας των ομάδων, ειναι οι "αρχηγοί" τους, και ηγέτες τους.
Εφυγε ακομη και στα δύσκολα ο ΜΠΟΥΦΟΝ απο τη ΓΙΟΥΒΕ?
Εφυγε ο ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΑΝ?
Εφυγε ο ΤΟΤΤΙ απο τη ΡΟΜΑ?
Εφυγε ομως ο Μπεκαμ απο τη united, εφυγε εστω και στα τελη του ο Ραούλ απο τη Ρεάλ, και ειδατε ποσο ασχημο φάνηκε?
-
periklis - Δημοσιευσεις : 126
O Messi καλώς ή κακώς είναι για την Μπάρτσα ένα σύμβολο. Προερχόμενος απο τις ακαδημίες της, χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την νοοτροπία της ομάδας στο να παράγει παίκτες και να τους αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όντας ο αγαπημένος μου παίκτης, δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσει αυτή την χημεία που έχει με την ομάδα της Μπάρτσα.
- vaggelinho
- Δημοσιευσεις : 137
Εγω πιστευω οτι ο Λιο δεν πρεπει να φυγει απο την Μπαρτσα, ειναι στην ομαδα απο παιδακι, τον εχει στηριξει και σε θεματα υγειας (υψος-αναπτυξη) και αγωνιστικα, ειναι ενας θρυλος, εχει αποδειξει οτι μπορει να πρωταγωνιστησει και εκτος Ισπανιας στο Champions League, το μονο ερωτηματικο ειναι με την Εθνικη, μακαρι στο επομενο Μουντιαλ που θα ειναι και το τελευταιο του, με ΚΑΛΟ προπονητη (Σιμεονε?), να το παρει για να καταλαβουν ολοι οτι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης που εχει δει το αθλημα!
- PANOS134EVER
- Δημοσιευσεις : 21
Re: Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;
asvestis έγραψε:νομιζω αν φυγει απο ΜΠΑΡΤΣΑ δεν θα εναι τοσο καλος
Είσαι στο μυαλό μου.[emoji12] κι εγώ θεωρώ πως με τη σωματοδομή του σε μία ομάδα που δε θα έχει τόσο καλοδουλεμένο σύνολο θα δείξει τις πολλές αδυναμίες του. Μπορεί και να του κάνει καλό πάντως. Μία αλλαγή πάντα ανοίγει νέες προοπτικές.
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Είναι παίχτης σύμβολο για τη Μπαρτσελόνα και νομίζω πρέπει να παραμείνει σε αυτή μέχρι το τέλος της καριέρας του.
- johnlit777
- Δημοσιευσεις : 93
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης