Γνωμες για Huawei P8 lite

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Γνωμες για Huawei P8 lite

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 21 Απρ 2016, 10:06

Καλημερα σε ολους,ενδιαφερεται συγκενικο προσωπο για το εν λογω κινητο και θα ηθελα τις αποψεις αυτων που το εχουν!
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό jack124 » 21 Απρ 2016, 10:18

Είναι αρκετά καλό κινητό και έχει πολύ καλές βαθμολογίες
Γενικά Huawei είναι αρκετά καλή μάρκα και ταυτόχρονα μια οικονομική λύση !! Πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο κινητό :)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 21 Απρ 2016, 17:33

τα ειδα και εγω τα σχολια στο σκρουτζ και αν εξαιρεσεις κατι γελια σχολια με βαθμολογια 1-2-3 του τυπου οτι πρεπει καθε μιαμιση μερα να φορτιζει (λες και ολα τα αλλα πανε ανα βδομαδα) η οτι μην το βαζετε στην τσεπη σας γιατι λυγιζει αμα κατσετε πανω ολα τα αλλα ηταν οκ!
Οποτε και αγοραστηκε,θα πω εντυπωσεις στις επομενες μερες!
Alexander19

Δημοσίευσηαπό jack124 » 22 Απρ 2016, 13:25

Καλή επιλογή έκανες !!
Εεε ναι αφού τα κακομεταχειριζονται πως να μην τα χαλάσουν
Οκ περιμένω εντυπώσεις :)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 02 Μάιος 2016, 09:45

Εξαιρετική επιλογή για την τιμή του και τα χαρακτηριστικά του. Το έχουν δύο φίλοι και είναι υπέρ-ικανοποιημένοι από την χρήση! Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρήκες και από ποιο μαγαζί (γιατί κατά καιρούς τρέχουν κάποιες καλές προσφορές) αλλά όπως και να έχει είναι αυτό που λέμε value for money!!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 03 Μάιος 2016, 10:40

163 ευρο το πηρα απο γνωστο σκρουτζομαγαζο στην ομοινοια.Ο κατος ειναι πολυ ευχαριστημενος μετα απο μια βδομαδα και βαλε.Πολυ καλυ αυτονομια η συσκευη και 99% του βγαζει πανω απο 24-30 ωρες αφορτιστο...Μερες με πολυ δουλεια κτλπ κραταει και 2!Ως προς το μενου το συνιθησε πολυ ευκολα...Η καμερα ειναι παραπανω απο τιμια για τα λεφτα της συσκευης.Τα χρωματα στην οθονη ηταν η ευχαριστη εκπληξη θα ελεγα...εγω εχω ενα G2 και τετοια ομορφα χρωματα δεν εχω δει...(ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο?δεν το χω ψαξει αλλα τι οθονες χρησιμοποιει?)
Alexander19

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 03 Μάιος 2016, 12:07

Για την οθόνη δεν ξέρω να σου πω, πάντως για το G Flex της LG που το είχε κάποιος γνωστός η οθόνη και τα χρώματα απλά τα σπάγανε τώρα για το G2 δεν ξέρω αν σου πω.
Επίσης σχετικά με την κάμερα του Huawei η επόμενες σειρές θα μας αποζημιώσουν σε αυτό το επίπεδο καθώς η Κινέζικη εταιρία έχει κάνει συνεργασία με την Leica για το κομμάτι των καμερών στα Κινητά!!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 04 Μάιος 2016, 17:06

ναι για την καμερα ειχα διαβασει καιεγω οτι θα ειναι της LEica ομως στην κυκλοφορια αν θυμαμαι σωστα καπου διαβασα οτι δεν ειναι της Leica αλλα την φτιαξανε σε συνεργασια με αυτην!
Alexander19

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 06 Μάιος 2016, 11:21

Οι επίσημες ανακοινώσεις μιλούν για «συνεργασία» των δύο εταιριών.
Σε κάθε περίπτωση υποθέτω ότι σε επίπεδο R&D θα πάνε χέρι χέρι αλλά η κατασκευή θα είναι καθαρά Leica. Τώρα λογικά θα υπάρχει και κάποιου είδους αποκλειστικότητα και κατοχύρωση σε πατέντες αλλά αυτά είναι περισσότερο τεχνικά/νομικά και λιγότερο απασχολούν τον μέσο καταναλωτή (αν και θα έπρεπε κατά την γνώμη μου).
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσίευσηαπό petros19051988 » 08 Μάιος 2016, 12:43

το πηρες? βγηκε καλο?
Άβαταρ μέλους
petros19051988

Δημοσιευσεις : 63

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες