Final Fantasy XV

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shadow » 15 Αύγ 2016, 10:47

Πρώτη απογοήτευση με τα 6 DLC (που σίγουρα δε θα είναι free) και τώρα αυτό. :x
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 15 Αύγ 2016, 10:51

Από ότι ακούγεται πάει προς τα πίσω λόγο VR..... όπως και να έχει είναι λίγο πακέτο όταν περιμένεις ένα παιχνίδι εδώ και καιρό και τρώει ξανά αναβολή.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 15 Αύγ 2016, 16:31

Δεν έχω διαβάσει κάτι για VR και δεν νομίζω να το πήγαιναν πίσω για τέτοιο λόγο, μιας και μιλάμε ότι κρατάει πίσω και την έκδοση του One αλλά και κάποια άτομα έχουν ακυρώσει τις προ παραγγελίες τους. Από ότι λέει ο Tabata θα έβγαζαν ένα αναμενόμενο day one patch με κάποιες σημαντικές προσθήκες και επειδή δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο internet προτίμησε να τα βάλει στο δίσκο. Παρόλα αυτά το retail build ή όπως λέει αυτός master version ολοκληρώθηκε λίγες μέρες τώρα. Από την άλλη αργότερα αναφέρθηκε σε όσους έχουν internet και είπε πως ετοιμάζει και άλλα patches και DLCs όπου θα ανανεώσουν και άλλο το τίτλο. Άρα στο τέλος, όσοι δεν έχουν internet πάλι θα χάσουν περιεχόμενο. :P

Shadow έγραψε:Πρώτη απογοήτευση με τα 6 DLC (που σίγουρα δε θα είναι free) και τώρα αυτό. :x

Πέρα των 6 DLCs, θέλω να δω τι παίζει με το τελευταίο που θα βγάλουν όπου θα περιέχει online περιεχόμενο. Online expansion pack λέγεται νομίζω. Ο Tabata είπε πως θα είναι κατι καινούριο πάνω στο FFXV.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB