- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 21:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Προτάσεις Κινητών
Cesar44 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,είναι τo πρώτο μου post.Θέλω μια συμβουλή για κινητό.Πιστεύετε οτι αξίζει να δώσω 377 ευρώ για το samsung sii στο e-shop ή 350 ευρώ για το HTC Desire X;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Θα σου έλεγα να ψάξεις να βρεις το S3 μεταχειρισμένο και αν το βρεις σε καλή τιμή και καλή κατάσταση να πάρεις αυτό γιατί αξίζει πραγματικά. Αλλιώς περίμενε να δεις τι τιμή θα έχει και το galaxy s2 plus που θα βγει.
Αν τώρα επιμένεις σε κάποιο από τα δύο θα πρότεινα το s2 λόγω αναβαθμίσεων και επειδή είναι και πολύ καλό ακόμα και τώρα.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Από αυτά τα δύο θα πήγαινα στο GO. Πάνω κάτω είναι τα ίδια αλλά το sole βλέπω έχει μεγάλο δείκτη sar. Το GO από την άλλη έχει μικρότερη οθόνη και με μικρότερη ανάλυση αλλά και μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη. Αν δεν μπορείς να ανέβεις σε budget άντε δες τα από κοντά και πάρε όποιο σου αρέσει πιο πολύ.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Καλησπέρα σε όλους
Έχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.
Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.
Θα ήθελα τις γνώμες σας
Έχω ένα πρόβλημα, θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό είμαι μεταξύ των NOKIA LUMIA 1320 και SAMSUNG NOTE S3 neo LTE. Η χρήση που το θέλω το κινητό είναι μόνο για σερφάρισμα, ταινίες μουσική και πολύ διάβασμα για αυτό άλλωστε επέλεξα το lumia 1320 για την οθόνη και γιατί είναι 100ε φτηνότερο.
Αυτή η διαφορά που είναι μεγάλη στα τεχνικα χαρακτηριστικά των 2 κινητών το note 3 έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη είναι σημαντική για ένα windows phone? με την έννοια του ότι δεν έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις σε hardware τα windows phone.
Θα ήθελα τις γνώμες σας
- panos007
- Δημοσιευσεις : 8
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες