Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 07 Φεβ 2015, 15:14

commenter έγραψε:
Το laser σου μάλλον είναι ταλαιπωρημένο και δυσκολεύεται να διαβάσει δίσκους διπλής στρώσης... έχεις άλλα δισκάκια να δοκιμάσεις; Μπορείς να δοκιμάσεις το UC3 σε κονσόλα φίλου;

Εμενα μου ετυχε να μην μπορει να διαβασει το PS3 το παιχνιδι. Εβαζες το παιχνιδι και αυτο εκανε κατι μπιμπ μπιμπ και εκανε eject τον δισκο χωρις να βγει το παιχνιδι. Αυτο μου ετυχε στους αποκλειστικους τιτλους της Sony Uncharted 3, The Last Of Us, Beyond TS. Βεβαια εκανα κατι κολπα και επαιζαν αλλα το προβλημα δεν λυθηκε ποτε. Τα υπολοιπα παιχνιδια τα επαιζα κανονικα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Φεβ 2015, 16:01

Και στου αδερφου μου το ps3 δεν αναγνωριζει με τιποτα το little big planet,ειναι η μοναδικη περιπτωση που του ετυχε.Γενικα οντως το ψηφιακο εχει αλλη χαρη γιατι αποφευγεις το βαλε-βγαλε του δισκου.Εχω ακουσει και διαβασει πολλες φορες πως δεν ειναι οτι καλυτερο να κλεινεις την κονσολα με το παιχνιδι μεσα.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό mysterious » 07 Φεβ 2015, 19:24

commenter έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι να αφήσεις το δισκάκι μέσα.

Πρόβλημα θα υπάρξει αν θελήσεις να μετακινήσεις την κονσόλα ενώ έχει το δισκάκι μέσα... με το κούνημα υπάρχει κίνδυνος να γρατζουνιστεί.

Ααααα...thanks for the info.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 07 Φεβ 2015, 19:45

commenter έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι να αφήσεις το δισκάκι μέσα.

Πρόβλημα θα υπάρξει αν θελήσεις να μετακινήσεις την κονσόλα ενώ έχει το δισκάκι μέσα... με το κούνημα υπάρχει κίνδυνος να γρατζουνιστεί.

Σε PS3 και PS4 εχω μετακινησει λιγο την κονσολα οταν παιζει το παιχνιδι αλλα δεν εχει τυχει να το γρατζουνισει. Στο 360 ομως εχει τυχει γρηγορα να μετακινησω την κονσολα και κατεστρεψα δυο παιχνιδια ετσι. Και στο One υπαρχει μπροστα στην κονσολα ενα αυτοκολλητακι που λεει να μην μετακινας την κονσολα οταν εχει δισκο μεσα.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό gamelover » 08 Φεβ 2015, 22:29

Παιδες καλησπέρα...επειδή παίζω με pokemon x-y και παω στο indigo plateau αλλά φοβάμαι ότι τα ποκεμον μου είναι σε μικρό επίπεδο και δεν θα τα καταφέρω..Ξέρετε πως μπορώ να τα ανεβάσω επίπεδο ή ΚΥΡΙΩΣ που βρίσκεις protein,iron,calcium.....κλπ να ανεβάσω τα stats τους;
Παλιά θυμάμαι ότι τα αγόραζες απο τα Pokemon mart αλλά μέχρι τώρα δεν θυμάμαι να υπάρχει μαγαζί που να μπορείς να τα αγοράσεις....
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 10 Φεβ 2015, 20:32

Τελος το Ys: Origin με τη Yunica στο Hard. Επειδη θα παθω overdose αν το ξαναπαιξω με τους αλλους 2 χαρακτηρες απο την αρχή του πύργου, το αφηνω εδώ για την ωρα.

Θα ξεκινησω Dragon's Dogma: Dark Arisen.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Whitey » 10 Φεβ 2015, 20:38

Αυτές τις μέρες ξεκίνησα το D4: Dark Dreams Don't Die και μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλό! + όπου να'ναι τελειώνω με το New Super Mario Bros. U.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό lostaddict1 » 10 Φεβ 2015, 20:52

Εν αναμονή του GTA V άρχισα το Sleeping Dogs Definitive Edition σε PC. Το τσίμπησα από την προσφορά που είχε το Steam το ΣΚ. So far so good... :)
lostaddict1

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό evergrey » 10 Φεβ 2015, 21:08

G3n3raL86 έγραψε:Τελος το Ys: Origin με τη Yunica στο Hard. Επειδη θα παθω overdose αν το ξαναπαιξω με τους αλλους 2 χαρακτηρες απο την αρχή του πύργου, το αφηνω εδώ για την ωρα.

Θα ξεκινησω Dragon's Dogma: Dark Arisen.

Θα ξεκινησεις την παιχνιδαρα G3n3raL86!Απιστευτο παιχνιδι και ειδικα η εκδοση "Dark Arisen" εχει ακομα πιο πολυ υλικο και καψιμο!
Στο θεμα μας:
Ξεκινησα το Thief(PS3).Ευτυχως που ηταν απο το Plus και εχει stealth που με τραβαει σαν ειδος.Αλλιως τα γραφικα ειναι μετρια και η αποστολες που εκτελεις,περα απο καποιες 2-3 αλλαγες στο gameplay ειναι σχεδον ιδιες.
Στο "βητακι" για ανεξηγητο λογο παιζω μονο Rogue Legacy και οδευω με το καλο για level 100!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Φεβ 2015, 21:54

Indigo prophecy στο pc :D
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης