Πρότασεις για βελτίωση του site

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Whitey » 03 Ιαν 2015, 18:11

kakashi_hatake έγραψε:
Whitey έγραψε:Έχετε καταλάβει ότι τσακώνεστε για ένα κόκκινο δάχτυλο που δείχνει προς τα κάτω και σας προσθέτει ένα νούμερο σε ένα σχόλιο; Οι απόψεις δεν είναι αποδεκτές από όλους και είναι λογικό. Μπορεί κάποια σχόλια να ενοχλούν τους άλλους. Μπορεί κάποιος να μην "πηγαίνει" κάποιον άλλο. Αν θεωρείτε ότι δεν υπάρχει λογική πίσω από ένα dislike, bad luck. Εξάλλου ένα σχόλιο για να αποκρυφτεί (που και πάλι όποιος θέλει το διαβάζει), χρειάζεται 6 dislike παραπάνω από τα like. Δεν πιστεύω να σας κάνει τόσο κακό ένα dislike.

Καλώς ήρθατε στο internet.

Οπότε καλά έκανε ο kopritis13 που έβαλε σε όλα τα σχόλια σε καμία δεκαριά ειδήσεις dislike. Και ότι κακώς μας απασχολεί. Ότι κάποιοι δεν ψηφίζουν σύμφωνα με τις απόψεις αλλά με την απέχθεια τους σε συγκεκριμένα άτομα, είναι μέσα στην ορθή χρήση. Άρα ελεύθερα μπορούμε να αναζητήσουμε θαμμένα άρθρα και να αρχίσουμε να μαυρίζουμε. Ότι από εδώ και πέρα όπου βλέπει κάποιος τον devilspawn τον bigdaddy τον anima τον whitey τον Πέππα τον Παπαπαύλου κλπ κλπ να ποστάρουν το οτιδήποτε και δεν τους χωνεύει να τους κάνει άνετα dislike. Και δε θα γίνει θέμα. Και ότι δε θα υπήρχε πρόβλημα. Να ξεκινήσει δηλαδή να το κάνει ο bigdaddy και δε θα φάει και δεύτερο ban. Και μετά είναι και αυτό που ανέφερε ο commenter.

Προσωπικά δεν με ενοχλούν τα dislike του kopritis13 γιατί δεν επηρεάζουν άμεσα τα σχόλια. Ναι, δεν κάνει σωστή χρήση, δεν έχει λογική, αλλά αν κάποιο σχόλιο είναι για dislike θα τα έχει πάρει και από αλλού ούτως ή άλλος. Δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεστε. Αν δεν κάνω λάθος δεν επηρεάζει πλέον τους βαθμούς για τους διαγωνισμούς. Επίσης, είναι αστείο που όλο το θέμα είναι ο BigDaddy. Παντού και πάντα. Ξεκολλήστε.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Whitey » 03 Ιαν 2015, 18:18

commenter έγραψε:
Whitey έγραψε:
commenter έγραψε:Όπως άλλοι παίρνουν σβάρνα άρθρα για την Sony και τρολλάρουν, χωρίς να τους έχει προκαλέσει κανείς;

Το point μου είναι ότι υπάρχουν double standards και biases... τώρα αν δεν τα βλέπει κάποιος αυτά επειδή φοράει χρωματιστά γυαλιά, bad luck!

Βλέπουμε μόνο τα στραβά του BigDaddy, αλλά τα στραβά του "BigDaddy" του αντίπαλου στρατοπέδου δεν τα βλέπουμε και αυτό λέει πολλά... εκτός κι αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν το ελεύθερο να λειτουργούν ως αντίδοτο/αντίβαρο, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Το σχόλιο του DevilSpawn δεν έχει κατακριθεί από την κοινότητα και έχει αποκρυφτεί; Αυτή δεν είναι η σωστή λειτουργία των like/dislike; Το παράδειγμα που μου έφερες δείχνει πως το σύστημα λειτουργεί.

Δεν ήταν εκεί το point μου και το διευκρίνισα... μάτια έχει ο κόσμος και βλέπει, ειδικά τώρα που βγήκαν όλα στην φορά (likes/dislikes).

Plot twist: Φοράω χρωματιστά γυαλιά. :lol:
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το ότι το επίκεντρο είναι ο BigDaddy γιατί δεν αφορά μόνο εκείνον. Είναι η γενικότερη διαμάχη μεταξύ Sony-Microsoft-Nintendo-PC. Δεν είναι κάτι καινούργιο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Whitey » 03 Ιαν 2015, 18:33

commenter έγραψε:
Whitey έγραψε:Plot twist: Φοράω χρωματιστά γυαλιά. :lol:
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το ότι το επίκεντρο είναι ο BigDaddy γιατί δεν αφορά μόνο εκείνον. Είναι η γενικότερη διαμάχη μεταξύ Sony-Microsoft-Nintendo-PC. Δεν είναι κάτι καινούργιο.

Είπα εγώ ότι φοράς χρωματιστά γυαλιά;

Για να στο κάνω ταληράκια λοιπόν, υπάρχουν με άτομα με αυξημένες αρμοδιότητες που «σιγοντάρουν» τρολλάκια εδώ μέσα... πόσο πιο χύμα να το πω;

Τότε όμως ήταν κρυφά τα (dis)likes (οπότε τους έπαιρνε να το κάνουν), ενώ τώρα είναι φανερά. Θα συνεχίσουν άραγε να το κάνουν ή θα αλλάξουν τροπάρι; Μένει να το δούμε.

Για πλάκα το είπα γιατί όντως φοράω πράσινα γυαλιά. :Ρ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Whitey » 03 Ιαν 2015, 18:44

commenter έγραψε:Εσύ είσαι πιο αντικειμενικός από κάποιους άλλους που το παίζουν «αντικειμενικοί» και «καθωσπρέπει», ενώ στα κρυφά πέφτει το φτυάρι της αρκούδας... δεν θέλω να βάλω όλους τους συντάκτες στο ίδιο τσουβάλι, γιατί θα ήταν άδικο, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και άτομα που δεν αξίζουν αυτή την θέση και αμαυρώνουν την εικόνα του site με τα καμώματά τους.

Δεν ξέρω κατά πόσο είμαι αντικειμενικός, αλλά προσπαθώ. Όσο για το αν αξίζει κάποιος την θέση του, πιστεύω πως φαίνεται κυρίως από την δουλειά του και όχι από τα "καμώματα".
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσίευσηαπό Jim P » 03 Ιαν 2015, 22:03

commenter έγραψε:Αν πιστεύεις ότι η δουλειά αποτελεί συγχωροχάρτι για διάφορες ανωριμότητες/χοντράδες, τότε θα διαφωνήσω. Anyway, οι αρμόδιοι τα ξέρουν, οπότε ας αποφασίσουν αυτοί τι ρότα θέλουν να έχει το site.

Αυτό ακριβώς, το να βλέπω πια συντάκτες του Site να μου έχουν κάνει downvote σε διάφορα σχόλια και όχι απλοί χρήστες σημαίνει ότι υπάρχει η σχετική ελευθερία να το κάνουν.

Φυσικά συμφωνώ με αυτή την ελευθερία, άλλωστε υπάρχει δημοκρατία, ειδάλως θα μπορούσε ο κάθε συντάκτης να έχει ένα δεύτερο προφιλ και να ρίχνει ότι του γουστάρει και κανείς δε θα καταλαβαινε τίποτα.

Και ερχόμαστε στις συνέπειες της αποκαλύψεως των ψήφων.

"συνέπεια" ο τάδε συντάκτης που μου έκανε Downvote ένα εποικοδομητικό σχόλιο είναι σαφές πως δεν υφίσταται, αλλά το συνεχές harassment κάποιου άλλου συντάκτη που έχει το σθένος και υπερασπίζεται το σύστημα το οποίο ο ίδιος εξευτελίζει πιστεύω πως πρέπει να γίνει αντιληπτό και να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

My two cents, Just for the gist of it.
Άβαταρ μέλους
Jim P

Δημοσιευσεις : 16

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Ιαν 2015, 23:09

Καλησπέρα κι από μένα. Βρήκα 10 λεπτά από τις διακοπές μου να σας απαντήσω για να το λύνουμε το θέμα. Ο χρήστης kopritis13 που γέμισε thumbs down έφαγε ban και το θέμα τελειώνει. Η διαδικασία μας/σας βοηθάει να ξεκαθαρίσουμε λίγο την κατάσταση στην κοινότητα και τέτοιες διαδικασίες να εξαφανίζονται μέρα με τη μέρα.

Για να μην μείνει κάτι χωρίς απάντηση:
- Δεν υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση για κανέναν χρήστη, απλά αυτό που ζητάω να γίνει κατανοητό είναι πως δεν γίνεται να είμαστε 24/7 πάνω από τα comments αντί να παράγουμε υλικό. Εκτός κι αν θέλετε να διαβάζετε 3 reviews το μήνα και νέα 4 μέρες μετά.
- Όποιος έχει να μου αναφέρει κάτι σχετικό με άλλο μέλος, έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Πολλοί από εσάς έχουν άμεση επαφή μαζί μου είτε μέσω mail, είτε μέσω PM, είτε μέσω facebook, είτε Skype, είτε κινητού.
- Ο X BigDaddy (και δεν θέλω να το προσωποποιήσω) έκανε κακή χρήση του συστήματος voting. Δεν έφαγε ban επειδή έβαλε χαμηλή βαθμολογία σε ένα προϊόν Xbox (έτσι απλά).
- Οτιδήποτε συμβαίνει εκτός του site, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να χρεωθεί στο site. Ούτε αστυφύλακας είμαι, ούτε θα γίνω. Ο καθένας συμπεριφέρεται όπως θεωρεί ότι είναι σωστό στην πραγματική του ζωή ή στη ζωή εκτός site γενικότερα. Μία συμπεριφορά που θεώρησα λάθος, την υπέδειξα σε δύο συνεργάτες για τα του facebook και αντιλαμβανόμενοι το τι έλεγα, την σταμάτησαν. Από εκεί και πέρα, αν έχετε προσωπικά προβλήματα ορισμένοι (συντάκτες ή χρήστες), λύστε τα εκτός site, δεν σας φταίει κανείς εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 03 Ιαν 2015, 23:17

Jim P έγραψε:
commenter έγραψε:"συνέπεια" ο τάδε συντάκτης που μου έκανε Downvote ένα εποικοδομητικό σχόλιο είναι σαφές πως δεν υφίσταται, αλλά το συνεχές harassment κάποιου άλλου συντάκτη που έχει το σθένος και υπερασπίζεται το σύστημα το οποίο ο ίδιος εξευτελίζει πιστεύω πως πρέπει να γίνει αντιληπτό και να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

My two cents, Just for the gist of it.

Μιλάς με γρίφους γέροντα...

Εγώ αν και συμφωνώ με την ελευθερία, κάπως διαφωνώ με τα όρια που μπορεί να έχει ένας συντάκτης. Είπατε παραπάνω ότι δεν πρέπει να τους βλέπουμε αλλιώς και να μην αναμένουμε κάποια ανωτερότητα εκ μέρους τους γιατί είναι άνθρωποι και μέλη της κοινότητας. Δεν έχω δει κανέναν, τουλάχιστον στα μέσα του εξωτερικού και το έχω ξανα αναφέρει, να τσακώνεται με διάφορα μέλη του site. Συνήθως αυτές οι συμπεριφορές συναντώνται στα forums των sites και όχι τόσο στο comment section της ειδησεογραφίας. Συμμετοχή έχουν και στο κομμάτι του σχολιασμού αλλά ποτέ δεν οδηγούνται σε προσωπικές επιθέσεις με μέλη. Αν κάποιο μέλος συμπεριφέρεται υβριστικά απέναντι τους τότε αναλαμβάνουν άλλοι για την τακτοποίηση του, είτε με delete του σχολίου είτε με ban του χρήστη.
Το να καθόμαστε και να βλέπουμε τσακωμούς με άτομα της συντακτικής ομάδας και με όλα όσα έχουμε ακούσει, κάνει ακόμα πιο τραγική τη κατάσταση. Ειδικά ρε παιδιά στις αρχές του activity όπου φαινόταν η δραστηριότητα σας στο κρυφό από τα μέλη forum για συντάκτες / mods (δε ξέρω αν έχετε δύο ή ένα) μετά από τσακωμούς, ειδικά με amiga και bigdaddy, γινόταν χαμός σε σχόλια μεταξύ σας και μετά έβλεπες και απαντήσεις με απειλητικό ύφος και από άλλους της συντακτικής ομάδας.
Δεν παίρνω κανενός το μέρος απλά βλέπω ότι ακόμα και αν το site εξελίσσεται, μήνα με το μήνα, τα μέλη του συνεχίζουν να θέλουν να είναι σε ένα forum παρεΐστικου τύπου με τα μέλη που γουστάρουν περισσότερο για παρέα, οπότε οτιδήποτε μας ξενίζει να πρέπει να το απομονώνουμε. Από τη στιγμή όμως που όπως είπε ο Νικήτας έχουμε να κάνουμε με μεγαλύτερη πλέον κοινότητα θα πρέπει να μάθουν όλοι να ζουν και με τους σοβαρούς και τους περίεργους και κάπως να σταματήσουμε να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά. Λες και παίρνετε ποσοστά από εταιρείες για να δηλώνετε fan της ή είναι η καθημερινότητα σας με ενασχόληση 24/7 στο site.

Edit: Παύλο αναφορικά με το θέμα του facebook δεν νομίζω να είναι τόσο άσχετο με το site όσον αφορά κυρίως τη συντακτική του ομάδα. Το έχω ξαναπεί ότι για συγκεκριμένες συμπεριφορές δεν στιγματίζεται το site. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει μέλος της συντακτικής ομάδας που έκανε print screen σχόλια απλών μελών του site και τα έβγαζε σε κοινή θέα στο προφίλ του κοροϊδεύοντας τους δεν είναι θέμα της κοινότητας του site? Αν κάποιο μέλος έκανε το ίδιο για έναν συντάκτη? Αν υπήρχαν για παράδειγμα αποδείξεις για αυτό που κατηγόρησε ο Παναγιώτης τον scott παραπάνω. Αν είχε δώσει σε άλλο site σχόλια του Ντάκου και τον κορόιδευε.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Ιαν 2015, 23:31

kakashi_hatake, ήταν ακριβώς η συμπεριφορά που ανέφερα, συζητήθηκε με τον Παναγιώτη και το θέμα τελείωσε. Σαφώς και "ακουμπάει" το site, αλλά ελπίζω να είναι αντιληπτό πως ούτε μου αρέσει, αλλά ούτε έχω τη δυνατότητα να κυνηγάω 25 άτομα (ζωή να 'χουν) στα social media και στην πραγματική τους ζωή.

Επαναλαμβάνω δε πως κάνω παρέα και μιλάω με κόσμο που έχω ΣΚΟΤΩΘΕΙ μέσω forum στο παρελθόν. Λίγη προσπάθεια χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 04 Ιαν 2015, 10:08

Παιδια "κακως" ασχολειστε με τα dislikes μη δίνετε καμια σημασία. Σε όλα τα site που υπάρχουν έτσι λειτουργούν για τους ιδιους Λογους, δηλαδή οτι μπαινουνε κάθε λογής ατομα κάθε ηλικιας και έχουν πληρη ελευθερία.Για αυτό δεν εχουν μπει τα "δεν μου αρέσει" στο Facebook.Εγω βλεπω οντως συγκεκριμενα ατομα που δεν Συμφωνώ με αυτα που γράφουν να περνούν πολλα like και λιγα dislike και αντίστροφα με ατομα που σύμφωνω πχ του Scott.Οπως και ο Αnima εχει δικαιωμα να βαζει οπου θελει τα like & dislike και να ειστε σιγουροι οτι δεν τα βαζει επειδη δεν σας χωνευει.Κατανοώ τους φιλους Kakashi και Scott αλλά από τη στιγμή που υπαρχουν και τα dislikes αυτή θα ειναι η κατάσταση απλα καλό είναι να φαίνονται αυτοί που βάζουν thumps up & down.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 04 Ιαν 2015, 11:42

Εγω παντως απο το ταμπλετ δεν βλεπω ουτε ποιος βαζει λαικ και το αντιστροφο.μπηκα λιγο απο το λαπτοπ απο περιεργεια 5 λεπτα εριξα μια γρηγορη ματια και δεν θα ασχοληθω ξανα (ναι επεσα απο τα συννεφα απο μερικα dislike σε καποια σχολια)διαβασα τα σχολια και κατα κυριο λογο συμφωνο με τον kakashi αντε καλη χρονια να εχουμε και δινουμε μεγαλη σημασια σε κατι που δεν εχει μεγαλη σημασια
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB