Gaming Headset

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Gaming Headset

Δημοσίευσηαπό zisis7 » 01 Δεκ 2016, 15:06

Sto amazon vrika 2 pl kala headset to
Plantronics GameCom 788 USB me timh £29.99
kai to G430 me timh £32.99.
Pio pisteuete einai kalhtero? kai an exete kai eseis na mou protinete kai alla headset konta omws se autes tis times!
zisis7

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 01 Δεκ 2016, 15:21

Φιλε σε ενημερωσα ΗΔΗ μία φορά και συνεχίζεις με τα greeklish... ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μήνυμα σου σε greeklish απο εδω και πέρα θα διαγράφεται
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό nvitsentzatos » 01 Δεκ 2016, 20:34

zisis7 έγραψε:Sto amazon vrika 2 pl kala headset to
Pio pisteuete einai kalhtero? kai an exete kai eseis na mou protinete kai alla headset konta omws se autes tis times!

Τα Plantronics Gamecom 788 USB δεν τα γνωρίζω για να σου πω αν αξίζουν να τα αγοράσεις.
Όσο για τα G430 της Logitech έχω ακούσει πολλές καλές κριτικές, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω τα ακούστηκα της Logitech.
Επίσης κοιτά να δεις και τα μεταφορικά πόσο θα σου έρθουν γιατί νομίζω θα σου έρθουν πάνω κάτω με τα ιδία χρήματα αν το αγοράσεις από Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
nvitsentzatos

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό KosMyl » 01 Δεκ 2016, 23:01

H razer έχει κάποιο καλό οικονομικό;;;;
Άβαταρ μέλους
KosMyl

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό zisis7 » 02 Δεκ 2016, 00:03

nvitsentzatos έγραψε:
zisis7 έγραψε:Sto amazon vrika 2 pl kala headset to

Τα Plantronics Gamecom 788 USB δεν τα γνωρίζω για να σου πω αν αξίζουν να τα αγοράσεις.
Όσο για τα G430 της Logitech έχω ακούσει πολλές καλές κριτικές, εγώ προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω τα ακούστηκα της Logitech.
Επίσης κοιτά να δεις και τα μεταφορικά πόσο θα σου έρθουν γιατί νομίζω θα σου έρθουν πάνω κάτω με τα ιδία χρήματα αν το αγοράσεις από Ελλάδα.

Στα 50 με τα μεταφορικα.Στο skroutz τα εχει στα 69 χωρις μεταφορικα ta g430 pou paragkeila shmera apo to amazon

KosMyl έγραψε:H razer έχει κάποιο καλό οικονομικό;;;;

Εχει τα razer kraken usb που στα skroutz ειναι στα 50 ευρο αλλα κατω στα σχολια λενε πολυ οτι σπανε ευκολα
zisis7

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό loukits13 » 05 Δεκ 2016, 23:09

ξερουμε κανενα οικονομικο headset
loukits13

Δημοσιευσεις : 35

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB