Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Raphael » 21 Ιαν 2015, 10:06

mousou12 έγραψε:η δεν δουλευει και ολη μερα ανοιγει αρθρα για να μαζευει εξωγηινους η κατι γινεται με μη νομιμο τροπο
και τα ατομα που εχουν πανω απο 1,500 ποντους ειναι τα ιδια ατομα με περυσι που ξεφευγαν μπροστα με 10,000 και οι υπολοιποι με 500 ποντους

Α. Προφανώς και δεν έχουμε δουλειά λόγω ανεργίας κτλ. :?
Β. Πέρυσι λόγω στρατού και πρόπερσυ λόγω εξεταστικής εγώ προσωπικά δεν μπορούσα ποτέ να είμαι μέσα στους 30. Νομίζω μια φορά μόνο. Και φέτος είπα να βγάλω το απωθημένο μου. Συγγνώμη για αυτό. :D
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 21 Ιαν 2015, 10:07

Raphael έγραψε:
mousou12 έγραψε:η δεν δουλευει και ολη μερα ανοιγει αρθρα για να μαζευει εξωγηινους η κατι γινεται με μη νομιμο τροπο
και τα ατομα που εχουν πανω απο 1,500 ποντους ειναι τα ιδια ατομα με περυσι που ξεφευγαν μπροστα με 10,000 και οι υπολοιποι με 500 ποντους

Α. Προφανώς και δεν έχουμε δουλειά λόγω ανεργίας κτλ. :?
Β. Πέρυσι λόγω στρατού και πρόπερσυ λόγω εξεταστικής εγώ προσωπικά δεν μπορούσα ποτέ να είμαι μέσα στους 30. Νομίζω μια φορά μόνο. Και φέτος είπα να βγάλω το απωθημένο μου. Συγγνώμη για αυτό. :D

Και εγω μια απο τα ιδια μπροστα απο το PC ειμαι. Τωρα εκπαιδευω και την αδερφη μου με το κυνηγι εξωγηινων.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 21 Ιαν 2015, 14:37

Ειναι η τριτη μερα του διαγωνισμου και καποιοι εχουν ηδη 5500 ποντους lol
Αν πουμε οτι με καθε εξωγιηνο ο χ,ψ user παιρνει 18 ποντους,τοτε μιλαμε οτι εχει βρει 300 εξωγιηνους,φανταστειτε για ποσα refresh.150 εξωγιηνους δλδ καθε μερα,εμενα προσωπικα μου φαινεται περιεργο,αλλα δεν υπαρχει προβλημα,αφου ολοι εχουν τις ιδιες πιθανοτητες.
Αλλα και παλι εγω που εχω 350 ποντους περιπου ειμαι πισω 800 ποντους περιπου απο τον 30ο,δηλαδη 47 εξωγιηνοι λιγοτεροι,οποτε δε βλεπω να παιρνω μερος στην κληρωση :P Ελπιζω τουλαχιστον το δωρο να παει σε καποιον που πραγματικα το θελει ή το χρειαζεται
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό TheoxD » 21 Ιαν 2015, 15:49

Δεν είναι δα και τόσο τραγικό να κάτσεις 4 ώρες την ημέρα για κυνήγι εξωγηίνων. Ειδικά όποιος δουλεύει σε pc ή περνάει την μέρα του παίζοντας LoL/Hearthstone μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα σε μια δεύτερη οθόνη.
Άβαταρ μέλους
TheoxD

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό nikolas_7 » 21 Ιαν 2015, 16:31

TheoxD έγραψε:Δεν είναι δα και τόσο τραγικό να κάτσεις 4 ώρες την ημέρα για κυνήγι εξωγηίνων. Ειδικά όποιος δουλεύει σε pc ή περνάει την μέρα του παίζοντας LoL/Hearthstone μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα σε μια δεύτερη οθόνη.

Αυτό κάνω εγώ. Μετά την πρακτική το πρωί, βάζω σειρά να δω και ταυτόχρονα ψάχνω εξωγήινους. Επίσης όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, για τα δώρα. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω smartphone. Kαλά βολευόμουν και με το w900. Κέρδισα εδώ πέρυσι το HTC 200. Με αυτό είμαι ακόμα. Φέτος κυνηγάω κάποια nextgen κονσόλα. Βλέπετε από την πρακτική δεν με πληρώνουν κι αυτό θα γίνει μετά από πολύ καιρό (όσοι έχουν πάει κάποιο ΙΕΚ, ξέρουν), οπότε είμαι τυποκά είμαιάνεργος και δεν μου περισσεύουν για να πάρω ps4. Τώρα αν μου κάτσει one ή κάποιο παιχνίδι από αυτά που έχω δηλώσει ενδιαφέρον, δεν θα πω όχι μιας και έχω σκοπό να τα αγοράσω στο μέλλον. Μακάρι να είμαι από τους τυχερούς. Τώρα αν δεν κερδίσω φέτος τίποτα, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, εγώ να είμαι καλά και αν μπορέσω να τα αγοράσω.

Ευχαριστώ το enternity.gr για την ευκαιρία που μας δίνει κι εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!!!
Άβαταρ μέλους
nikolas_7

Δημοσιευσεις : 45

Re: Απ: Διαγωνισμοί - Πόντοι

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 21 Ιαν 2015, 22:43

Βλεπωντας πως μέσα σε λίγες ωρές χρήστες ξέφυγαν χιλιαρικα μπροστά δεν ασχολούμαι καθόλου με τους εξωγήινους, διαβάζω το site όπως πάντα και δεν ασχολούμαι καν με το κυνήγι. Ο χρόνος ειναι περιορισμένος και θεωρώ πως δεν αξίζει να χάνω το χρόνο μου για ενα διαγωνισμό στον οποίο κατα 99% δεν θα μαζέψω τους πόντους που θέλει για να μπω στην 30αδα.
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό blueshark » 22 Ιαν 2015, 04:43

^ άμα ήθελες να τους μαζέψεις θα τους μάζευες. Δεν καταλαβαίνω γιατί κλαίγεστε μερικοί και δεν μιλάω για σένα προσωπικά diver_gr. Εύκολα μαζεύεις πόντους, απλά μερικοί από εδώ μέσα νομίζουν πως με 10 λεπτά θα φτάσουν 1500 πόντους ξερω γω. Πολλοί είμαστε άνεργοι + gamers οπότε δεν μας είναι δύσκολο να λιώσουμε και 5 ώρες ψάχνοντας. Τώρα για όσους ζητάνε να γίνει με διαφορετικό τρόπο δεν καταλαβαίνω γιατί...υπάρχουν άπειρα sites με διαγωνισμούς που δεν σου ζητάνε να κάνεις κάτι ιδιαίτερο πέρα από ένα like μπορούν να πάνε εκεί άμα θέλουν.
Άβαταρ μέλους
blueshark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 22 Ιαν 2015, 10:03

Αν γυρίσετε πίσω τις σελίδες, θα δείτε ότι ΚΑΘΕ φορά έχουμε τα ίδια. Παιδιά, ο τρόπος είναι συγκεκριμένος και για να βοηθήσουμε και τους παλιούς χρήστες τους επιβραβεύουμε με ακόμη περισσότερους πόντους ανα εξωγήινο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δώρα και για όσους θέλουν να ασχοληθούν και για όσους δεν θέλουν, νομίζω ότι καταφέραμε να καλύψουμε τους πάντες. Συν του ότι οι σταθεροί χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δηλώνουν συμμετοχή σε 1 διαγωνισμό την εβδομάδα που κάποιος περιστασιακός user μπορεί να μην έχει πάρει καν χαμπάρι
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Re: Διαγωνισμοί - Πόντοι

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 23 Ιαν 2015, 04:10

Τα δώρα πέραν των βασικών κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται σε όσους κάνουν like, comment και share (αναφέροντας τα δώρα που επιθυμούν ή τους ενδιαφέρουν) στο ανάλογο post που θα γίνεται στο Facebook κάθε εβδομάδα ή σε αυτό το άρθρο εδώ. Τα links για τo facebook post κάθε εβδομάδας θα βρίσκονται και στη συνέχεια του άρθρου. Επειδή τα δώρα είναι αρκετά, δηλώστε όλα όσα σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να σας προσφέρουμε κάτι που όντως θα σας αρέσει.

Για να καταλάβω το συγκεκριμένο σημείο του διαγωνισμού. Εννοείται ότι οι χρήστες που θα κάνουν αυτήν την ενέργεια θα μπουν σε κλήρωση μαζί με τους πρώτους 30? Επειδή χρόνος για εξωγήινους δεν υπάρχει
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Re: Διαγωνισμοί - Πόντοι

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 23 Ιαν 2015, 04:26

Σε άλλη περίπτωση ποια θα είναι τα δώρα που θα δίνονται σε αυτούς που κάνουν like share comment το ποστ κάθε εβδομάδας; δεν διευκρινιζεται αυτό νομίζω
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB