kokouman έγραψε:Απιστευτο.Εχετε μπερδεψει μαλλον το λογο για τον οποιο γινεται ο διαγωνισμος.Ο διαγωνισμος γινεται για να γιορτασει το site τα 4 χρονια που υπαρχει στον χωρο και για να ευχαριστησει (επιβραβευοντας με δωρα) τους χρηστες του που το βοηθησαν να φτασει ως εδω (παλιους και νεους), οχι για να κερδισουν μονο αυτοι που λιωνουν στο να μαζευουν ποντους.Λιγη αξιοπρεπεια να ειχαν μερικοι θα επρεπε απλα να ευχαριστουν τους διαχειριστες οι οποιοι ετρεχαν για να εξασφαλισουν τα καλυτερα δυνατα δωρα για ολους.
Είναι αλήθεια ότι έγινα μέλος όταν είδα το διαγωνισμό αλλά το site το ήξερα χρόνια πριν , επίσης είμαι subscribed στο κανάλι στο youtube και το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Διάβαζα για το Δημήτρη Καρέτσο πριν 5 η 6 χρόνια στο pc master η pc gamer δε θυμάμαι ακριβός οπότε δεν χρειάζεται να έχω 150 post και να είμαι 3 χρόνια μέλος για να στηρίζω το site όπως πιστεύετε μερικοί. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους δεν βλέπω να λέει κάπου πως απαγορεύεται να έρχεσαι αποκλειστικά γι αυτόν.
Τα νούμερα των νικητών θέλω να βλέπω sephiroth όχι που μένουν τα παιδιά οπότε δικηγόρο γιατί ;;