- Τώρα είναι 08 Ιούλ 2025, 21:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Xbox or PlayStation
jack124 έγραψε:Playstation προτείνω και εγώ αλλά δεν νομίζω να έχουν και μεγάλη διαφορά !! Λέω sony για το δωρεάν online
Στο PS3 διοτι στο PS4 πρεπει να εισαι plus για να παιξεις multiplayer.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Re: Xbox or PlayStation
Πάρε ps4 να χαρείς. Η microsoft δεν μας τα είπε καθόλου καλά με το xbox one.... Κρίμα, υπάρχει η ανάγκη για ανταγωνισμό, όσο αποφασίζει και η νιντέντο να χαντακώνει το home console department της, με το 3ds μονο θα μείνει.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
blackmore έγραψε:Έκανα παραγγελία το ps4, και το περίμενω, ωστόσο με αυτά που διαβαζω ανησυχώ λίγο, και σκέφτομαι μήπως ακυρώσω την αγορά του και πρέπει να πάρω xbox one (αν και αυτό έχει άλλα θέματα από όσο διαβαζω)
Θέλω να ρωτήσω, τα προβληματα στο ps4 και στο χειριστήριο παραμένουν ή λύθηκαν, και αν αυτά έχουν παρουσιαστεί και στην λευκή έκδοση.
Τελικά πήρες το ps4; σου παρουσίασε προβλήματα τελικά;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
blackmore έγραψε:Έκανα παραγγελία το ps4, και το περίμενω, ωστόσο με αυτά που διαβαζω ανησυχώ λίγο, και σκέφτομαι μήπως ακυρώσω την αγορά του και πρέπει να πάρω xbox one (αν και αυτό έχει άλλα θέματα από όσο διαβαζω)
Θέλω να ρωτήσω, τα προβληματα στο ps4 και στο χειριστήριο παραμένουν ή λύθηκαν, και αν αυτά έχουν παρουσιαστεί και στην λευκή έκδοση.
Ποια προβλήματα ακριβώς; Εγώ το έχω από τον Ιούνιο και είναι κομπλέ.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος ps4 μετά από όλες της κονσόλες της Microsoft. Λοιπόν από ότι φαίνεται η εμπειρία μου στον κόσμο της Sony δεν ξεκίνησε καλά. Εξηγουμε.<br />
Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε.
Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε.
xbox live : teopanta360
-
teopanta1 - Δημοσιευσεις : 163
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες