- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
3D TV: Ναι ή ου;
Εχω ακουσει οτι πολυ καλες λειτουργιες εχουν οι νεες τηλεορασεις της Samsung (ειδα πριν λιγο καιρο ενα διαφημιστικο φυλλαδιο των κυρτων μοντελων της και επαθα πλακα)

-
Sapounofouskas - Δημοσιευσεις : 27
Sapounofouskas έγραψε:Εχω ακουσει οτι πολυ καλες λειτουργιες εχουν οι νεες τηλεορασεις της Samsung (ειδα πριν λιγο καιρο ενα διαφημιστικο φυλλαδιο των κυρτων μοντελων της και επαθα πλακα)
Δεν λέω πολύ καλές η Samsung , αλλά δες και τις LG τις προτιμώ γιατί έχουν passive 3D και μου φαίνεται καλύτερο από το active που έχουν οι Samsung ..
-
jack124 - Δημοσιευσεις : 293
Οσες εχω δοκιμασει με κουρασαν αρκετα για να πω οτι μ αρεσουν. Ακομα και στο σινεμα δεν μπορω να δω ολοκληρη ταινια. Πιστευω οτι μια 4κ 50αρα (curved η και μη) ειναι καλυτερες επιλογες. Απο κει και περα ειναι θεμα προσωπικου γουστου.
Ποια ειναι η διαφορα?
jack124 έγραψε:Sapounofouskas έγραψε:Εχω ακουσει οτι πολυ καλες λειτουργιες εχουν οι νεες τηλεορασεις της Samsung (ειδα πριν λιγο καιρο ενα διαφημιστικο φυλλαδιο των κυρτων μοντελων της και επαθα πλακα)
Δεν λέω πολύ καλές η Samsung , αλλά δες και τις LG τις προτιμώ γιατί έχουν passive 3D και μου φαίνεται καλύτερο από το active που έχουν οι Samsung ..
Ποια ειναι η διαφορα?
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
Πολύ χοντρικά, το active έχει καλύτερη ανάλυση εικόνας αλλά ακριβότερα και βαρύτερα γυαλιά και το passive διακρίνεται για τα ακριβώς αντίθετα.
Όποιος σύστημα και να προτιμά κανείς πάντως, δεδομένων των περιστάσεων στην αγορά, το 3D είναι πλέον διακοσμητικό feature.
Όποιος σύστημα και να προτιμά κανείς πάντως, δεδομένων των περιστάσεων στην αγορά, το 3D είναι πλέον διακοσμητικό feature.
-
yaponvezos - Δημοσιευσεις : 17
H 3D δυνατότητα που έχω στην δικιά μου τηλεόραση(smart tv)θεωρείται μακράν το δυνατότερο χαρακτηριστικό που έχουν οι τηλεοράσεις σήμερα!
- AlexandrosCR7
- Δημοσιευσεις : 1
Mιας και εχω 3D tv θεωρω πως το συγκεκριμενο feature θα το χρησιμοποιησεις ελαχιστες φορες . Ισως στην αρχη ενθουσιαστεις αλλα ειναι λιγες οι περιπτωσεις που ειναι '' αξιοθαυμαστο '' ... Προσωπικα θα περιμενα κανα 2 χρονακια ακομα να δω τι θα βγει απο τα VR googles που θεωρω πως αυτα θα ειναι τα πραγματικα 3D features ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Πλέον το 3D δεν έχει καμία απολύτως αξία θεωρώ για τον καταναλωτή. Σε κάποια μοντέλα κατασκευαστών απλά μπαίνει για να συμπληρώνει το Smart απλά για να είναι ολοκληρωμένο το κομμάτι της Τεχνολογίας, αλλά επί της ουσίας δεν βλέπω για πιο λόγο χρειάζεται (άσχετα αν ξετρελάθηκα βουτώντας από το ψηλότερο κατάρτι στα νερά του Ατλαντικού στο Assassin's Creed III σε 3D περιβάλλον)!
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Επιστροφή στο Home Cinema & Gadgets
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες