Ποια ειναι η γνωμη σας για το σημερινο hip hop ?

Now listening to “Artist – Track 01”

Δημοσίευσηαπό Henry12 » 22 Ιουν 2016, 22:22

Θα μπορούσα να πω πως είναι λίγο "μέσα στην υπερβολή"!
Henry12

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό Shadow » 22 Ιουν 2016, 23:26

Το σημερινό hip hop είναι αυτό που λέμε trap. Στην Ελλάδα το αντιπροσωπεύουν οι Snik, Slogan, Light. Είτε αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η εξέλιξη του είδους τώρα. Παλιότερα μπορεί να δίναν περισσότερη προσοχή στο στίχο, μα αυτό άφηνε τις παραγωγές προχειροφτιαγμένες, με αποτέλεσμα ο καθένας με ένα μικρόφωνο και μέσω youtube να το παίζει mc. Πλέον δίνουν πιο πολύ προσοχή στον ήχο παρά στο στίχο, μέχρι που κατάντησε επαναλαμβανόμενος κι ανούσιος, να λένε μόνο για τη τέλεια ζωή που ζούνε. Από συγκροτήματα ξεχωρίζω FFC, TXC, Ημισκούμπρια, Βαβυλώνα, Άλφα Γάμα, ΒήταΠεις, Επίλεκτους. Άντε και Ζωντανούς Νεκρούς με το gangsta rap, καλώς ή κακώς τα ναρκωτικά πάντα ήταν μέρος της μουσικής.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Henry12 » 25 Ιουν 2016, 22:19

Έχει ξεφύγει εντελώς... μα εντελώς όμως!
Henry12

Δημοσιευσεις : 47

Δημοσίευσηαπό foulis05 » 26 Ιουν 2016, 11:50

Όσο πάει και καταστρέφεται το συγκεκριμένο είδος... μέσα στην υπερβολή!
Και ξέρετε τώρα πως είναι οι fans, τατουάζ, μονίμως με μία κουκούλα στο κεφάλι και με ρούχα 2-3 νούμερα παραπάνω :D
foulis05

Δημοσιευσεις : 36

Δημοσίευσηαπό Jimjordan » 26 Ιουν 2016, 15:19

Εγώ απο την άλλη ακούω πολλών ειδών μουσικές αλλα τώρα τελευταία χώθηκε στη ζωή μου και το hip hop... οποτε διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί δεν ξέρω και πολλά αλλά ο Ypo και Snik θεωρούνται χιπχοπαδες, δηλαδή είναι ραπερς έτσι; Αν ναί η χιπ χοπ πάει προς γκρεμό. Προσωπικά και για την ώρα ακούω 12ο, που μου φαίνεται πιο αληθινός.
Άβαταρ μέλους
Jimjordan

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Shadow » 26 Ιουν 2016, 17:42

Yπο και Snik φέραν το trap στην Ελλάδα, που όπως είπα είναι η εξέλιξη του είδους. Ο Yπο ήταν/είναι ΖΝ.
Άβαταρ μέλους
Shadow

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Jimjordan » 26 Ιουν 2016, 22:37

Shadow έγραψε:Yπο και Snik φέραν το trap στην Ελλάδα, που όπως είπα είναι η εξέλιξη του είδους. Ο Yπο ήταν/είναι ΖΝ.

Δεν μου φαίνεται για trap η μουσική τους. Δηλαδή σε σχέση με ξένα ούτε καν, δεν μοιάζουν. Τώρα αν είναι δικό τους στύλ τραπ δεν ξέρω.

Edit: Τώρα που το ξανασκέφτομαι αν εννοείς trap hop ναι, μοιάζει. :D
Άβαταρ μέλους
Jimjordan

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό Greek Girl Gamer » 28 Αύγ 2016, 21:57

εμενα ειναι η αγαπημενη νου μουσικη ,αλλα συμφωνω μαζι σου οτι την εχουν χαλάσειι αυτην ! Επισης οι τραγουδιστες μ αρεσαν πιο πολλοι οι παλιοι!
geia sas ♥3
Greek Girl Gamer

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό Vigilante » 17 Μάιος 2017, 18:53

H Φαση αλλαζει.Η μουσικη εξελιζεται και πιστευω τωρα προς το καλυτερο κοροιδευουν σνικ και τα σχετικα αλλα ειναι απο τους λιγους που το εχει προχωρησει.Μαζι φυσικα και σλογκαν που ειναι πολυ μπροστα.
Άβαταρ μέλους
Vigilante

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό frigs » 29 Νοέμ 2017, 23:32

ειλικρινα μετα τους tXc και τους ffc λιγα πραγματα
frigs

Δημοσιευσεις : 719

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μουσική

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB