Τα καλύτερα θρίλερ που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Altair » 04 Σεπ 2011, 13:04

Έλα ρε συ DD που σου άρεσε τόσο πολύ το Αυτό.Ωραία ταινία δε λέω,αλλά στο φινάλε έβαλα τα γέλια.Και το είχα δει 12 χρονών σε βιντεοκασέτα,ήταν και από τα πρώτα θρίλερ που έβλεπα. ;)
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 13:11

Το "I Spit on Your Grave" το έχετε δει; Το βρήκα εξαιρετικό! Όχι τόσο σαν θρίλερ, αλλά κυρίως για το μήνυμα το οποίο περνάει.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό Altair » 04 Σεπ 2011, 13:30

Όντως θρίλερ δεν το λες.Πολύ καλή επιλογή όμως.Βέβαια είναι remake παλιάς κλασσικής ταινίας με τον ίδιο τίτλο αν θυμάμαι καλά. ;)
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 13:39

Αλήθεια, επιχείρησε κανείς να δει το "Ο Θάνατος που Ονειρεύτηκα"; Εγώ ένα βραδάκι γύρω στις αρχές Αυγούστου πήγα να το δω, αλλά με το που είδα Σολωμού, Καφετζόπουλο και την άλλη που έκανε τη Λόλα στη σειρά του ΑΝΤ1 (δηλαδή κωμικούς -κατά βάση- ηθοποιούς), το έκλεισα. Τελικά είδα το "The Task"...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 04 Σεπ 2011, 15:46

Altair έγραψε:Έλα ρε συ DD που σου άρεσε τόσο πολύ το Αυτό.Ωραία ταινία δε λέω,αλλά στο φινάλε έβαλα τα γέλια.Και το είχα δει 12 χρονών σε βιντεοκασέτα,ήταν και από τα πρώτα θρίλερ που έβλεπα. ;)

Ρε συ από τότε έχω ψυχολογικά με τους κλόουν :lol: Κάτσε να διαλέξω άλλη.... Για το πρώτο "Cube" τι έχεις να πεις;
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Altair » 04 Σεπ 2011, 16:16

Για το πρώτο Cube,τα καλύτερα.Τα άλλα 2 δεν τα έχω δει,νομίζω.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 04 Σεπ 2011, 16:41

Altair έγραψε:Για το πρώτο Cube,τα καλύτερα.Τα άλλα 2 δεν τα έχω δει,νομίζω.

Και καλύτερα να μην τα δεις :cry:
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Djibril » 04 Σεπ 2011, 17:45

Πριν λίγο είδα το Insidious, που μου προτείνατε. Η ταινία είναι όντως πάρα πολύ καλή. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Το μόνο που μου την "έσπασε" ήταν εκείνο το "τερατάκι" με την κόκκινη μούρη. Το βρήκα πολύ fake.
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 17:47

Seven / Εξορκιστής(classic) / Πορφυρά ποτάμια... και αρκετά ακόμα! Θα επανέλθω!

Όποιος θέλει να του βγει το μάτι και το άντερο, αν αντέχει, να δει το "The Martyrs"! Γαλλική απαγορευμένη σε πολλές χώρες! Μιλάμε για ΕΠΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από Shepard και 04 Σεπ 2011, 18:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Katerinaki34 » 04 Σεπ 2011, 18:15

Από τα αγαπημένα μου είναι τα "Πορφυρά ποτάμια"!!! Τελευταία πιστεύω δύσκολα θα δεις καλό θρίλερ ή καλή ταινία τρόμου.,,.. Θυμάμαι ότι φέτος είχε στο cinema την Κοκκινοσκουφίτσα ως "θρίλερ" στην κατηγορία... Αν είναι δυνατόν!!!! :(
Άβαταρ μέλους
Katerinaki34

Δημοσιευσεις : 14

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB