- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 22:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Γνωμες για Huawei P8 lite
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Γνωμες για Huawei P8 lite
Καλημερα σε ολους,ενδιαφερεται συγκενικο προσωπο για το εν λογω κινητο και θα ηθελα τις αποψεις αυτων που το εχουν!
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
τα ειδα και εγω τα σχολια στο σκρουτζ και αν εξαιρεσεις κατι γελια σχολια με βαθμολογια 1-2-3 του τυπου οτι πρεπει καθε μιαμιση μερα να φορτιζει (λες και ολα τα αλλα πανε ανα βδομαδα) η οτι μην το βαζετε στην τσεπη σας γιατι λυγιζει αμα κατσετε πανω ολα τα αλλα ηταν οκ!
Οποτε και αγοραστηκε,θα πω εντυπωσεις στις επομενες μερες!
Οποτε και αγοραστηκε,θα πω εντυπωσεις στις επομενες μερες!
- Alexander19
Εξαιρετική επιλογή για την τιμή του και τα χαρακτηριστικά του. Το έχουν δύο φίλοι και είναι υπέρ-ικανοποιημένοι από την χρήση! Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρήκες και από ποιο μαγαζί (γιατί κατά καιρούς τρέχουν κάποιες καλές προσφορές) αλλά όπως και να έχει είναι αυτό που λέμε value for money!!
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
163 ευρο το πηρα απο γνωστο σκρουτζομαγαζο στην ομοινοια.Ο κατος ειναι πολυ ευχαριστημενος μετα απο μια βδομαδα και βαλε.Πολυ καλυ αυτονομια η συσκευη και 99% του βγαζει πανω απο 24-30 ωρες αφορτιστο...Μερες με πολυ δουλεια κτλπ κραταει και 2!Ως προς το μενου το συνιθησε πολυ ευκολα...Η καμερα ειναι παραπανω απο τιμια για τα λεφτα της συσκευης.Τα χρωματα στην οθονη ηταν η ευχαριστη εκπληξη θα ελεγα...εγω εχω ενα G2 και τετοια ομορφα χρωματα δεν εχω δει...(ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο?δεν το χω ψαξει αλλα τι οθονες χρησιμοποιει?)
- Alexander19
Για την οθόνη δεν ξέρω να σου πω, πάντως για το G Flex της LG που το είχε κάποιος γνωστός η οθόνη και τα χρώματα απλά τα σπάγανε τώρα για το G2 δεν ξέρω αν σου πω.
Επίσης σχετικά με την κάμερα του Huawei η επόμενες σειρές θα μας αποζημιώσουν σε αυτό το επίπεδο καθώς η Κινέζικη εταιρία έχει κάνει συνεργασία με την Leica για το κομμάτι των καμερών στα Κινητά!!
Επίσης σχετικά με την κάμερα του Huawei η επόμενες σειρές θα μας αποζημιώσουν σε αυτό το επίπεδο καθώς η Κινέζικη εταιρία έχει κάνει συνεργασία με την Leica για το κομμάτι των καμερών στα Κινητά!!
-
ναι για την καμερα ειχα διαβασει καιεγω οτι θα ειναι της LEica ομως στην κυκλοφορια αν θυμαμαι σωστα καπου διαβασα οτι δεν ειναι της Leica αλλα την φτιαξανε σε συνεργασια με αυτην!
- Alexander19
Οι επίσημες ανακοινώσεις μιλούν για «συνεργασία» των δύο εταιριών.
Σε κάθε περίπτωση υποθέτω ότι σε επίπεδο R&D θα πάνε χέρι χέρι αλλά η κατασκευή θα είναι καθαρά Leica. Τώρα λογικά θα υπάρχει και κάποιου είδους αποκλειστικότητα και κατοχύρωση σε πατέντες αλλά αυτά είναι περισσότερο τεχνικά/νομικά και λιγότερο απασχολούν τον μέσο καταναλωτή (αν και θα έπρεπε κατά την γνώμη μου).
Σε κάθε περίπτωση υποθέτω ότι σε επίπεδο R&D θα πάνε χέρι χέρι αλλά η κατασκευή θα είναι καθαρά Leica. Τώρα λογικά θα υπάρχει και κάποιου είδους αποκλειστικότητα και κατοχύρωση σε πατέντες αλλά αυτά είναι περισσότερο τεχνικά/νομικά και λιγότερο απασχολούν τον μέσο καταναλωτή (αν και θα έπρεπε κατά την γνώμη μου).
-
20 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες