Xbox or PlayStation

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό jack124 » 05 Οκτ 2014, 18:47

Playstation προτείνω και εγώ αλλά δεν νομίζω να έχουν και μεγάλη διαφορά !! Λέω sony για το δωρεάν online
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό athanasiou » 05 Οκτ 2014, 18:50

ps4
athanasiou

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Deathracer2009 » 05 Οκτ 2014, 18:52

jack124 έγραψε:Playstation προτείνω και εγώ αλλά δεν νομίζω να έχουν και μεγάλη διαφορά !! Λέω sony για το δωρεάν online

Στο PS3 διοτι στο PS4 πρεπει να εισαι plus για να παιξεις multiplayer.
Άβαταρ μέλους
Deathracer2009

Δημοσιευσεις : 796

Δημοσίευσηαπό jack124 » 05 Οκτ 2014, 18:53

Deathracer2009 έγραψε:
jack124 έγραψε:Playstation προτείνω και εγώ αλλά δεν νομίζω να έχουν και μεγάλη διαφορά !! Λέω sony για το δωρεάν online

Στο PS3 διοτι στο PS4 πρεπει να εισαι plus για να παιξεις multiplayer.

Ναι αυτό το ξέρω για το PS3 εννοούσα ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό dipratsi » 07 Οκτ 2014, 18:33

PlayStation.. γιατί σε κάθε γενιά κονσόλας που κυκλοφορούσε ήταν σταθερή αξία.. όπως και τώρα με το PS4!! ( χωρίς σύνδρομα fanboy και μλκίες, αντικειμενικά )..
Άβαταρ μέλους
dipratsi

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό greg.vamos » 09 Οκτ 2014, 13:31

xbox
Άβαταρ μέλους
greg.vamos

Δημοσιευσεις : 70

Re: Xbox or PlayStation

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 16:55

Πάρε ps4 να χαρείς. Η microsoft δεν μας τα είπε καθόλου καλά με το xbox one.... Κρίμα, υπάρχει η ανάγκη για ανταγωνισμό, όσο αποφασίζει και η νιντέντο να χαντακώνει το home console department της, με το 3ds μονο θα μείνει.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 01 Φεβ 2015, 17:08

blackmore έγραψε:Έκανα παραγγελία το ps4, και το περίμενω, ωστόσο με αυτά που διαβαζω ανησυχώ λίγο, και σκέφτομαι μήπως ακυρώσω την αγορά του και πρέπει να πάρω xbox one (αν και αυτό έχει άλλα θέματα από όσο διαβαζω)
Θέλω να ρωτήσω, τα προβληματα στο ps4 και στο χειριστήριο παραμένουν ή λύθηκαν, και αν αυτά έχουν παρουσιαστεί και στην λευκή έκδοση.

Τελικά πήρες το ps4; σου παρουσίασε προβλήματα τελικά;
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 01 Φεβ 2015, 17:41

blackmore έγραψε:Έκανα παραγγελία το ps4, και το περίμενω, ωστόσο με αυτά που διαβαζω ανησυχώ λίγο, και σκέφτομαι μήπως ακυρώσω την αγορά του και πρέπει να πάρω xbox one (αν και αυτό έχει άλλα θέματα από όσο διαβαζω)
Θέλω να ρωτήσω, τα προβληματα στο ps4 και στο χειριστήριο παραμένουν ή λύθηκαν, και αν αυτά έχουν παρουσιαστεί και στην λευκή έκδοση.

Ποια προβλήματα ακριβώς; Εγώ το έχω από τον Ιούνιο και είναι κομπλέ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 13 Μαρ 2015, 02:46

Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες κάτοχος ps4 μετά από όλες της κονσόλες της Microsoft. Λοιπόν από ότι φαίνεται η εμπειρία μου στον κόσμο της Sony δεν ξεκίνησε καλά. Εξηγουμε.<br />
Μεγάλη απογοήτευση από το psn και γενικά από το online κομμάτι. Όποιος έχει κάποια λύση για το θέμα να το αναφέρει. Με signal strength στο 48% download speed 25-150 max σε kbps upload 300-450 kbps τραγικά νούμερα. Το αποτέλεσμα είναι ότι σερνονται τα πάντα το psstore ακόμη δεν το είδα. Έχω ανοίξει του κόσμου της πόρτες με port forward, καμία βελτίωση. 2 μέρες ασχολούμαι με αυτό το θέμα δεν έχω παίξει ούτε ένα παιχνίδι. Πραγματικά οποίος έχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ας βοηθήσει παιδιά επειδή έχουν σπασει τα νεύρα μου. Μετά από την εμπειρία μου από το online κομμάτι της Microsoft πραγματικά προσπαθώ να μην μετανιωσο την αγορά. Βοηθήστε.
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB