Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 03 Φεβ 2016, 11:54

Παιδια, απο εχτες εχω το εξης θεμα, το οποιο επηρεαζει και τους ποντους .

Ανοιγω να διαβασω ενα αρθρο,περιμενω να φορτωσει η σελιδα και μολις φορτωνει ,με πηγαινει σε μια σελιδα πισω, σαν καποιο αορατο χερι να πατησε το back.
Ηδη εχω χασει 2 εξωγηινους ετσι, καθως τους εμφανιζε, και δεν προλαβαινα να τους φορτωσω μιας και με γυρναγε πισω! τι συμβαινει; μπορει καποιος απο τους διαχειριστες να μας πει;
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Φεβ 2016, 11:57

Δεν το έχω συναντήσει αυτό ποτέ, πες μας σε παρακαλούμε λειτουργικό (έκδοση) και browser (έκδοση) για να το μεταφέρουμε στον admin
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 03 Φεβ 2016, 12:17

Sephiroth έγραψε:Δεν το έχω συναντήσει αυτό ποτέ, πες μας σε παρακαλούμε λειτουργικό (έκδοση) και browser (έκδοση) για να το μεταφέρουμε στον admin

Εχω τον Mozilla Firefox σε windows 7 , ΟΛΑ ενημερωμενα.

Μηπως θελει clear cache ή cookies? Μου το κανει πλεον ολο και συχνοτερα!
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Φεβ 2016, 12:32

δεν μου λέει το θέμα κάτι, δεν το έχω δει ποτέ. Κάνε το εξής σε παρακαλώ, πήγαινε στη σελίδα http://www.enternity.gr/contact-us.html και πήγαινε από τις επιλογές στο "τεχνικά προβλήματα", αναφέροντας όσο πιο αναλυτικά γίνεται το θέμα. Το mail φτάνει στον admin και το κοιτάει για να το λύσει
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό beastie » 11 Φεβ 2016, 15:44

Καλησπερα και απο εμενα. Να κάνω ενα γενικό σχόλιο για το συστημα πόντων και σε δευτερη φάση για τους διαγωνισμούς.
Δεν υπάρχει μέρα που να μπω σε ένα site και να μην κάνω tabbed browsing εκτός αν είναι κάτι παντελώς άχρηστο που το βλεπεις στο home page toy. Ετσι και εγώ τα τελευταία χρόνια (που περισσότερο διαβάζω πάρα γράφω) δεν μαζεύω πόντους .
Εχω κάποιους πόντους που δεν ξέρω γιατί τους εχω. Ειδικα οταν εχω δει οτι μετράνε οι πόντοι από το Χ σημειο και μετά. (λογικα θα υπαρχει λόγος που απλα εγώ δεν γνωρίζω :) :) )

Παμε τωρα και στα του διαγωνισμών όπως τωρα για το Devolo οπου θέλει 50 πόντους .
Για κάθε νέο χρήστη που μπαινει απο τα site διαγωνισμών κλπ είναι πανεύκολο. Μια εγγραφή στο newsletter και είναι οκ. Καμία βασική συμμετοχη στο site.
Οι παλαιοί χρήστες>?
Κάθε thumb up σε σχόλιο σε οποιοδήποτε άρθρο +1 πόντος
Δημοσίευση user article +75 πόντοι
Forum post +3 πόντοι
Εύρεση εξωγήινου στα διάφορα άρθρα +5 πόντοι
Εξωγήινοι δεν παίζουν με tabs αρα 17 forum posts μαζεμένα για τον διαγωνισμό ! λιγοτερα αν παρεις και κανενα thumps up.

Η γνωμη λοιπόν θα ήταν Ναι στο όριο πόντων για την συμμετοχη +αυτοματη συμμετοχη σε παλαιοτερα μέλη με Χ συνολικούς πόντους και πάνω.
beastie

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 11 Φεβ 2016, 15:52

Καλή σκέψη αυτή όσον αφορά τα παλιά μέλη, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να έχει δημιουργήσει πολλαπλά προφίλ και έχοντας ξεπεράσει το όριο που προτείνεις (ή όποιο όριο θα είχε τεθεί) θα μπορούσε να συμμετέχει με όλα τα προφίλ επ αορίστου χωρίς να συνεισφέρει καθόλου στην κοινότητα.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Δημοσίευσηαπό beastie » 11 Φεβ 2016, 16:37

1) Απλα θα θέλει πολλους πόντους για το κάθε προφίλ
και
2) και τώρα ΑΥΤΟ κανει. Νέο προφίλ, νεο newsletter...= νεα συμμετοχη

EDIT: μπορεί να εχει και χρονικό όριο οι χρηστες με εγγραφή τουλάχιστον Χ μερες/μηνες πριν να μετρούν διαφορετικά από τις νέες εγγραφές.
beastie

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό Looneyking » 11 Φεβ 2016, 18:44

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θέμα με τους εξωγήινους. Από τότε που άρχισε ο διαγωνισμός για το Devolo δεν μου έχει εμφανιστεί κανείς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
Looneyking

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό Eridanus » 11 Φεβ 2016, 18:46

Looneyking έγραψε:Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θέμα με τους εξωγήινους. Από τότε που άρχισε ο διαγωνισμός για το Devolo δεν μου έχει εμφανιστεί κανείς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Κι εμένα το ίδιο
Άβαταρ μέλους
Eridanus

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό TomTom » 11 Φεβ 2016, 18:51

Looneyking έγραψε:Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα θέμα με τους εξωγήινους. Από τότε που άρχισε ο διαγωνισμός για το Devolo δεν μου έχει εμφανιστεί κανείς, υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Το έγραψα και εγώ σαν σχόλιο στον διαγωνισμό αλλά κανείς δεν βγήκε να μας πει αν όντως υπάρχει πρόβλημα ή πρέπει να farmάρεις 24 ώρες το 24ωρο γιατί οι πόντοι είναι λίγοι.
Υποθέτω πως υπάρχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
TomTom

Δημοσιευσεις : 107

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB