Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 09 Μαρ 2015, 16:22

@Whitey. Τρώω απανωτά σκαμπίλια από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ξεκίνησα στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας(Like going on a hike ή κάπως έτσι) πιστεύοντας ότι είναι το normal, μέχρι που στέλνει μήνυμα ένας φίλος και με ρωτάει "Γιατί το παίζεις στο easy;". Και του λέω, τι easy ρε φίλε, έχω πεθάνει 10 φορές.

Πιο πρόσφατα είχα παίξει το 6 στο Hard και έμοιαζε με βόλτα στο πάρκο σε σχέση με το easy του HD Remake.

Μου είχε λείψει αυτό το στυλ παιχνιδιών και είμαι διατεθειμένος να υποστώ τα όποια μειονεκτήματα γιατί τα θετικά του πλέον τα συναντάς πολύ σπάνια. Ακόμα δεν το τελείωσα και ανυπομονώ να δω πώς είναι στα πιο δύσκολα επίπεδα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Μαρ 2015, 17:09

Και εγω το Resi HD παιζω για πρωτη φορα. Δυστυχως το παιχνιδι εχει τρελο backtracking σε σημειο να εκνευριζεσαι. Πρεπει να κανεις και σωστο micromanagement διοτι παιζει να κοβεις ασκοπες βολτες μεσα στην επαυλη. Εγω παντως επελεξα Chris που εχει λιγα inventory slots. Το ξερω ειμαι μαζοχα.... :lol:

Μερικες συμβουλες:

1) Καντε εξοικονομηση πυρομαχικων
2) Το γεγονος οτι εριξες ενα ζομπι κατω δεν σημαινει οτι πεθανε. Για να ψοφησει θα πρεπει να του κανετε headshot (να διαλυθει το κρανιο του) πραγμα που νομιζω ειναι τελειως random η αλλιως αφου το ριξετε κατω να το καψετε. Εαν δεν κανετε τιποτα απο αυτα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ξαναζωντανευει ως Crimson Head που σημαινει οτι ειναι πιο δυνατο, πιο γρηγορο και δεν ψοφαει ευκολα.
3) Οταν εισαστε σε καποιο μεγαλο διαδρομο και εχει πχ. ενα ζομπι καλυτερα να μην το σκοτωσετε και απλα να το αποφευγετε.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό Whitey » 09 Μαρ 2015, 17:14

Deathracer2009 έγραψε:Και εγω το Resi HD παιζω για πρωτη φορα. Δυστυχως το παιχνιδι εχει τρελο backtracking σε σημειο να εκνευριζεσαι. Πρεπει να κανεις και σωστο micromanagement διοτι παιζει να κοβεις ασκοπες βολτες μεσα στην επαυλη. Εγω παντως επελεξα Chris που εχει λιγα inventory slots. Το ξερω ειμαι μαζοχα.... :lol:

Μερικες συμβουλες:

2) Το γεγονος οτι εριξες ενα ζομπι κατω δεν σημαινει οτι πεθανε. Για να ψοφησει θα πρεπει να του κανετε headshot (να διαλυθει το κρανιο του) πραγμα που νομιζω ειναι τελειως random η αλλιως αφου το ριξετε κατω να το καψετε. Εαν δεν κανετε τιποτα απο αυτα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ξαναζωντανευει ως Crimson Head που σημαινει οτι ειναι πιο δυνατο, πιο γρηγορο και δεν ψοφαει ευκολα.
3) Οταν εισαστε σε καποιο μεγαλο διαδρομο και εχει πχ. ενα ζομπι καλυτερα να μην το σκοτωσετε και απλα να το αποφευγετε.

:o :o :o :o :o :o

Πάντως και εγώ επέλεξα τον Chris χωρίς να ξέρω πως έχουν διαφορετικά items και slots μεταξύ τους. Εγώ ήθελα ένα απλό playthrough. :c
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 09 Μαρ 2015, 17:21

Deathracer2009 έγραψε:Μερικες συμβουλες:

Βασικά (όσο δεν πάει) survival horror tips. :lol: +1 από μένα
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 09 Μαρ 2015, 17:24

pr0tip για headsh0ts
Με την καραμπινα αργοτερα στο παιχνιδι αν στοχευεις ψηλα και ριξεις οταν το ζομπι ειναι κοντα (πολυ κοντα) ειναι headshot.

To RE remake/hd ειναι ανετα το καλυτερο RE και απο τα καλυτερα survival horror, ελπιζω να το απολαυσετε!
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Re: Now Playing

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 09 Μαρ 2015, 18:03

Έκαψα όσα ζόμπι μπορούσα με το πρώτο μπιτόνι. Μετά αποφάσισα ότι τζάμπα πιάνει χώρο το δοχείο και όπου υπάρχει πρόβλημα αρχίζω τις ντρίμπλες.

Όντως μετά από τόσα χρόνια δεν θυμάσαι τι πρέπει να κάνεις πρώτα και κάνεις πολλά μπρος-πίσω. Αλλά και αυτό μέρος του παιχνιδιού είναι.

Τέλος πάντων, αρκετά με τα λόγια. Πάω να.παίξω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 09 Μαρ 2015, 18:31

Οι hunters νομίζω είναι οι πιο ενοχλητικοί πάντως μαζί με τις κατσαρίδες στο τέλος. Εν τω μεταξύ είναι η ιδέα μου ή τα σκυλιά στο gc και το animation του δαγκωματος γινόταν σύντομο αν πατούσες το ίδιο κουμπί που πατάς για αντεπίθεση στα zombie? Γιατί κρατάει απίστευτα πολύ ώρα και τρώνε και πόση ζωή τα λαλακιασμένα. Τελευταίο boss της πλάκας (Tyrant) γιατί έχουμε το γνωστό σκηνικό της πρώτης τριλογίας "ουρανοκατέβατο rocket launcher την τελευταία στιγμή". Πιο γρήγορο playthrough της Jill, μεγαλύτερο inventory, πιο γρήγορη πρόσβαση στα κλειδιά της έπαυλης και στα όπλα, αλλά πιο δύσκολο γιατί ψοφάει εύκολα. Αντίθετα πιο αργό του Chris, μικρότερο inventory, πολλά πέρα δώθε, ανίκανος σε μερικά θέματα όπως lockpicks, πιάνο, χημικές ενώσεις, αλλά δεν πέφτει εύκολα. Και στα δύο υπάρχουν μονοπάτια στην ιστορία σύμφωνα με ποιους σώζεις οπότε μπορείς να γλιτώνεις χρόνο και πυρομαχικά αν τους αφήσεις όλους να ψοφίσουν. Αν σώσεις κάποιους ενεργοποιείται και το τελευταίο boss στο τέλος, αν πας στα @@ σου και για τη πάρτι σου τον γλιτώνεις!!! Όλα έχουν να κάνουν όμως με την εμπειρία. Μαθαίνεις και το που είναι τι, και ποια δωμάτια δε χρειάζεται να επισκεφθείς και βγαίνει πιο εύκολα με το καιρό. Εγώ που το είχα λιώσει στο gc, ένα playthrough έκανα των 6 ωρών και όλα τα επόμενα στις 3 πάνω κάτω ώρες και χωρίς save easy και normal. Δύσκολο για πλατίνα game, έχει μερικά τρελά trophies (όπως τερματισμός με χρήση μόνο μαχαιριού ή invisible mode που εμφανίζονται μόνο όταν σε χτυπάνε οι εχθροί). Ωραία πινελιά που ξεκλειδώνεις τις εμφανίσεις των chris jill από τα τελευταία resident και η στολή της jill σαν sarah connor από Terminator 2 τα σπάει.

Εγώ τελείωσα το Gta V. Μου μένουν κάποια side quests και να ασχοληθώ με το online το οποίο μπορώ να πω δεν με κέρδισε πολύ. Σειρά πήρε το new n tasty. Άλλες αναμνήσεις από αυτό το παιχνίδι για να μελαγχολήσουμε.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Μαρ 2015, 19:56

@raysod

Το Evil Within δυστυχως εφαγε ΤΟ κραξιμο ειδικα για τις μαυρες μπαρες. Γενικα θεωρω οτι ειναι ενα Resident Evil 4 σε πιο hardcore mode. Το art direction ειναι τρομερο και δειχνει την αρρωστιλα που εχει περασει ο Mikami μεσα στο παιχνιδι. Δυστυχως το σεναριο ειναι πολυ μπερδεμενο και γενικα οι χαρακτηρες ειναι ολιγον αδιαφοροι. Τα γραφικα ειναι χαλια και εγω που το επαιξα στο PS3 ειχα φτασει σε σημειο να δω textures να φορτωνουν καθως γυρναγα την καμερα. Παντως μου αρεσε πολυ επειδη θυμισε Resi 4.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό gsmaggiore » 09 Μαρ 2015, 20:52

Deathracer2009 έγραψε:@raysod

Το Evil Within δυστυχως εφαγε ΤΟ κραξιμο ειδικα για τις μαυρες μπαρες. Γενικα θεωρω οτι ειναι ενα Resident Evil 4 σε πιο hardcore mode. Το art direction ειναι τρομερο και δειχνει την αρρωστιλα που εχει περασει ο Mikami μεσα στο παιχνιδι. Δυστυχως το σεναριο ειναι πολυ μπερδεμενο και γενικα οι χαρακτηρες ειναι ολιγον αδιαφοροι. Τα γραφικα ειναι χαλια και εγω που το επαιξα στο PS3 ειχα φτασει σε σημειο να δω textures να φορτωνουν καθως γυρναγα την καμερα. Παντως μου αρεσε πολυ επειδη θυμισε Resi 4.

Και γενικώς το gameplay δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει στην εξέλιξη του genre πέραν του άστοχου κατά τη γνώμη με τον τρόπο που έγινε πειραματισμού με σχεδιαστικές επιλογές τύπου Uncharted με το shooting gameplay και τους in-game companions. Το hub δεν είχε κανένα ουσιαστικό επίσης αφηγηματικό υπόβαθρο και έκανε μπαμ ότι μπήκε μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να μπει κλπ. Υπήρχαν ολόκληρα levels τα οποία ήτανε σχεδόν copy paste μέχρι και σε επίπεδο art direction απο το resi franchise. Είναι κι άλλα πολλά, αναφέρεις κι εσύ μερικά, που τελικά εμποδίσανε το παιχνιδι να ορθοποδήσει.
Άβαταρ μέλους
gsmaggiore

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 09 Μαρ 2015, 21:04

gsmaggiore έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:@raysod

Και γενικώς το gameplay δεν είχε τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει στην εξέλιξη του genre πέραν του άστοχου κατά τη γνώμη με τον τρόπο που έγινε πειραματισμού με σχεδιαστικές επιλογές τύπου Uncharted με το shooting gameplay και τους in-game companions. Το hub δεν είχε κανένα ουσιαστικό επίσης αφηγηματικό υπόβαθρο και έκανε μπαμ ότι μπήκε μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να μπει κλπ. Υπήρχαν ολόκληρα levels τα οποία ήτανε σχεδόν copy paste μέχρι και σε επίπεδο art direction απο το resi franchise. Είναι κι άλλα πολλά, αναφέρεις κι εσύ μερικά, που τελικά εμποδίσανε το παιχνιδι να ορθοποδήσει.

Γενικα το EW ειναι love it or hate it κατασταση. Δεν υπαρχει ενδιαμεσο. Οσες κριτικες εχω διαβασει απο gamers που το δοκιμασαν η το εθαβαν για το gameplay η τα γραφικα κλπ. η τους αρεσε παρα πολυ. Θεωρω πως ο Mikami αξιζει μια δευτερη ευκαιρια αρκει να μην δουμε τα ιδια προβληματα. Γενικα μεχρι και τη στοχευση που θεωρησαν πολλα ατομα προβληματικη υπαρχει η αλλη πλευρα που θεωρει οτι "εσκεμμενα" ηταν ετσι. Επιπλεον εαν η Bugthesda τους εδινε επιπλεον χρονο (κανα 3μηνο) θα μπορουσαν -ετσι θελω να πιστευω- να ειχαν βελτιωσει τα τεχνικα λαθη. Για το σεναριο ομως δυσκολα..... ;)
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB