Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό kostadia » 30 Ιούλ 2016, 12:11

Ναι και εγώ πιστεύω καλύτερα να πάει premier league στην Chelsea κατά προτίμηση :P
kostadia

Δημοσιευσεις : 81

Δημοσίευσηαπό periklis » 05 Οκτ 2016, 11:22

ΠΟΤΕ.

Ειναι must να μένουν καποιοι παιχτες για παντα σε μια ομάδα.
Αποτελούν μερος της ταυτότητας των ομάδων, ειναι οι "αρχηγοί" τους, και ηγέτες τους.
Εφυγε ακομη και στα δύσκολα ο ΜΠΟΥΦΟΝ απο τη ΓΙΟΥΒΕ?
Εφυγε ο ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΑΝ?
Εφυγε ο ΤΟΤΤΙ απο τη ΡΟΜΑ?

Εφυγε ομως ο Μπεκαμ απο τη united, εφυγε εστω και στα τελη του ο Ραούλ απο τη Ρεάλ, και ειδατε ποσο ασχημο φάνηκε?
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό vaggelinho » 17 Οκτ 2016, 23:39

O Messi καλώς ή κακώς είναι για την Μπάρτσα ένα σύμβολο. Προερχόμενος απο τις ακαδημίες της, χαρακτηρίζει με τον καλύτερο τρόπο την νοοτροπία της ομάδας στο να παράγει παίκτες και να τους αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όντας ο αγαπημένος μου παίκτης, δεν θα ήθελα με τίποτα να χάσει αυτή την χημεία που έχει με την ομάδα της Μπάρτσα.
vaggelinho

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό VonL » 02 Δεκ 2016, 12:13

Αν του δώσουν αλλού περισσότερα χρήματα γιατί να μην φύγει; Αλλά δεν τον συμφέρει γιατί είναι μεγάλη ομάδα η Μπαρτσελόνα και εκτός από χρήματα κερδίζει και δόξα έμμεσα από τις νίκες της ομάδας :)
VonL

Δημοσιευσεις : 101

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 05 Δεκ 2016, 18:46

Θα ηθελα να τον δω σε ενα αλλο πρωταθλημα περαν του ισπανικου.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό PANOS134EVER » 23 Δεκ 2016, 11:27

Εγω πιστευω οτι ο Λιο δεν πρεπει να φυγει απο την Μπαρτσα, ειναι στην ομαδα απο παιδακι, τον εχει στηριξει και σε θεματα υγειας (υψος-αναπτυξη) και αγωνιστικα, ειναι ενας θρυλος, εχει αποδειξει οτι μπορει να πρωταγωνιστησει και εκτος Ισπανιας στο Champions League, το μονο ερωτηματικο ειναι με την Εθνικη, μακαρι στο επομενο Μουντιαλ που θα ειναι και το τελευταιο του, με ΚΑΛΟ προπονητη (Σιμεονε?), να το παρει για να καταλαβουν ολοι οτι ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης που εχει δει το αθλημα!
PANOS134EVER

Δημοσιευσεις : 21

Re: Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;

Δημοσίευσηαπό Volga » 28 Δεκ 2016, 22:57

asvestis έγραψε:νομιζω αν φυγει απο ΜΠΑΡΤΣΑ δεν θα εναι τοσο καλος

Είσαι στο μυαλό μου.[emoji12] κι εγώ θεωρώ πως με τη σωματοδομή του σε μία ομάδα που δε θα έχει τόσο καλοδουλεμένο σύνολο θα δείξει τις πολλές αδυναμίες του. Μπορεί και να του κάνει καλό πάντως. Μία αλλαγή πάντα ανοίγει νέες προοπτικές.
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό johnlit777 » 29 Δεκ 2016, 17:47

Είναι παίχτης σύμβολο για τη Μπαρτσελόνα και νομίζω πρέπει να παραμείνει σε αυτή μέχρι το τέλος της καριέρας του.
johnlit777

Δημοσιευσεις : 93

Δημοσίευσηαπό greekdom » 20 Μάιος 2017, 00:33

o mesi ταιριαζει στην μπαρτσα
greekdom

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό Agitator » 21 Μάιος 2017, 00:17

Θα ηθελα να τον δω σε Man united, για να δειξει οτι μπορει να κανει τεραστια διαφορα και σε ενα διαφορετικο πρωταθλημα. Να παρει καπου εκτος Premier League το θεωρω λαθος κινηση.
Άβαταρ μέλους
Agitator

Δημοσιευσεις : 38

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB