- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 20:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η γνωμη σας για το σημερινο hip hop ?
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Το σημερινό hip hop είναι αυτό που λέμε trap. Στην Ελλάδα το αντιπροσωπεύουν οι Snik, Slogan, Light. Είτε αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η εξέλιξη του είδους τώρα. Παλιότερα μπορεί να δίναν περισσότερη προσοχή στο στίχο, μα αυτό άφηνε τις παραγωγές προχειροφτιαγμένες, με αποτέλεσμα ο καθένας με ένα μικρόφωνο και μέσω youtube να το παίζει mc. Πλέον δίνουν πιο πολύ προσοχή στον ήχο παρά στο στίχο, μέχρι που κατάντησε επαναλαμβανόμενος κι ανούσιος, να λένε μόνο για τη τέλεια ζωή που ζούνε. Από συγκροτήματα ξεχωρίζω FFC, TXC, Ημισκούμπρια, Βαβυλώνα, Άλφα Γάμα, ΒήταΠεις, Επίλεκτους. Άντε και Ζωντανούς Νεκρούς με το gangsta rap, καλώς ή κακώς τα ναρκωτικά πάντα ήταν μέρος της μουσικής.
-
Shadow - Δημοσιευσεις : 135
Εγώ απο την άλλη ακούω πολλών ειδών μουσικές αλλα τώρα τελευταία χώθηκε στη ζωή μου και το hip hop... οποτε διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί δεν ξέρω και πολλά αλλά ο Ypo και Snik θεωρούνται χιπχοπαδες, δηλαδή είναι ραπερς έτσι; Αν ναί η χιπ χοπ πάει προς γκρεμό. Προσωπικά και για την ώρα ακούω 12ο, που μου φαίνεται πιο αληθινός.
-
Jimjordan - Δημοσιευσεις : 22
Shadow έγραψε:Yπο και Snik φέραν το trap στην Ελλάδα, που όπως είπα είναι η εξέλιξη του είδους. Ο Yπο ήταν/είναι ΖΝ.
Δεν μου φαίνεται για trap η μουσική τους. Δηλαδή σε σχέση με ξένα ούτε καν, δεν μοιάζουν. Τώρα αν είναι δικό τους στύλ τραπ δεν ξέρω.
Edit: Τώρα που το ξανασκέφτομαι αν εννοείς trap hop ναι, μοιάζει.

-
Jimjordan - Δημοσιευσεις : 22
εμενα ειναι η αγαπημενη νου μουσικη ,αλλα συμφωνω μαζι σου οτι την εχουν χαλάσειι αυτην ! Επισης οι τραγουδιστες μ αρεσαν πιο πολλοι οι παλιοι!
geia sas ♥3
- Greek Girl Gamer
- Δημοσιευσεις : 82
22 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες