- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 00:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Final Fantasy XV
Δεν έχω διαβάσει κάτι για VR και δεν νομίζω να το πήγαιναν πίσω για τέτοιο λόγο, μιας και μιλάμε ότι κρατάει πίσω και την έκδοση του One αλλά και κάποια άτομα έχουν ακυρώσει τις προ παραγγελίες τους. Από ότι λέει ο Tabata θα έβγαζαν ένα αναμενόμενο day one patch με κάποιες σημαντικές προσθήκες και επειδή δεν έχουν όλοι πρόσβαση στο internet προτίμησε να τα βάλει στο δίσκο. Παρόλα αυτά το retail build ή όπως λέει αυτός master version ολοκληρώθηκε λίγες μέρες τώρα. Από την άλλη αργότερα αναφέρθηκε σε όσους έχουν internet και είπε πως ετοιμάζει και άλλα patches και DLCs όπου θα ανανεώσουν και άλλο το τίτλο. Άρα στο τέλος, όσοι δεν έχουν internet πάλι θα χάσουν περιεχόμενο. 
Πέρα των 6 DLCs, θέλω να δω τι παίζει με το τελευταίο που θα βγάλουν όπου θα περιέχει online περιεχόμενο. Online expansion pack λέγεται νομίζω. Ο Tabata είπε πως θα είναι κατι καινούριο πάνω στο FFXV.

Shadow έγραψε:Πρώτη απογοήτευση με τα 6 DLC (που σίγουρα δε θα είναι free) και τώρα αυτό.
Πέρα των 6 DLCs, θέλω να δω τι παίζει με το τελευταίο που θα βγάλουν όπου θα περιέχει online περιεχόμενο. Online expansion pack λέγεται νομίζω. Ο Tabata είπε πως θα είναι κατι καινούριο πάνω στο FFXV.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης