- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 15:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρότασεις για βελτίωση του site
Εννοείται ότι θα γίνεται σχετικός έλεγχος. Για να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να εξαληφθεί κακόβουλη χρήση, το σχόλιο θα κρύβεται (πάντα με δυνατότητα επανεμφάνισης) στα 10 flags (και όχι στα 5) και μετά για ακόμη περισσότερη σιγουριά θα τσεκάρει ο Παύλος.
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Tanno έγραψε:Και μιλώντας για τις βαθμολογίες, μία ιδέα θα ήταν να υπάρχει κι ένα παραθυράκι αιτιολόγησης που να δικαιολογεί την βαθμολογία του προκειμένου να ξέρουμε αν αυτό που κάνει ο άλλος είναι spam ή όχι.
Comment reviews! "Το σχόλιο του Ντάκου είναι καλό γραμματικά και συντακτικά και μεστό σε νόημα, αλλά δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούριο. 7/10"
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
-
Alucard - Δημοσιευσεις : 200
Πολλα θεματα βλεπω με τα σχολια... Να πω τη γνωμη μου κι εγω. Δυστυχως δε μπορει να γινει τιποτα, οσο το σαιτ μεγαλωνει και αποκτα χρηστες ολων των ειδων. Ειναι παγκοσμιο ιντερνετικο φαινομενο να σκυλοτρωγονται κατω απο τα σχολια σε καθε λογης θεμα.
Το μονο που μπορει να περιορισει το χαμο ειναι οι moderators που υπαρχουν κι επιλεγονται απο το ιδιο το σαιτ με τα καλα τους και τα κακα τους. Αν καποια στιγμη παψουν να κανουν καλη δουλεια ειναι αυτονοητο οτι η διευθυνση θα το καταλαβει και θα ασχοληθει με το θεμα.
Οποτε ας μη χαλαμε αλλο τις καρδιες μας εδω στο φορουμ κι ας προτεινουμε λυσεις σε τεχνικης φυσης θεματα η ας κανουμε προτασεις για κατι καινουριο. Οχι τιποτε αλλο, ζηταμε πραγματα που δεν εφαρμοζονται ουτε στα πλεον μεγαλα κι εγκυρα σαιτ που εχουν τρελες ομαδες web developers και μανατζερ για ευρεση λυσεων απο πισω!
Στο κατω κατω στο φορουμ υποτιθεται συμμετεχουμε εμεις που ασχολουμαστε λιγο παραπανω με τα video games κι εχουμε μια Α' παιδεια και εξοικειωση με τετοιες καταστασεις. Ας μην ψαρωνουμε απο τρολλς κι εμπρηστικα σχολια, ας δωσουμε εμεις πρωτοι το καλο παραδειγμα.
Το μονο που μπορει να περιορισει το χαμο ειναι οι moderators που υπαρχουν κι επιλεγονται απο το ιδιο το σαιτ με τα καλα τους και τα κακα τους. Αν καποια στιγμη παψουν να κανουν καλη δουλεια ειναι αυτονοητο οτι η διευθυνση θα το καταλαβει και θα ασχοληθει με το θεμα.
Οποτε ας μη χαλαμε αλλο τις καρδιες μας εδω στο φορουμ κι ας προτεινουμε λυσεις σε τεχνικης φυσης θεματα η ας κανουμε προτασεις για κατι καινουριο. Οχι τιποτε αλλο, ζηταμε πραγματα που δεν εφαρμοζονται ουτε στα πλεον μεγαλα κι εγκυρα σαιτ που εχουν τρελες ομαδες web developers και μανατζερ για ευρεση λυσεων απο πισω!
Στο κατω κατω στο φορουμ υποτιθεται συμμετεχουμε εμεις που ασχολουμαστε λιγο παραπανω με τα video games κι εχουμε μια Α' παιδεια και εξοικειωση με τετοιες καταστασεις. Ας μην ψαρωνουμε απο τρολλς κι εμπρηστικα σχολια, ας δωσουμε εμεις πρωτοι το καλο παραδειγμα.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
Δε νομίζω ότι ωφελεί να ασχολούμαστε με το θέμα των dislikes. Ο καθένας ξέρει πάνω κάτω ποιοι βρίσκονται πίσω από τέτοιες συμπεριφορές και το καλύτερο είναι αυτά τα άτομα απλά να αγνοούνται. Μόνο έτσι ίσως κάποια στιγμή συνειδητοποιήσουν ότι θα πρέπει οι ίδιοι να αποχωρήσουν από την κοινότητα. Τώρα όσον αφορά παραδείγματα ανεξήγητης συμπεριφοράς, ο καθένας μας σίγουρα έχει τουλάχιστον από ένα παράδειγμα να παρουσιάσει, όπως στην παρακάτω εικόνα όπου τα παιδιά έφαγαν dislike επειδή είπαν όμορφα και ωραία τη γνώμη τους.

screen shots
Είμαι υπέρ του να υπάρχουν τα dislikes αλλά, για το καλό της κοινότητα, περισσότερο υπέρ του να αγνοούνται οι ακραίες συμπεριφορές που δεν μπορούν να χαλιναγωγηθούν.

screen shots
Είμαι υπέρ του να υπάρχουν τα dislikes αλλά, για το καλό της κοινότητα, περισσότερο υπέρ του να αγνοούνται οι ακραίες συμπεριφορές που δεν μπορούν να χαλιναγωγηθούν.
-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
kakashi_hatake έγραψε:Λογικό είναι να τα ακούς εσύ περισσότερο αλλά σίγουρα δε στιγματίζεται το site ούτε και εσύ. Υπάρχουν ευθύνες σε άτομα ναι, αλλά όχι να βάλουμε στο στόχαστρο γενικά το site.
Εμένα άποψη μου πάντως είναι να μπει κάποιος υπεύθυνος επιτήρησης σχολίων του site που καλύτερα θα είναι να ήταν και άσχετος με videogames. Γιατί αυτό που βλέπω εγώ από τότε που συμμετέχω ενεργά στο site είναι ότι τιμωρούνται κάποιοι και όχι όλοι. Βλέπεις σχόλια κάποιου fan του ενός και από κάτω άμεσες διαταγές συμμόρφωσης και σε άλλους όχι. Τιμωρούνται μέλη και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να έπρεπε να τιμωρούνται και συντάκτες. Ξέρω ότι με αυτό ίσως θυμώσω πολλούς εξαυτών αλλά παιδιά η αλήθεια είναι αυτή. Ξέρω για παράδειγμα ότι ο bigdaddy έφαγε ban για δυο βαθμολογίες δε ξέρω όμως τι έχει γίνει με το facebook incident. Ξέρω επίσης ότι ο tomtom δέχτηκε έμμεσα απειλή για ban σε σχόλιο που έχει κάνει δε ξέρω όμως γιατί δεν έγινε κάτι με αυτούς που κοροϊδεύουν τους ανορθογραφους. Όταν αφήνουμε να αιωρούνται όλα αυτά δε νομίζω να διορθωθεί κάτι. Γενικά βλέπω έναν αρνητισμό, μια κακία και γενικά στοιχεία κάπως τρομακτικά για ένα τέτοιο site. Ώρες ώρες νιώθω πως στα σχόλια διαβάζω facebook comments σε πολιτική είδηση στο newsit.
Για να απαντήσω στο θέμα σου, θα πω το εξής. Μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι (και υπόλογοι) για οτιδήποτε γίνεται στο site. Αν δύο μέλη σκοτωθούν στο facebook, ούτε δική μας ευθύνη είναι, ούτε υποχρεωμένοι να λάβουμε υπόψιν το γεγονός. Από την άλλη, ο καθένας παίρνει την ευθύνη των όσων γράφει. Αν θέλουν κάποιοι να σκοτωθούν, ας σκοτωθούν στο facebook, στο Twitter, στο YouTube ή με PMs.
Το ζήτημα για να ξεκαθαρίσει δεν είναι ότι ο Μανώλης (BigDaddy) έβαλε 2 αρνητικές βαθμολογίες, αλλά το ότι είδα στο admin panel ότι ταυτόχρονα με τον έτερο που έγινε ban πήραν σβάρνα πάνω από 50 προϊόντα (συνολικά) και μέσα σε μισή ώρα τα είχαν "γαζώσει" όλα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτό δεν έγινε επίτηδες και ότι δεν έγινε κακή χρήση. Τι συνέβη; Μάζευαν τις εντυπώσεις τους από όλα τα games του Xbox 5 μήνες και μπήκαν να τα βαθμολογήσουν ταυτόχρονα και μέσα σε μισή ώρα; Ας το αφήσουμε λοιπόν πίσω. Το οτιδήποτε ακολούθησε στο facebook είναι μεταξύ του Παναγιώτη και του Μανώλη, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Κι εμένα δεν με χωνεύει κόσμος και παίρνω ΤΑ υβριστικά μηνύματα από διάφορους ηλίθιους/αργόσχολους. Έχω μάθει πλέον να μην ασχολούμαι μαζί τους.
Από εκεί και πέρα να πω και το πιο απλό. Σας έχουμε δώσει άλλο ένα εργαλείο για να μας βοηθήσετε να κάνουμε το site καλύτερο. Είναι το πλήκτρο αναφοράς σχολίου. Ξέρεις ποιοι το χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ; Αυτοί που βάζουν αρνητικές ψήφους στα ίδια σχόλια, απλά για να τονίσουν ότι δεν τους άρεσε. Καταλαβαίνεις τον παραλογισμό δηλαδή; Μιλάμε ότι έχετε στα χέρια σας 2-3 εργαλεία για να κάνετε την κοινότητα καλύτερη και χρησιμοποιούνται περισσότερο για λάθος λόγους, παρά για αυτούς που έχουν δημιουργηθεί.
Όπως και να 'χει, το θέμα των dislikes θα συζητηθεί γιατί πραγματικά έχει κουράσει τους πάντες και από τη στιγμή που η κοινότητα δεν είναι "ώριμη" στην πλειοψηφία της ώστε να το αξιοποιεί σωστά, θα βρούμε άλλη λύση να τελειώνουμε, γιατί τρέχουμε με άλλα πραγματάκια και αυτό παραμένει ένα μόνιμο "βαρίδι".
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Θα μπορούσε να γίνει ένα σύστημα αξιολόγησης των αγγελιών.Πχ κανονίζω με τον Παύλο να αγοράσω την τσατσάρα του του λέω να μου την στείλει με courier έρχεται αλλά λείπουν τα δόντια της τσατσάρας να μπορώ να του δώσω αρνητική ψήφο ώστε άλλοι να μην την πατήσουν από τον Παύλο.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες