Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Ιαν 2015, 20:10

psaraki έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:
psaraki έγραψε:συγνωμη βρε παιδια αλλα πως γινεται μεσα σε 2 μερες να εχουν φτασει πανω απο 1000 ποντους??οι τοπ 30 χρηστες εννοω του διαγωνισμου... κ εγω ψαχνω τον εξωγηινο αλλα μου παιζει κρυφτο παναθεμα τος... μηπως παιζει κατι αλλο πονηρο και κανουν?ολη μερα πανω στον υπολογιστη καθονται???

Eγω παντως μια χαρα βρισκω εξωγηινους. Νομιζω πως εξαρταται και την ωρα που ασχολεισαι με το farmαρισμα. Προφανως θα υπαρχουν ωρες που θα εμφανιζονται πιο συχνα. Επιπλεον εξαρταται και ποσους ποντους παιρνεις οταν βρεις ενα εξωγηινο. πχ. εγω παιρνω 18.

δ το ηξερα πως παει αναλογα την ωρα νομιζα πως βγενει ολες τις ωρες την ιδια συχνοτητα... κ εγω 18 περνω αλλα δεν καθησα ολη μερα να τον ψαχνω οκ τι να πω... παντως κ παλι μεσα σε 2 μερες μου φαινετε υπερβολικο πανω απο 1000 γτ μερικοι εχουν κ περισσοτερο...

Δεν ειναι σιγουρο για την ωρα. Απλα μια υποθεση κανω.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό psaraki » 20 Ιαν 2015, 20:26

commenter έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:
psaraki έγραψε:συγνωμη βρε παιδια αλλα πως γινεται μεσα σε 2 μερες να εχουν φτασει πανω απο 1000 ποντους??οι τοπ 30 χρηστες εννοω του διαγωνισμου... κ εγω ψαχνω τον εξωγηινο αλλα μου παιζει κρυφτο παναθεμα τος... μηπως παιζει κατι αλλο πονηρο και κανουν?ολη μερα πανω στον υπολογιστη καθονται???

Eγω παντως μια χαρα βρισκω εξωγηινους. Νομιζω πως εξαρταται και την ωρα που ασχολεισαι με το farmαρισμα. Προφανως θα υπαρχουν ωρες που θα εμφανιζονται πιο συχνα. Επιπλεον εξαρταται και ποσους ποντους παιρνεις οταν βρεις ενα εξωγηινο. πχ. εγω παιρνω 18.

Εγώ που δεν έχω βρει ποτέ ούτε έναν (ούτε κατά τύχη), τι να φταίει άραγε; Μήπως τα κόβει το AdBlock;

πλακα κανεις.... λες να φταιει αυτο???για βγαλτο κ πες μας...
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Ιαν 2015, 20:31

commenter έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:

Εγώ που δεν έχω βρει ποτέ ούτε έναν (ούτε κατά τύχη), τι να φταίει άραγε; Μήπως τα κόβει το AdBlock;

Τι να σου πω δεν ξερω αμα φταιει το Αdblock αλλα εγω δεν το χρησιμοποιω στον chrome. Απενεργοποιησε το μηπως και φταιει αυτο.

Τι στο καλο συμβαινει και δεν εμφανιζεται σε εσας; Τοσο τυχερος ειμαι; :lol:
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 20:35

Deathracer2009 έγραψε:
Τι να σου πω δεν ξερω αμα φταιει το Αdblock αλλα εγω δεν το χρησιμοποιω στον chrome. Απενεργοποιησε το μηπως και φταιει αυτο.

Κι εγώ βρίσκω, αλλά για να πας 3000 πρέπει να βρεις γύρω στους 200. Χτες όλη μέρα, πάνω από 20 δεν πρέπει να βρήκα. Και ήμουν πάνω από 20 ώρες στο site.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 20 Ιαν 2015, 20:44

GooDShiveR έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:

Κι εγώ βρίσκω, αλλά για να πας 3000 πρέπει να βρεις γύρω στους 200. Χτες όλη μέρα, πάνω από 20 δεν πρέπει να βρήκα. Και ήμουν πάνω από 20 ώρες στο site.

Εγω πχ. στο τομεα news ανεξαρτητα εαν αφορα games η ταινιες, gadgets, σε καθε σελιδα βρισκω τουλαχιστον εναν εξωγηινο και παιζει και 2. Τωρα σε ποιο νεο θα ειναι αυτο μονο μεσω τυχης....
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσίευσηαπό yiannakis » 20 Ιαν 2015, 20:44

Το adblock δεν πρέπει να φταίει γιατί και εγώ το έχω ανοιχτό.
yiannakis

Δημοσιευσεις : 67

Δημοσίευσηαπό psaraki » 20 Ιαν 2015, 20:49

yiannakis έγραψε:Το adblock δεν πρέπει να φταίει γιατί και εγώ το έχω ανοιχτό.

το μονο που βλεπω μια μικρη διαφορα ειναι πως τα βγαζει πιο γρηγορα αλλα δ ειμαι σιγουρη ισως ειναι κ ιδεα μου.....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσίευσηαπό thomason993 » 20 Ιαν 2015, 20:50

commenter έγραψε:Εγώ που δεν έχω βρει ποτέ ούτε έναν (ούτε κατά τύχη), τι να φταίει άραγε; Μήπως τα κόβει το AdBlock;

Εγώ πάντως με firefox και ενεργοποιημένο adblock μια χαρά πετυχένω εξωγήινους.
Είναι θέμα τύχης το πότε θα σου εμφανίσει.
Συνήθως, πάντως, το πρώτο άρθρο που ανοίγω να διαβάσω κάθε μέρα μου έχει και εξωγινάκι!
Αν μπορούσα να βρίσκομαι όλη μέρα πάνω από το pc, μέχρι τώρα ίσως είχα κοντέψει τους 1000 πόντους αλλά για παραπάνω δεν ξέρω.
Δυστυχώς για μένα, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει ακριβώς όσο και η εξεταστική μου άρα μάλλον δεν έχω πιθανότητες :P
Άβαταρ μέλους
thomason993

Δημοσιευσεις : 184

Δημοσίευσηαπό psaraki » 20 Ιαν 2015, 20:51

Deathracer2009 έγραψε:
GooDShiveR έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:

Εγω πχ. στο τομεα news ανεξαρτητα εαν αφορα games η ταινιες, gadgets, σε καθε σελιδα βρισκω τουλαχιστον εναν εξωγηινο και παιζει και 2. Τωρα σε ποιο νεο θα ειναι αυτο μονο μεσω τυχης....

τι εννοεις παιζει και δυο????? θα μας τρελανεις???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 20 Ιαν 2015, 20:56

Με το ακόμα και 2 εννοει οτι στο ιδιο αρθρο βρισκεις πολλες φορες εξωγήινο, μαλλόν. Σε γενικες γραμμες νομίζω οτι είναι random τελείως το που θα τους βρεις και δεν εχει να κανει με το αρθρο. Εγω τα πιο πολλά τα βρισκω στο ιδιο αρθρο. Τσεκαρε όμως μεχρι και που πέτυχα εξωγήινο. Στο πιο παλιό άρθρο που μπορεις να βρεις χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB