Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 11 Φεβ 2015, 19:38

Συνεχιζοντας το "ξεσκονισμα της ντουλαπας",κοινως να ξαναπαιζω παλια παιχνιδια,συνεχιζω με Resident evil 4. :lol:
Αγαπημενο παιχνιδι.Το ειχα λιωσει στο Ps2,το εχω σε ψηφιακη μορφη και στο ps3.Την πρωτη φορα που το επαιξα ημουν σε συνεχη αγωνια,για το τι θα πεταχτει στην επομενη γωνια.Ωραια ατμοσφαιρα και μουσικη,μου αρεσει το third person shooter gameplay.

Τελειωσα το Alice in Madness returns,απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Ομορφη ιστορια,πολυ καλο gameplay και γραφικα.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 11 Φεβ 2015, 22:33

Ada23 έγραψε:Συνεχιζοντας το "ξεσκονισμα της ντουλαπας",κοινως να ξαναπαιζω παλια παιχνιδια,συνεχιζω με Resident evil 4. :lol:
Αγαπημενο παιχνιδι.Το ειχα λιωσει στο Ps2,το εχω σε ψηφιακη μορφη και στο ps3.Την πρωτη φορα που το επαιξα ημουν σε συνεχη αγωνια,για το τι θα πεταχτει στην επομενη γωνια.Ωραια ατμοσφαιρα και μουσικη,μου αρεσει το third person shooter gameplay.

Τελειωσα το Alice in Madness returns,απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Ομορφη ιστορια,πολυ καλο gameplay και γραφικα.

Resident evil 4, από τα πλέον αγαπημένα μου στο Wii... το λιγότερο, καταπληκτικό 8-)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 12 Φεβ 2015, 07:20

Aσχετο,αλλα καθε φορα που βλεπω δικο σου ποστ,θυμαμαι ποσο ζηλευω που το Bayonetta 2 ειναι exclusive για το Wiiu.
Συγχρονως εχουν βγει πολυ καλες προσφορες για wiiu κονσολα και με δυσκολια κρατιεμαι να μη κανω την αγορα τετοιες εποχες. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό niqos » 13 Φεβ 2015, 19:39

Στις 65 ωρες στο dragon age:inquisition!!Tον ατελειωτο εχει και το ποσο μαρεσει δεν λεγεται!!Μικρα διαλειμματα με driveclub..
Άβαταρ μέλους
niqos

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 13 Φεβ 2015, 20:52

Dragon's Dogma: Dark Arisen. Ο υπερ-παιχνιδαρος. Μαθηματα για το combat να παρουν μερικοι μεγαλοι devs στα δικα τους RPG's απο αυτό.

Και το δε περιεχομενο... Να φας μηνες απο τη ζωή σου.

Τωρα ενα σίκουελ θελουμε στο PS4/X1, και....... άκυρο τελικά ε;
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Dimitris 1395 » 14 Φεβ 2015, 21:39

Ξεκίνησα το AC: Unity. Well, μέχρι στιγμής λίγα πράγματα στα 5 πρώτα sequences.
Αισθάνομαι πάντως πως το setting και η ιστορία που εξυπηρετεί έχει πράγματα να δώσει, αλλά μου φαίνεται πως είτε το έχουν φοβηθεί, είτε δεν είχαν αρκετό χρόνο να αποτυπώσουν αυτό που ακριβώς ήθελαν.

Περιμένω πάντως πολλά από τον χαρακτήρα. Είναι πιο ενδιαφέρον από τον Connor και τον Kenway χωρίς πάντως να φτάνει μέχρι τώρα Altair ή Ezio. Αλλά μπορεί να φτάσει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris 1395

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Raphael » 15 Φεβ 2015, 01:21

Dying Light - Παιχνιδάρα από τα λίγα.... Ίσως το καλύτερο παιχνίδι (κατ'εμέ) με ζόμπι που έχει βγει ποτέ!
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό pankar94 » 15 Φεβ 2015, 19:25

Παιδια δεν ξερω αν πρεπει να το ποσταρω εδω αλλα ειμαι σε διλημμα.Να αγορασω το dying light ή το alien isolation?Ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο?
Άβαταρ μέλους
pankar94

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό Dimitris 1395 » 17 Φεβ 2015, 01:08

Τελείωσα το AC: Unity. Η ιστορία μου άρεσε μέχρι τα 2 τελευταία sequences, που ουσιαστικά φαίνεται ότι το τελείωσαν πιο γρήγορα από ότι ήθελαν. Γενικά αυτό μου έβγαλε όλο το παιχνίδι, μια αίσθηση βιασύνης και σε κάποιο βαθμό προχειρότητας. Δεν ήταν τόσο αδύναμο όσο το ΙV ή το Revelations, αλλά ουσιαστικά κάτι μοιάζει να λείπει από τη συνταγή των πρώτων AC.
Άβαταρ μέλους
Dimitris 1395

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Whitey » 17 Φεβ 2015, 17:24

Τελείωσα το D4: Dark Dreams Don't Die και περιμένω πως και πως την συνέχεια του!
Σειρά στο backlog έχουν τα Shadow of Mordor και Alien Isolation.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB