Προτάσεις Κινητών

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Δημοσίευσηαπό panos007 » 26 Οκτ 2014, 22:13

πανακριβο το One Plus one 400e ζαλιστικα και τα 300 για το SAMSUNG NOTE 3 LTE NEO είναι πάρα πολλά
panos007

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 26 Οκτ 2014, 22:34

Το 64αρι. Το 16αρι στα 250 λογικά θα βγει. Αύριο νομίζω κυκλοφορεί κιόλας. Έχει τρελά χαρακτηριστικά και το σημαντικότερο ότι τρέχει cyanogenmod και Δεκέμβριο θα πάρει και τη lollipop. Η Samsung με εχει ξενερώσει κάπως. Κυρίως στο θέμα μπαταρίας. Πολλές ανούσιες εφαρμογές που έχουν τρελό αντίκτυπο στη μπαταρία. Αν από την άλλη σκέφτεσαι να πειραματιστείς με custom firmware (cyanogenmod) τότε προχώρα για samsung αλλιώς nokia. Αν και σου είπα επόμενο κινητό μου είναι το one. Χαρακτηριστικά high end κινητών με τιμές 250-400 ευρώ. Αν κοιτάς για mid range καλύτερα nokia. Και τα δυο πάντως καλές μετρήσεις έχουν στο gsmarena.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό panos007 » 27 Οκτ 2014, 08:48

καλημέρα θα το κοιτάξω ευχαριστώ πολύ
panos007

Δημοσιευσεις : 8

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 27 Οκτ 2014, 17:44

Eχω μια απορια.Εγω εχω κινητο Sony ,αργοτερα ομως θα ηθελα να αγορασω το Samsung S4.Ξερετε αν το media player της Samsung ειναι καλο και αν ειναι γρηγορα το ιντερνετ?Για την καμερα διαβασα απο διαφορα site οτι ειναι αρκετα καλη.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Volga » 27 Οκτ 2014, 19:01

Ada23 έγραψε:Eχω μια απορια.Εγω εχω κινητο Sony ,αργοτερα ομως θα ηθελα να αγορασω το Samsung S4.Ξερετε αν το media player της Samsung ειναι καλο και αν ειναι γρηγορα το ιντερνετ?Για την καμερα διαβασα απο διαφορα site οτι ειναι αρκετα καλη.

Μια χαρά είναι όλα (εκτός της μπαταρίας.. )
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 30 Νοέμ 2014, 04:02

Αναμενω με αγωνια το lumia 535 (το οποιο για τα specs του και τα χρηματα που διαφαινεται οτι θα κοστιζει ειναι το απολυτο value for money). Μεχρι στιγμης εχει κυκλοφορησει Ινδια και προσεχως Γερμανια και Η.Β. Ητιμη του στη Γερμανια θα ειναι 140. Να δω ποσο θα κοστιζει εδω. Και σημειωτεον ειναι το πρωτο smartphone που δεν θα αναγραφει πλεον nokia αλλα microsoft :(
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό giopa62 » 03 Δεκ 2014, 13:20

Φίλε κι εγώ θεωρώ τα microsoft value for money. Δεν θα είναι ακριβό σίγουρα.
giopa62

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό 3nws1th5 » 23 Δεκ 2014, 00:32

Το lumia φημες που εκαναν την εμφανιση τους σε ελληνικα sites λενε οτι η τιμη του, στην χωρα μας, αναμενεται να ειναι στα 119 € (προ φορων?). Εμενα ηδη φιλαρακι μου το εχει αγορασει απο online shop του best price και του στοιχισε 144 € (προφανως παραεισαγωγης απο Αγγλια μιας και ο ανταπτορας φορτισης ειναι αγγλικος). Παει σφαιρα και για τα λεφτα του ειναι το απολυτο value. Ολα τα 535 φυσικα παρουσιασαν ενα θεμα στο software με την οθονη αφης (η microsoft την εκανε υπερευαισθητη και με το παραμικρο αγγιγμα σε βαζει σε μενου-εφαρμογες απλα και μονο κανοντας scroll up-down) αλλα ηδη βγηκε το fix το οποιο θα γινει rollout σε ολα τα 535 μεχρι τις 27 Δεκεμβριου.
In NINTENDO we trust.
Everyone's a critic without knowledge..
Άβαταρ μέλους
3nws1th5

Δημοσιευσεις : 210

Δημοσίευσηαπό chris7 » 07 Ιαν 2015, 22:08

Εγω το βρηκα τελικη τιμη 119 ευρω,περιμενω 8/1 να ερθει.
Άβαταρ μέλους
chris7

Δημοσιευσεις : 88

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 25 Μαρ 2015, 11:37

Παιδια λεω να παρω τo Samsung galaxy s4 mini,γνωμες για αυτο το κινητο?
Επισης ηθελα να ρωτησω κατι πιο γενικο,αν τα κινητα με 4 πυρηνες εχουν σημαντικες και ουσιαστικες διαφορες απο τα κινητα με 2 πυρηνες
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB