- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 03:47 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προβληματικά PS4
Βραδάκι μάλλον θα μπω γιατί την ώρα που κάνατε παρτάκι με Γιάννη και Παύλο εχθές βράδυ στο Destiny εγώ έπινα καφέ (μόλις είχα ξυπνήσει). Τώρα γύρισα από δουλειά, ύπνος και το βράδυ θα μπω λογικά.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
commenter έγραψε:
Κάποιος μπορεί να πει «α εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με wifi, ούτε να κάνω download ενώ παίζω online games», αλλά θυμηθείτε ότι αυτός που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής σε κάποιο Deathmatch, μπορεί να σας βλέπει να λαγκάρετε τρελά (διακεκομμένη κίνηση χαρακτήρα, παραπάνω ζωή, να σκοτώνει με τις μισές σφαίρες), κι εσείς να νομίζετε ότι είστε παιχτούρα λόγω "skill"!
Οπότε σεβαστείτε τον διπλανό σας, ενδιαφερθείτε για την γραμμή σας (δεν είναι πυρηνική φυσική), για να περνάμε όλοι καλά online.
Ειδικα σε αυτο ολοι οι Ελληνες gamer το τηρουν κατα ΓΡΑΜΜΑ...και εννοειται οτι "σεβομαστε" τον διπλανο μας

Παρολα αυτα Ty fot the tips!!!

-
Geovra - Δημοσιευσεις : 302
Geovra έγραψε:Βρε ας το προοριζαν και για σουβλακερι....δεν ειμαι σε διαιτα ετσι κι αλλιωςΤο τραγικο ειναι η επισημη λυση της Sony...βγαλτε το απο την μπριζα...και αν το προβλημα επιμενει στειλτε το για service
χαχαχαχαχαχα !!!!! Μην χαλασουμε το χατιρι των κρεπερι ... Θες δεν θες θα κτα καψει τα λυπακια του κρεατος ετσι οπως καιει !!! Φτιαχνεις και ελληνικο βαρυ γλυκο αμα βαλεις πανω το μπρικι ...
- Τωρα , οσο για αυτους που κανει θορυβο η κονσολα αλλα μιλαμε για αρκετο θορυβο , εχει 2 επιλογες να κανεις και ελπιζεις να σταματησει ο θορυβος και να χαλαρωσουν τα αυτια σου απο τα πολλα ντεσιμπελ :
1) Βαζεις το μωρο μου σκασε της κοκκινου να παιζει στο Pc η στο CD player
2) Βαζεις το Αδιορθωτη του οικονομοπουλου να παιζει στο Pc η στο CD player
- Τωρα για οσους κανει θορυβο το καπακι 2 φορες την εβδομαδα καθαρισμα με αντιμικροβιακο καραθαριστικο και ποτε μην ξεχνατε να τραβατε το καζανακι ...
Τωρα
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
PostMort3m έγραψε: Αν κατεβάζεις και ταυτόχρονα το κάνεις 1000% χειρότερο.
Συμφωνώ απόλυτα όσο μπροστά και να είμαστε τεχνολογικά για την ώρα. Γενικά ξέρω απο το ps3 οτι το να κάνεις ξεχωριστά κάτι λειτουργεί πολύ καλύτερα. Θα μου πείτε ναι, μιλάς για το ps3.. δεν έχει σημασία γιατί ακόμη και τα windows 8 εάν τα ανοίξεις όλα θα πέσουν.

-
Bamagiotis - Δημοσιευσεις : 89
Geovra έγραψε:commenter έγραψε:
Κάποιος μπορεί να πει «α εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με wifi, ούτε να κάνω download ενώ παίζω online games», αλλά θυμηθείτε ότι αυτός που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής σε κάποιο Deathmatch, μπορεί να σας βλέπει να λαγκάρετε τρελά (διακεκομμένη κίνηση χαρακτήρα, παραπάνω ζωή, να σκοτώνει με τις μισές σφαίρες), κι εσείς να νομίζετε ότι είστε παιχτούρα λόγω "skill"!
Οπότε σεβαστείτε τον διπλανό σας, ενδιαφερθείτε για την γραμμή σας (δεν είναι πυρηνική φυσική), για να περνάμε όλοι καλά online.
Ειδικα σε αυτο ολοι οι Ελληνες gamer το τηρουν κατα ΓΡΑΜΜΑ...και εννοειται οτι "σεβομαστε" τον διπλανο μας
Παρολα αυτα Ty fot the tips!!!
Εγώ το έχω πάρει χαμπάρι μόνος μου για τα περισσότερα.. όποτε έπεζα σε wifi, lag. Ε τέλος, μπήκε καλώδιο στην κονσόλα και καμία άλλη χρήση ενώ παίζω και όλα μιά χαρά! Τώρα για εξειδικευμένες λεπτομέρειες δεν είμαι ειδικός αλλα τα βασικά τα καταλαβαίνω και βελτιώνω καταστάσεις έτσι. Άμα δεν προσέχεις τα ηλεκτρονικά πιστεύω όταν τα φέρνεις μόνιμα σε σημείο να κολλάνε συχνά μπορεί και να χαλάνε πιο εύκολα.

-
Bamagiotis - Δημοσιευσεις : 89
Re: Προβληματικά PS4
Προχθές διάβασα ότι ο θόρυβος που ακούγεται είναι φυσιολογικός στις κονσόλες που τις βάζεις παράλληλα στο έπιπλο. Το κομμάτι που μπαίνει το bluray είναι πιο ψηλά από το υπόλοιπο που πατάει η κονσόλα (φαίνεται αν το πατήσεις σε εκείνη την άκρη, σηκώνεται λίγο το υπόλοιπο). Λύνεται αν το βάλεις όρθιο η αν βάλεις χαρτάκια postit ίσου πάχους με το κενό που έχει. Αν δε λυθεί με αυτό τον τρόπο τότε μάλλον δεν έχει κουμπώσει καλά το καπάκι που καλύπτει bluray drive και hdd. Τότε απλά το ανοίγεις (συρταρωτά προς τα έξω) και το ξανακουμπώνεις. Εμένα λύθηκε με τα postit.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
Σε λίγο καιρό θα έχω στα χέρια μου το ps4 διάβασα όλο το thread και θέλω να ρωτήσω αν έχουν διορθωθεί κάποια προβλήματα που υπήρχαν σε όλους τους τομείς; περιμένω εντυπώσεις από κατόχους και αν αξίζει τελικά η αγορά του;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος ps4 μετά από όλες της κονσόλες της Microsoft. Λοιπόν από ότι φαίνεται η εμπειρία μου στον κόσμο της Sony δεν ξεκίνησε καλά. Εξηγουμε.<br />
Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε.
Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε.
xbox live : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης