Διαγωνισμοί Forum

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό blueshark » 27 Ιαν 2015, 18:26

Sephiroth έγραψε:Στον mitsosvm αναφερόμουν που έχει γραφτεί το Σεπτέμβριο.
Το σχόλιό σου διεγράφη γιατί περιείχε προσβλητικό χαρακτηρισμό για άλλα μέλη.

Μάλιστα. Η γνώμη του site για κάποιο livestream τουλάχιστον για της μεγάλες κληρώσεις για να αποφεύγονται πιθανές παρεξηγήσεις ποια είναι;
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Nik- » 27 Ιαν 2015, 18:34

jack124 έγραψε:
Nik- έγραψε:* jack124 ναι για τα μεγαλα δωρα

Για το πονηρό δεν συμφωνώ όπως και εσύ πιστεύω !! Και όπως είπες οι συντάκτες φαίνονται αξιόλογοι και είναι απλά τα μεγάλα δώρα θεωρώ είναι πιο δύσκολο να τα κερδίσει κάποιος .. Δες το σαν ατυχία απλά ;)
Συνέχισε να προσπαθείς και θα κερδίσεις κάποια στιγμή πάντα έτσι γίνεται

σωστα δεν θελω να το πιστεψω και εγω.αλλωστε παντα σε διαγωνισμους εχεις λιγες πιθανοτητες να κερδισεις κατι..απλα εγω εχω σπασει τα κοντερ ατυχιας... :) με την ευκαρια ωραιο avatar , ασχετο :)
Άβαταρ μέλους
Nik-

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό jack124 » 27 Ιαν 2015, 18:36

Nik- έγραψε:
jack124 έγραψε:
Nik- έγραψε:* jack124 ναι για τα μεγαλα δωρα

Για το πονηρό δεν συμφωνώ όπως και εσύ πιστεύω !! Και όπως είπες οι συντάκτες φαίνονται αξιόλογοι και είναι απλά τα μεγάλα δώρα θεωρώ είναι πιο δύσκολο να τα κερδίσει κάποιος .. Δες το σαν ατυχία απλά ;)
Συνέχισε να προσπαθείς και θα κερδίσεις κάποια στιγμή πάντα έτσι γίνεται

σωστα δεν θελω να το πιστεψω και εγω.αλλωστε παντα σε διαγωνισμους εχεις λιγες πιθανοτητες να κερδισεις κατι..απλα εγω εχω σπασει τα κοντερ ατυχιας... :) με την ευκαρια ωραιο avatar , ασχετο :)

Και μια 7η προσπάθεια μπορεί να είναι η τυχερή Nik
Ευχαριστώ για το avatar :P .. Επίσης ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό kokouman » 27 Ιαν 2015, 18:40

Απιστευτο.Εχετε μπερδεψει μαλλον το λογο για τον οποιο γινεται ο διαγωνισμος.Ο διαγωνισμος γινεται για να γιορτασει το site τα 4 χρονια που υπαρχει στον χωρο και για να ευχαριστησει (επιβραβευοντας με δωρα) τους χρηστες του που το βοηθησαν να φτασει ως εδω (παλιους και νεους), οχι για να κερδισουν μονο αυτοι που λιωνουν στο να μαζευουν ποντους.Λιγη αξιοπρεπεια να ειχαν μερικοι θα επρεπε απλα να ευχαριστουν τους διαχειριστες οι οποιοι ετρεχαν για να εξασφαλισουν τα καλυτερα δυνατα δωρα για ολους.
Άβαταρ μέλους
kokouman

Δημοσιευσεις : 199

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 27 Ιαν 2015, 18:49

kokouman έγραψε:οχι για να κερδισουν μονο αυτοι που λιωνουν στο να μαζευουν ποντους.

Σε διαγωνισμό που γίνεται κλήρωση μεταξύ των 50 πρώτων σε πόντους η παραπάνω πρόταση δεν είναι και τόσο ορθή πιστεύω. Αλλά στα υπόλοιπα συμφωνώ. Αλλά και πάλι δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις όταν ο διαγωνισμός, άσχετα του αν έχει επετειακό χαρακτήρα, διαφημίζεται με σκοπό την προσέλευση κόσμου που κατά γενική ομολογία έρχεται μόνο για τα δώρα.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 18:53

blueshark έγραψε:
Sephiroth έγραψε:Μάλιστα. Η γνώμη του site για κάποιο livestream τουλάχιστον για της μεγάλες κληρώσεις για να αποφεύγονται πιθανές παρεξηγήσεις ποια είναι;

Αυτή τη στιγμή, βάσει των όρων εγγραφής στο site, δεν επιτρέπεται η δημοσίευση από πλευράς μας κάποιων στοιχείων των χρηστών που θα φανούν σε ένα live stream και σε ένα xls file που απλά θα βρίσκεται ανοιγμένο σε μια οθόνη. Έχουμε συμβουλευτεί δικηγόρο από πέρσι για το θέμα και για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο δεν προχωρήσαμε ποτέ σε κάτι τέτοιο. Είτε θα πρέπει να αλλάξουμε τους όρους (και να τους αποδεχτούν εκ νέου όλοι οι χρήστες), είτε να υπάρχει κάτι διαφορετικό στους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς με τους χρήστες να τικάρουν ένα σχετικό box που να δηλώνουν ότι αποδέχονται ΑΥΤΟΥΣ τους όρους, είτε κάτι άλλο. Λόγω διαφόρων εργασιών που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της λειτουργίας, την προσθήκη νέων μελών στην ομάδα και αρκετών ακόμη λεπτομερειών που δεν έχει νόημα να καταγράψω εδώ, δεν το προχωρήσαμε.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό bdosis » 27 Ιαν 2015, 18:55

Πραγματικά κάποιοι γράφουν χωρίς να διαβάζουν πρώτα μου φαίνεται! Έγραψα ότι βρήκαμε το site μέσο παλιού μέλους και ο διαγωνισμός ήταν και το βασικό κίνητρο για να γραφτούμε! επίσης είπα ότι το site μου άρεσε και διαβάζω και άρθρα δεν ψάχνω μόνο εξωγήινους ! θα μείνω και θα χαζεύω και μετά την κλήρωση γιατί προφανώς για να καιγόμαστε τόσες ώρες θα μας αρέσουν και θέματα που έχουν να κάνουν με υπολογιστή !
Τώρα για να τελειώνει το θέμα επειδή έτσι και αλλιώς δεν βγαίνει κάπου , εγώ θα γράψω κάποιες τελευταίες ερωτήσεις και απόψεις αν θέλει κάποιος υπεύθυνος απαντάει!

1) συμφωνώ ότι οι πιο παλιοί θα πρέπει να έχουν ένα πλεονέκτημα (18 πόντοι κτλ) αλλά γιατί ενώ ο διαγωνισμός ξεκίνησε με κάποιους κανονισμούς και με αυτούς τους κανονισμούς μπήκαμε νέα άτομα στο site...μετά οι κανονισμοί άλλαξαν? γιατί από 30 γίνανε 50 τα άτομα?? επειδή παραπονέθηκαν ? αυτό δεν είναι ένα ακόμα προνόμιο για τους παλιούς? αυτό δεν δείχνει ότι το site επηρεάζετε ??

2) Γιατί δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το πως γίνεται η κλήρωση και γιατί δεν γίνεται σε Live streaming?

αυτά από εμένα!!
bdosis

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Ιαν 2015, 18:58

1) Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση, θέλουμε να δώσουμε σε περισσότερους τη δυνατότητα να συμμετέχουν και το κάναμε. Όπως κάναμε και πέρσι.

2) Απάντησα πιο πάνω.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό blueshark » 27 Ιαν 2015, 18:59

kokouman έγραψε:Απιστευτο.Εχετε μπερδεψει μαλλον το λογο για τον οποιο γινεται ο διαγωνισμος.Ο διαγωνισμος γινεται για να γιορτασει το site τα 4 χρονια που υπαρχει στον χωρο και για να ευχαριστησει (επιβραβευοντας με δωρα) τους χρηστες του που το βοηθησαν να φτασει ως εδω (παλιους και νεους), οχι για να κερδισουν μονο αυτοι που λιωνουν στο να μαζευουν ποντους.Λιγη αξιοπρεπεια να ειχαν μερικοι θα επρεπε απλα να ευχαριστουν τους διαχειριστες οι οποιοι ετρεχαν για να εξασφαλισουν τα καλυτερα δυνατα δωρα για ολους.

Είναι αλήθεια ότι έγινα μέλος όταν είδα το διαγωνισμό αλλά το site το ήξερα χρόνια πριν , επίσης είμαι subscribed στο κανάλι στο youtube και το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Διάβαζα για το Δημήτρη Καρέτσο πριν 5 η 6 χρόνια στο pc master η pc gamer δε θυμάμαι ακριβός οπότε δεν χρειάζεται να έχω 150 post και να είμαι 3 χρόνια μέλος για να στηρίζω το site όπως πιστεύετε μερικοί. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους δεν βλέπω να λέει κάπου πως απαγορεύεται να έρχεσαι αποκλειστικά γι αυτόν.

Τα νούμερα των νικητών θέλω να βλέπω sephiroth όχι που μένουν τα παιδιά οπότε δικηγόρο γιατί ;;
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 27 Ιαν 2015, 19:02

@bdosis Και σε livestreaming να γίνει η κλήρωση αν κάποιος είναι καχύποπτος νομίζεις δε θα μπορεί να τη κατηγορήσει πάλι για στημένη?

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί φτάσαμε εδώ. Αν και σε όλους τους διαγωνισμούς θα υπάρξουν κάποιοι που θα μιλάνε για στησίματα γιατί εδώ έχει πάρει τέτοια έκταση? Δεν έχω δει πουθενά αλλού να ζητάνε live μια κλήρωση ακόμα και στους διαγωνισμούς μεγάλων εταιρειών στις σελίδες τους στο fb ή όπου αλλού τις κάνουν.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB