Geovra έγραψε:commenter έγραψε:
Κάποιος μπορεί να πει «α εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με wifi, ούτε να κάνω download ενώ παίζω online games», αλλά θυμηθείτε ότι αυτός που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής σε κάποιο Deathmatch, μπορεί να σας βλέπει να λαγκάρετε τρελά (διακεκομμένη κίνηση χαρακτήρα, παραπάνω ζωή, να σκοτώνει με τις μισές σφαίρες), κι εσείς να νομίζετε ότι είστε παιχτούρα λόγω "skill"!
Οπότε σεβαστείτε τον διπλανό σας, ενδιαφερθείτε για την γραμμή σας (δεν είναι πυρηνική φυσική), για να περνάμε όλοι καλά online.
Ειδικα σε αυτο ολοι οι Ελληνες gamer το τηρουν κατα ΓΡΑΜΜΑ...και εννοειται οτι "σεβομαστε" τον διπλανο μας
Παρολα αυτα Ty fot the tips!!!
Εγώ το έχω πάρει χαμπάρι μόνος μου για τα περισσότερα.. όποτε έπεζα σε wifi, lag. Ε τέλος, μπήκε καλώδιο στην κονσόλα και καμία άλλη χρήση ενώ παίζω και όλα μιά χαρά! Τώρα για εξειδικευμένες λεπτομέρειες δεν είμαι ειδικός αλλα τα βασικά τα καταλαβαίνω και βελτιώνω καταστάσεις έτσι. Άμα δεν προσέχεις τα ηλεκτρονικά πιστεύω όταν τα φέρνεις μόνιμα σε σημείο να κολλάνε συχνά μπορεί και να χαλάνε πιο εύκολα.