Παιδιά καλησπέρα και πάλι,
Θα ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί το θέμα με τους εξωγήινους. Πώς τους βρίσκω και τους επισημαίνω;
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 23:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Εξωγήινοι
pits.adoros έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και πάλι,
Θα ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί το θέμα με τους εξωγήινους. Πώς τους βρίσκω και τους επισημαίνω;
Οι εξωγήινοι εμφανίζονται τυχαία στο τέλος ενός άρθρου. Εάν δεις κάποιον απλά πατάς πάνω του και λαμβάνεις τους αντίστοιχους πόντους.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
yiannakis έγραψε:30 φορές είναι νορμάλ, μου τυχαίνει μερικές φορές. Άνοιξε μερικά ακόμα και θα πετύχεις κανέναν. Για αυτό μου κάνει εντύπωση πως μερικοί μαζεύουν 6000 πόντους. Λες και βρίσκουν κάθε 5 σελίδες.
αυτοι πρεπει να ειναι ολη μερα πανω στον υπολογιστη.δ ξερω αλλα δ μ φαινετε νορμαλ σημερα που αργει τοσο ν βγαλει κ οι αλλοι με τις 6 χιλ. να εχουν τοσους ποντους.....30 ισως κ λιγο λεω μπορει κ παραπανω....αν το δει καποιος ας μας πει πως οσο πλησιαζει να ληξει θα αυξανονται τα κλικ να ξερουμε αλλα να ισχυει για ολους ε...
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
yiannakis έγραψε:Δες συνήθως βρίσκω γύρω ανα 20-25ρια σελίδες, είσαι συνδεδεμένος στην σελίδα? Πάντως μου φαίνεται ψιλοτυχαίο το πότε εμφανίζονται άλλες φορές κάθομαι ώρες και βρίσκω ελάχιστους και άλλες φορές μου εμφανίζονται 2 σχεδόν συνεχόμενοι.
ναι ειμαι συνδεδεμενη αλλα αργει πολυ να φανει...
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
εγω παντως ουτε μια φορα δεν εχω βρει εξωγηινο....και αλλαζω πολλα αρθρα ΧΔ .... αλλα το θεμα επισης ειναι πως δεν ξερω καν πως ειναι ωστε να χω τον νου μου
-
KoKaGoOGoKLMer - Δημοσιευσεις : 76
KoKaGoOGoKLMer έγραψε:εγω παντως ουτε μια φορα δεν εχω βρει εξωγηινο....και αλλαζω πολλα αρθρα ΧΔ .... αλλα το θεμα επισης ειναι πως δεν ξερω καν πως ειναι ωστε να χω τον νου μου
Έτσι είναι. Απλά δεν πρέπει να έχεις πολλά tabs ανοιχτά και πρέπει να το πατήσεις σχετικά γρήγορα.
Υ.Γ. Εάν έχεις ήδη μαζέψει τους πόντους που απαιτούνται για έναν διαγωνισμό, δεν θα ξαναβρείς μέχρι να ανοίξει ο επόμενος διαγωνισμός!!!
-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης