- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 15:49 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Διαγωνισμοί - Πόντοι
jordan έγραψε:Δεν φταίει το adblock. Εμένα με adblock μου βγάζει κανονικά εξωγήινους.
Παραπάνω απο κανονικά μάλλον

-
GooDShiveR - Δημοσιευσεις : 258
psaraki έγραψε:τι εννοεις παιζει και δυο????? θα μας τρελανεις????![]()
![]()
![]()
![]()
Καθε σελιδα εχει 25 νεα (αρθρα), οπως αυτη http://www.enternity.gr/ArticleList/Movies/News/31.html.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα υπαρχει στανταρ ενας εξωγηινος σε καποιο νεο. Μπορει παρακατω σε καποιο αλλο νεο να υπαρχει και αλλος. ΟΧΙ 2 ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ που λεει και ο διασημος ξεδοντιαρης δημοσιογραφος.
Ελπιζω να με καταλαβες τωρα....
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Θα παρακαλούσα (μιας και το έφερε η κουβέντα), αν θεωρείται ότι γίνεται καλή δουλειά στο site (και για να μη βάλουμε λουκετάκι, έτσι όπως είναι η κατάσταση), να βάλετε εξαίρεση από το adblock στο site. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μέσω της διαφήμισης ζει αυτό το μέσο. Ξέρω ότι πολλές φορές κάτι μπορεί να είναι σπαστικό, απλά το ζητάω σαν προσωπική χάρη, για όσους μπορούν και θέλουν να το κάνουν.
Peace
Peace

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Θα παρακαλούσα (μιας και το έφερε η κουβέντα), αν θεωρείται ότι γίνεται καλή δουλειά στο site (και για να μη βάλουμε λουκετάκι, έτσι όπως είναι η κατάσταση), να βάλετε εξαίρεση από το adblock στο site. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μέσω της διαφήμισης ζει αυτό το μέσο. Ξέρω ότι πολλές φορές κάτι μπορεί να είναι σπαστικό, απλά το ζητάω σαν προσωπική χάρη, για όσους μπορούν και θέλουν να το κάνουν.
Peace
Χμ...θα είστε το πρώτο site που θα του κάνω την χάρη

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Καλημέρα,
έχοντας μόλις βρει τον 100στό μου εξωγηίνο, θέλω να προσθέσω στη συζήτηση ότι από το pc της δουλειάς που έχει adblock θέλω 15-20 άρθρα για να μου βγάλει έναν. Ενώ στο σπίτι που δεν έχω βάλει μπορεί και κάθε 5-10 να μου εμφανίζει από έναν.
Από την άλλη μπορεί να είναι το πόση ώρα μένω στο άρθρο γιατί στο Internet της δουλειάς φορτώνει αμέσως ενώ στο σπίτι είναι πιο αργές οι εναλλαγές.
έχοντας μόλις βρει τον 100στό μου εξωγηίνο, θέλω να προσθέσω στη συζήτηση ότι από το pc της δουλειάς που έχει adblock θέλω 15-20 άρθρα για να μου βγάλει έναν. Ενώ στο σπίτι που δεν έχω βάλει μπορεί και κάθε 5-10 να μου εμφανίζει από έναν.
Από την άλλη μπορεί να είναι το πόση ώρα μένω στο άρθρο γιατί στο Internet της δουλειάς φορτώνει αμέσως ενώ στο σπίτι είναι πιο αργές οι εναλλαγές.
-
TheoxD - Δημοσιευσεις : 13
Στην εβδομαδιαία κλήρωση έχει κάποια διαφορά να είσαι 1ος με 10.000 pts απο το να μπεις 30ος με 1.000 pts ??? Γιατί εφόσον , λογικά , έχουν ίδια πιθανότητα 1/30 να κερδίσουν , θα αρκούσε να βλέπουμε στο pointsystem μόνο μια ονομαστική κατάταξη και τον minimum αριθμό πόντων που χρειάζεται να ξεπεράσουμε(του 30ού).Ο καθένας βέβαια θα ξέρει τους προσωπικούς του πόντους για να ελέγχει αν είναι "εξασφαλισμένος" και έτσι δεν θα αποθαρρύνονται εύκολα όσοι είναι χαμηλά στη βαθμολογία...απλή βελτίωση της ψυχολογίας για πιο εφικτό οπτικά στόχο
Επίσης για την 1η βδομάδα π.χ. που διαθέτετε 8 διαφορετικά υπερ-δώρα (πιθανότητα 8/30 yeah !! even better
) , θα λάβετε υπόψη σχόλια για συγκεκριμένη επιθυμία(π.χ.κονσόλα Xbox) που έχουν αναρτηθεί ??
Τέλος αν κερδίσει κάποιος την 1η βδομάδα , "χάνει" πιθανότητα να επιλέγει την 2η ?
Να ξέρω αν είναι να κρατηθώ και να μπώ δυνατά για τα PS4

Επίσης για την 1η βδομάδα π.χ. που διαθέτετε 8 διαφορετικά υπερ-δώρα (πιθανότητα 8/30 yeah !! even better

Τέλος αν κερδίσει κάποιος την 1η βδομάδα , "χάνει" πιθανότητα να επιλέγει την 2η ?
Να ξέρω αν είναι να κρατηθώ και να μπώ δυνατά για τα PS4

-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
διαγωνισμος
πρωτον ενα μεγαλο μπραβο στο emternity για τον μεγαλο διαγωνισμο που κανει για αλλη μια χρονια
με παρα πολλα δωρα και μακαρι τα μεγαλα δωρα να πανε σε μελη που πραγματικα τα εχουν αναγκη και να μην τα πουλανε μετα στο insomnia
μεσα σε ολο αυτο παντως καλο θα ηταν να γινοταν καπως αλλιως το σκηνικο με τους ποντους
δεν μπορει σε 2 μερες διαγωνισμο ενας λογικος user που δεν κανει τσατσιες να το πω ωραια να εχει
4000 ποντους
η δεν δουλευει και ολη μερα ανοιγει αρθρα για να μαζευει εξωγηινους η κατι γινεται με μη νομιμο τροπο
και τα ατομα που εχουν πανω απο 1,500 ποντους ειναι τα ιδια ατομα με περυσι που ξεφευγαν μπροστα με 10,000 και οι υπολοιποι με 500 ποντους
κατι πρεπει να γινει με αυτο παντως γιατι ειχα ορεξη να παλεψω με τον διαγωνισμο και απο την πρωτη μερα ειμαι 4,000 ποντους πισω
οποτε δεν εχει νοημα να κυνηγησω να μπω ουτε τριανταδα...
καλο θα ειναι απο του χρονου να βρεθει ενας αλλος τροπος συλλογης ποντων η αλλος τροπος να μοιραστουν τα δωρα...
ας επιλεγει το site απο τα ενεργα μελη με κληρωση καποια
more fair απο αυτο που γινεται τωρα...
με παρα πολλα δωρα και μακαρι τα μεγαλα δωρα να πανε σε μελη που πραγματικα τα εχουν αναγκη και να μην τα πουλανε μετα στο insomnia
μεσα σε ολο αυτο παντως καλο θα ηταν να γινοταν καπως αλλιως το σκηνικο με τους ποντους
δεν μπορει σε 2 μερες διαγωνισμο ενας λογικος user που δεν κανει τσατσιες να το πω ωραια να εχει
4000 ποντους
η δεν δουλευει και ολη μερα ανοιγει αρθρα για να μαζευει εξωγηινους η κατι γινεται με μη νομιμο τροπο
και τα ατομα που εχουν πανω απο 1,500 ποντους ειναι τα ιδια ατομα με περυσι που ξεφευγαν μπροστα με 10,000 και οι υπολοιποι με 500 ποντους
κατι πρεπει να γινει με αυτο παντως γιατι ειχα ορεξη να παλεψω με τον διαγωνισμο και απο την πρωτη μερα ειμαι 4,000 ποντους πισω
οποτε δεν εχει νοημα να κυνηγησω να μπω ουτε τριανταδα...
καλο θα ειναι απο του χρονου να βρεθει ενας αλλος τροπος συλλογης ποντων η αλλος τροπος να μοιραστουν τα δωρα...
ας επιλεγει το site απο τα ενεργα μελη με κληρωση καποια
more fair απο αυτο που γινεται τωρα...
-
mousou12 - Δημοσιευσεις : 21
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης