kakashi_hatake έγραψε:Λογικό είναι να τα ακούς εσύ περισσότερο αλλά σίγουρα δε στιγματίζεται το site ούτε και εσύ. Υπάρχουν ευθύνες σε άτομα ναι, αλλά όχι να βάλουμε στο στόχαστρο γενικά το site.
Εμένα άποψη μου πάντως είναι να μπει κάποιος υπεύθυνος επιτήρησης σχολίων του site που καλύτερα θα είναι να ήταν και άσχετος με videogames. Γιατί αυτό που βλέπω εγώ από τότε που συμμετέχω ενεργά στο site είναι ότι τιμωρούνται κάποιοι και όχι όλοι. Βλέπεις σχόλια κάποιου fan του ενός και από κάτω άμεσες διαταγές συμμόρφωσης και σε άλλους όχι. Τιμωρούνται μέλη και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να έπρεπε να τιμωρούνται και συντάκτες. Ξέρω ότι με αυτό ίσως θυμώσω πολλούς εξαυτών αλλά παιδιά η αλήθεια είναι αυτή. Ξέρω για παράδειγμα ότι ο bigdaddy έφαγε ban για δυο βαθμολογίες δε ξέρω όμως τι έχει γίνει με το facebook incident. Ξέρω επίσης ότι ο tomtom δέχτηκε έμμεσα απειλή για ban σε σχόλιο που έχει κάνει δε ξέρω όμως γιατί δεν έγινε κάτι με αυτούς που κοροϊδεύουν τους ανορθογραφους. Όταν αφήνουμε να αιωρούνται όλα αυτά δε νομίζω να διορθωθεί κάτι. Γενικά βλέπω έναν αρνητισμό, μια κακία και γενικά στοιχεία κάπως τρομακτικά για ένα τέτοιο site. Ώρες ώρες νιώθω πως στα σχόλια διαβάζω facebook comments σε πολιτική είδηση στο newsit.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου! να συμπληρωσω οτι σε παρομοιες περιπτωσεις σε αλλα sites ο συντακτης (και για να μην παρεξηγηθουν τα γραφομενα μου δεν αναφερομαι στον περι ου ο λογος) εχει "παρει ποδι" με συνοπτικες διαδικασιες για "μικροτερα" παραπτωματα μη σεβασμου του/των μελων ("επισκεπτης" οπως εχω διαβασει να αναφερεστε για τα μελη σας οι οποιοι ομως σας "τιμουν" με τα κλικ τους σε καθε ειδηση και οτι σημαινουν αυτα...) επισης για ΤΑ facebook incidents θα μπορουσα να γραψω πολλα ομως ακομα δεν παιρνω θεση.
Τελος να προσθεσω οτι το "κουμπι" like/dislike ειναι καλυτερο να μεινει καθως σημαινει πολλα, τωρα το κατα ποσο ο καθενας μας κανει σωστη χρηση αυτου θα πρεπει, παλι, ο καθενας μας ξεχωριστα να το σκεφτει αυτο...
μπορει, εαν καποιος τσεκαρει την ημερομηνια εγγραφης μου να δει οτι εχω εγγραφει σχετικα προσφατα, ομως παρακολουθω και ΠΡΟΤΙΜΩ για την ενημερωση μου σχετικα με οτι αφορα την τεχνολογια το enternity εδω και τουλαχιστον 2 χρονια, απλα καποια στιγμη αποφασισα να εγγραφω κιολας), το γραφω γιατι καποιοι μπορει να σκεφτουν διαφορα