- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 12:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!
Αλήθεια, επιχείρησε κανείς να δει το "Ο Θάνατος που Ονειρεύτηκα"; Εγώ ένα βραδάκι γύρω στις αρχές Αυγούστου πήγα να το δω, αλλά με το που είδα Σολωμού, Καφετζόπουλο και την άλλη που έκανε τη Λόλα στη σειρά του ΑΝΤ1 (δηλαδή κωμικούς -κατά βάση- ηθοποιούς), το έκλεισα. Τελικά είδα το "The Task"...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Altair έγραψε:Έλα ρε συ DD που σου άρεσε τόσο πολύ το Αυτό.Ωραία ταινία δε λέω,αλλά στο φινάλε έβαλα τα γέλια.Και το είχα δει 12 χρονών σε βιντεοκασέτα,ήταν και από τα πρώτα θρίλερ που έβλεπα.
Ρε συ από τότε έχω ψυχολογικά με τους κλόουν

-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
Seven / Εξορκιστής(classic) / Πορφυρά ποτάμια... και αρκετά ακόμα! Θα επανέλθω!
Όποιος θέλει να του βγει το μάτι και το άντερο, αν αντέχει, να δει το "The Martyrs"! Γαλλική απαγορευμένη σε πολλές χώρες! Μιλάμε για ΕΠΟΣ!
Όποιος θέλει να του βγει το μάτι και το άντερο, αν αντέχει, να δει το "The Martyrs"! Γαλλική απαγορευμένη σε πολλές χώρες! Μιλάμε για ΕΠΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από Shepard και 04 Σεπ 2011, 18:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Από τα αγαπημένα μου είναι τα "Πορφυρά ποτάμια"!!! Τελευταία πιστεύω δύσκολα θα δεις καλό θρίλερ ή καλή ταινία τρόμου.,,.. Θυμάμαι ότι φέτος είχε στο cinema την Κοκκινοσκουφίτσα ως "θρίλερ" στην κατηγορία... Αν είναι δυνατόν!!!! 

-
Katerinaki34 - Δημοσιευσεις : 14
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες