Sto amazon vrika 2 pl kala headset to
Plantronics GameCom 788 USB me timh £29.99
kai to G430 me timh £32.99.
Pio pisteuete einai kalhtero? kai an exete kai eseis na mou protinete kai alla headset konta omws se autes tis times!
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Gaming Headset
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Φιλε σε ενημερωσα ΗΔΗ μία φορά και συνεχίζεις με τα greeklish... ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μήνυμα σου σε greeklish απο εδω και πέρα θα διαγράφεται
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
zisis7 έγραψε:Sto amazon vrika 2 pl kala headset to
Pio pisteuete einai kalhtero? kai an exete kai eseis na mou protinete kai alla headset konta omws se autes tis times!
Τα Plantronics Gamecom 788 USB δεν τα γνωρίζω για να σου πω αν αξίζουν να τα αγοράσεις.
Όσο για τα G430 της Logitech έχω ακούσει πολλές καλές κριτικές, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω τα ακούστηκα της Logitech.
Επίσης κοιτά να δεις και τα μεταφορικά πόσο θα σου έρθουν γιατί νομίζω θα σου έρθουν πάνω κάτω με τα ιδία χρήματα αν το αγοράσεις από Ελλάδα.
-
nvitsentzatos - Δημοσιευσεις : 2
nvitsentzatos έγραψε:zisis7 έγραψε:Sto amazon vrika 2 pl kala headset to
Τα Plantronics Gamecom 788 USB δεν τα γνωρίζω για να σου πω αν αξίζουν να τα αγοράσεις.
Όσο για τα G430 της Logitech έχω ακούσει πολλές καλές κριτικές, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω τα ακούστηκα της Logitech.
Επίσης κοιτά να δεις και τα μεταφορικά πόσο θα σου έρθουν γιατί νομίζω θα σου έρθουν πάνω κάτω με τα ιδία χρήματα αν το αγοράσεις από Ελλάδα.
Στα 50 με τα μεταφορικα.Στο skroutz τα εχει στα 69 χωρις μεταφορικα ta g430 pou paragkeila shmera apo to amazon
KosMyl έγραψε:H razer έχει κάποιο καλό οικονομικό;;;;
Εχει τα razer kraken usb που στα skroutz ειναι στα 50 ευρο αλλα κατω στα σχολια λενε πολυ οτι σπανε ευκολα
- zisis7
- Δημοσιευσεις : 5
6 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες