- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 00:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Batman Arkham City
Batman Arkham City
Μάγκες αγορασα προσφορα στο Xboxlive το Arkham city ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με τη σειρα. Ρε σεις το Hard επιπεδο (Παντα ξεκιναω ολα τα παιχνιδια στο Hard...) ειναι τοσο εξωφρενικα δυσκολο ή εγω δε ξερω το παιχνιδι? Στη πρωτη αποστολη κοπαναω κοπαναω κοπαναω κατι κακους πολυ ξυλο για 5 λεπτα και συνεχεια σηκωνονται ξανα και ξανα μεχρι που με δερνουν . Τι κάνω λαθος?
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Δεν κάνεις κάτι λάθος απλά θέλουν πολλές για να στρώσουν,που να δεις και το origin που έχει και προβληματάκια στις μάχες θα σου σπάσει λίγο τα νεύρα στην αρχή.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
korko έγραψε:όσο πιο μεγάλα τα combos σου τόσο πιο εύκολα θα τους ρίχνεις.επιπλέον όταν κάποιος είναι κάτω ξαπλωμένος τελείωσε τον για να μην ξανασηκωθεί(θα χρειαστείς μια αργή κίνηση αντί για πολλές γρήγορες)
πολυ δυσκολο παιχνιδι. λαθος που το ξεκινησα στο hard. πολλες κινησεις να απομνημονευσεις και υπερβολικα ανθεκτικοι οι κακοι στο ξυλο σε σημειο να κανει τις μαχες βαρετες και μή ρεαλιστικες. Μαλλον θα το ξαναξεκινησω στο Normal. Ελπιζω αργοτερα που θα το εχω μαθει να μη ξενερωσω και να εχω το αναποδο προβλημα , να μου φαινονται ευκολες οι μαχες και να πρεπει μετα να το ξαναπαιξω στο hard.
παντως οποιος δε το εχει αποκτησει το παιχνιδι και ενδιαφερεται ας τσεκαρει το xbox live αν υπαρχει ακομα η προσφορα. με 3.87 το αγορασα!!!! πηρα με 10 ευρω πακετο arkham city μαζι με το dlc της cat woman και mass effect 1 με το dlc του. Αυτες τις μερες εχει πανηγυρι προσφορων
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Τρομερο παιχνιδι.Παρολο που το εχω ολοκληρωσει 4-5 φορες (main story και side missions) στο pc,ακομα με δυσκολευει το hard,οποτε και εγω επιλεγω το normal.
Στο ps3 δε μπορω να κανω με τιποτα το glide σωστα,οποτε το παραταω καθε φορα.
Στο ps3 δε μπορω να κανω με τιποτα το glide σωστα,οποτε το παραταω καθε φορα.
Τελευταία επεξεργασία από Ada23 και 04 Οκτ 2014, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες