3D TV: Ναι ή ου;

Τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, GPS, εφευρέσεις του Κύρου Γρανάζη και άλλα

Δημοσίευσηαπό Sapounofouskas » 24 Ιαν 2015, 01:14

Εχω ακουσει οτι πολυ καλες λειτουργιες εχουν οι νεες τηλεορασεις της Samsung (ειδα πριν λιγο καιρο ενα διαφημιστικο φυλλαδιο των κυρτων μοντελων της και επαθα πλακα)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sapounofouskas

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό jack124 » 24 Ιαν 2015, 01:16

Sapounofouskas έγραψε:Εχω ακουσει οτι πολυ καλες λειτουργιες εχουν οι νεες τηλεορασεις της Samsung (ειδα πριν λιγο καιρο ενα διαφημιστικο φυλλαδιο των κυρτων μοντελων της και επαθα πλακα)

Δεν λέω πολύ καλές η Samsung , αλλά δες και τις LG τις προτιμώ γιατί έχουν passive 3D και μου φαίνεται καλύτερο από το active που έχουν οι Samsung ..
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 27 Ιαν 2015, 04:19

Οσες εχω δοκιμασει με κουρασαν αρκετα για να πω οτι μ αρεσουν. Ακομα και στο σινεμα δεν μπορω να δω ολοκληρη ταινια. Πιστευω οτι μια 4κ 50αρα (curved η και μη) ειναι καλυτερες επιλογες. Απο κει και περα ειναι θεμα προσωπικου γουστου.

jack124 έγραψε:
Sapounofouskas έγραψε:Εχω ακουσει οτι πολυ καλες λειτουργιες εχουν οι νεες τηλεορασεις της Samsung (ειδα πριν λιγο καιρο ενα διαφημιστικο φυλλαδιο των κυρτων μοντελων της και επαθα πλακα)

Δεν λέω πολύ καλές η Samsung , αλλά δες και τις LG τις προτιμώ γιατί έχουν passive 3D και μου φαίνεται καλύτερο από το active που έχουν οι Samsung ..

Ποια ειναι η διαφορα?
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό yaponvezos » 30 Ιαν 2015, 02:39

Πολύ χοντρικά, το active έχει καλύτερη ανάλυση εικόνας αλλά ακριβότερα και βαρύτερα γυαλιά και το passive διακρίνεται για τα ακριβώς αντίθετα.

Όποιος σύστημα και να προτιμά κανείς πάντως, δεδομένων των περιστάσεων στην αγορά, το 3D είναι πλέον διακοσμητικό feature.
Άβαταρ μέλους
yaponvezos

Δημοσιευσεις : 17

Δημοσίευσηαπό Tsalou » 18 Ιουν 2015, 19:57

Με κούρασε το 3D πολύ γρήγορα προτιμώ να απολαύσω μια ταινία χωρίς να φοράω κάποιου είδου γυαλιά και μεταξύ μας εκτός του 'Αβαταρ όλες οι υπόλοιπες ταινίες που έχω δεί σε 3D είχαν μέτρια υλοποίηση...
Άβαταρ μέλους
Tsalou

Δημοσιευσεις : 34

Δημοσίευσηαπό AlexandrosCR7 » 27 Ιουν 2015, 13:00

H 3D δυνατότητα που έχω στην δικιά μου τηλεόραση(smart tv)θεωρείται μακράν το δυνατότερο χαρακτηριστικό που έχουν οι τηλεοράσεις σήμερα!
AlexandrosCR7

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό mazos » 12 Ιούλ 2015, 12:45

Κι εμενα προσωπικα με κουραζει γρηγορα το 3d..
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 12 Ιούλ 2015, 14:10

Mιας και εχω 3D tv θεωρω πως το συγκεκριμενο feature θα το χρησιμοποιησεις ελαχιστες φορες . Ισως στην αρχη ενθουσιαστεις αλλα ειναι λιγες οι περιπτωσεις που ειναι '' αξιοθαυμαστο '' ... Προσωπικα θα περιμενα κανα 2 χρονακια ακομα να δω τι θα βγει απο τα VR googles που θεωρω πως αυτα θα ειναι τα πραγματικα 3D features ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 17 Μαρ 2016, 17:28

Πλέον το 3D δεν έχει καμία απολύτως αξία θεωρώ για τον καταναλωτή. Σε κάποια μοντέλα κατασκευαστών απλά μπαίνει για να συμπληρώνει το Smart απλά για να είναι ολοκληρωμένο το κομμάτι της Τεχνολογίας, αλλά επί της ουσίας δεν βλέπω για πιο λόγο χρειάζεται (άσχετα αν ξετρελάθηκα βουτώντας από το ψηλότερο κατάρτι στα νερά του Ατλαντικού στο Assassin's Creed III σε 3D περιβάλλον)!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 17 Μαρ 2016, 17:58

Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB