Σύστημα πόντων

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό yolo1 » 27 Ιαν 2015, 10:29

Στη καταταξη γραφει οτι εχω 402 ποντους ενω οταν κλικαρα πριν απο λιγο σε εναν εξωγηινο μου λεει :
"Συγχαρητήρια, έχεις μέχρι στιγμής 414 πόντους" . Θελω τους 12 ποντους πισω :P
Άβαταρ μέλους
yolo1

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό goalzila » 27 Ιαν 2015, 10:32

yolo1 έγραψε:Στη καταταξη γραφει οτι εχω 402 ποντους ενω οταν κλικαρα πριν απο λιγο σε εναν εξωγηινο μου λεει :
"Συγχαρητήρια, έχεις μέχρι στιγμής 414 πόντους" . Θελω τους 12 ποντους πισω :P

Πιο σωστα,υπαρχει διαφορα μιας ωρας...
Τελευταία επεξεργασία από goalzila και 27 Ιαν 2015, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
goalzila

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό yolo1 » 27 Ιαν 2015, 10:37

thx for the info ;)
Άβαταρ μέλους
yolo1

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Μάιος 2015, 11:39

Παίδες κάτι πρέπει να γίνει με τους μη έγκυρους πόντους από τους εξωγήινους και συγκεκριμένα τον όρο που αφορά πολλαπλά tabs. Να είναι πολλαπλά Enternity tabs το καταλαβαίνω, αλλά μου ρίχνει άκυρο τη στιγμή που έχω άλλα τρία tabs τα οποία δεν έχουν σχέση με το enternity. Δεν θυμάμαι να το έκανε αυτό παλιότερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 30 Μάιος 2015, 13:20

Στο κάνει καιρό; Δεν μας έχει αναφερθεί ξανά κάτι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Μάιος 2015, 13:26

Σήμερα που μου έτυχε 2 φορές. Νομίζω έχει αναφερθεί και από άλλο παιδί παλαιότερα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Ερώτηση.

Δημοσίευσηαπό kostas555 » 12 Ιαν 2016, 20:33

Πως μπορώ να κάνω αυτό:Δημοσίευση user article? Όσο και να σου φαίνεται αστείο αλλά εγώ δεν το έχω καταλάβει pls αν μπορείς πες μου!!! :roll: :roll: :)
kostas555

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Ιαν 2016, 20:57

Φίλε μου λίγο πιο κάτω να έψαχνες, θα έβρισκες απάντηση στο ερώτημα σου

viewtopic.php?f=12&t=1605
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό goalzila » 01 Φεβ 2016, 17:09

thomason993 30/01/2016
Έχω μια απορία.. αν κάποιος μαζέψει 300 πόντους που είναι το όριο, τα "εξωγηνάκια" σταματάν να εμφανίζονται τυχαία στα διάφορα άρθρα, όπως γίνεται και στους άλλους διαγωνισμούς?
Το ρωτάω αυτό γιατί αν π.χ. κάποιος μαζέψει 120 πόντους στη 1η βδομαδα και άλλους 120 στη δεύτερη (δηλ. συνολικά 240).. στην τριτη βδομαδα θα μπορεί να μαζέψει από "εξωγηνάκια" μόνο 60 πόντους (όσοι απομένουν από τους 300 δηλαδή..) και τους υπόλοιπους 40 με άλλους τρόπους?

Επισυνάπτω εδώ την ερώτηση του thomason993 γιατί έχω την ίδια απορία. Εχω ξεκινήσει τη τρίτη βδομάδα από 215 πόντους, οπότε αφού μένουν 85 πόντοι να βρω από εξωγήινους αναγκαστικά θα πρέπει να σπαμαρω στο φόρουμ για τους άλλους 15;
Άβαταρ μέλους
goalzila

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 01 Φεβ 2016, 17:43

Scott_Pilgrim έγραψε:Παίδες κάτι πρέπει να γίνει με τους μη έγκυρους πόντους από τους εξωγήινους και συγκεκριμένα τον όρο που αφορά πολλαπλά tabs. Να είναι πολλαπλά Enternity tabs το καταλαβαίνω, αλλά μου ρίχνει άκυρο τη στιγμή που έχω άλλα τρία tabs τα οποία δεν έχουν σχέση με το enternity. Δεν θυμάμαι να το έκανε αυτό παλιότερα.

@Sephiroth εμενα μου το κανει non stop και ειναι ενας απο τους λογους που δεν μαζευω πλεον ποντους ... Στους 10 οι 6 ειναι ακυροι ... Δεν ετυχε να το αναφερω γιατι πιστευα πως το γνωριζατε αλλα μιας και αναφερθηκε το τονιζω και γω γιατι το αναφερει αρκετος κοσμος , εκτος site .
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB