Εξωγήινοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Εξωγήινοι

Δημοσίευσηαπό pits.adoros » 29 Σεπ 2014, 02:19

Παιδιά καλησπέρα και πάλι,

Θα ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί το θέμα με τους εξωγήινους. Πώς τους βρίσκω και τους επισημαίνω;
Άβαταρ μέλους
pits.adoros

Δημοσιευσεις : 66

Δημοσίευσηαπό Whitey » 29 Σεπ 2014, 09:49

pits.adoros έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και πάλι,

Θα ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί το θέμα με τους εξωγήινους. Πώς τους βρίσκω και τους επισημαίνω;

Οι εξωγήινοι εμφανίζονται τυχαία στο τέλος ενός άρθρου. Εάν δεις κάποιον απλά πατάς πάνω του και λαμβάνεις τους αντίστοιχους πόντους.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό psaraki » 29 Ιαν 2015, 12:40

εχει αλλαξει κατι σημερα?δεν μπορω να βρω με τπτ εξωγηινο γτ? εχω αλλαξει αρθρα τουλαχιστον 30 φορες....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 29 Ιαν 2015, 12:51

30 φορές είναι νορμάλ, μου τυχαίνει μερικές φορές. Άνοιξε μερικά ακόμα και θα πετύχεις κανέναν. Για αυτό μου κάνει εντύπωση πως μερικοί μαζεύουν 6000 πόντους. Λες και βρίσκουν κάθε 5 σελίδες.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό psaraki » 29 Ιαν 2015, 12:59

yiannakis έγραψε:30 φορές είναι νορμάλ, μου τυχαίνει μερικές φορές. Άνοιξε μερικά ακόμα και θα πετύχεις κανέναν. Για αυτό μου κάνει εντύπωση πως μερικοί μαζεύουν 6000 πόντους. Λες και βρίσκουν κάθε 5 σελίδες.

αυτοι πρεπει να ειναι ολη μερα πανω στον υπολογιστη.δ ξερω αλλα δ μ φαινετε νορμαλ σημερα που αργει τοσο ν βγαλει κ οι αλλοι με τις 6 χιλ. να εχουν τοσους ποντους.....30 ισως κ λιγο λεω μπορει κ παραπανω....αν το δει καποιος ας μας πει πως οσο πλησιαζει να ληξει θα αυξανονται τα κλικ να ξερουμε αλλα να ισχυει για ολους ε...
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 29 Ιαν 2015, 13:04

Δες συνήθως βρίσκω γύρω ανα 20-25ρια σελίδες, είσαι συνδεδεμένος στην σελίδα? Πάντως μου φαίνεται ψιλοτυχαίο το πότε εμφανίζονται άλλες φορές κάθομαι ώρες και βρίσκω ελάχιστους και άλλες φορές μου εμφανίζονται 2 σχεδόν συνεχόμενοι.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό psaraki » 29 Ιαν 2015, 13:25

yiannakis έγραψε:Δες συνήθως βρίσκω γύρω ανα 20-25ρια σελίδες, είσαι συνδεδεμένος στην σελίδα? Πάντως μου φαίνεται ψιλοτυχαίο το πότε εμφανίζονται άλλες φορές κάθομαι ώρες και βρίσκω ελάχιστους και άλλες φορές μου εμφανίζονται 2 σχεδόν συνεχόμενοι.

ναι ειμαι συνδεδεμενη αλλα αργει πολυ να φανει...
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσίευσηαπό mazos » 17 Φεβ 2015, 22:03

Εγω δεν εχω βρει ποτε παντως..
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 26 Ιουν 2015, 19:35

εγω παντως ουτε μια φορα δεν εχω βρει εξωγηινο....και αλλαζω πολλα αρθρα ΧΔ .... αλλα το θεμα επισης ειναι πως δεν ξερω καν πως ειναι ωστε να χω τον νου μου
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 26 Ιουν 2015, 20:28

KoKaGoOGoKLMer έγραψε:εγω παντως ουτε μια φορα δεν εχω βρει εξωγηινο....και αλλαζω πολλα αρθρα ΧΔ .... αλλα το θεμα επισης ειναι πως δεν ξερω καν πως ειναι ωστε να χω τον νου μου

Έτσι είναι. Απλά δεν πρέπει να έχεις πολλά tabs ανοιχτά και πρέπει να το πατήσεις σχετικά γρήγορα.

Υ.Γ. Εάν έχεις ήδη μαζέψει τους πόντους που απαιτούνται για έναν διαγωνισμό, δεν θα ξαναβρείς μέχρι να ανοίξει ο επόμενος διαγωνισμός!!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Επόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB