Batman Arkham City

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Batman Arkham City

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 20 Φεβ 2014, 01:40

Μάγκες αγορασα προσφορα στο Xboxlive το Arkham city ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με τη σειρα. Ρε σεις το Hard επιπεδο (Παντα ξεκιναω ολα τα παιχνιδια στο Hard...) ειναι τοσο εξωφρενικα δυσκολο ή εγω δε ξερω το παιχνιδι? Στη πρωτη αποστολη κοπαναω κοπαναω κοπαναω κατι κακους πολυ ξυλο για 5 λεπτα και συνεχεια σηκωνονται ξανα και ξανα μεχρι που με δερνουν . Τι κάνω λαθος?
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 20 Φεβ 2014, 10:59

Δεν κάνεις κάτι λάθος απλά θέλουν πολλές για να στρώσουν,που να δεις και το origin που έχει και προβληματάκια στις μάχες θα σου σπάσει λίγο τα νεύρα στην αρχή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 20 Φεβ 2014, 11:04

οι καρπαζιες πρεπει να πανε συνεφο για να στρωσουν χαρακτηρα οι εχθροι
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό korko » 20 Φεβ 2014, 17:05

όσο πιο μεγάλα τα combos σου τόσο πιο εύκολα θα τους ρίχνεις.επιπλέον όταν κάποιος είναι κάτω ξαπλωμένος τελείωσε τον για να μην ξανασηκωθεί(θα χρειαστείς μια αργή κίνηση αντί για πολλές γρήγορες)
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 21 Φεβ 2014, 01:03

korko έγραψε:όσο πιο μεγάλα τα combos σου τόσο πιο εύκολα θα τους ρίχνεις.επιπλέον όταν κάποιος είναι κάτω ξαπλωμένος τελείωσε τον για να μην ξανασηκωθεί(θα χρειαστείς μια αργή κίνηση αντί για πολλές γρήγορες)

πολυ δυσκολο παιχνιδι. λαθος που το ξεκινησα στο hard. πολλες κινησεις να απομνημονευσεις και υπερβολικα ανθεκτικοι οι κακοι στο ξυλο σε σημειο να κανει τις μαχες βαρετες και μή ρεαλιστικες. Μαλλον θα το ξαναξεκινησω στο Normal. Ελπιζω αργοτερα που θα το εχω μαθει να μη ξενερωσω και να εχω το αναποδο προβλημα , να μου φαινονται ευκολες οι μαχες και να πρεπει μετα να το ξαναπαιξω στο hard.

παντως οποιος δε το εχει αποκτησει το παιχνιδι και ενδιαφερεται ας τσεκαρει το xbox live αν υπαρχει ακομα η προσφορα. με 3.87 το αγορασα!!!! πηρα με 10 ευρω πακετο arkham city μαζι με το dlc της cat woman και mass effect 1 με το dlc του. Αυτες τις μερες εχει πανηγυρι προσφορων
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό korko » 21 Φεβ 2014, 01:16

στο normal μόνο οι αρχηγοί,ίσως και όχι όλοι,μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν.το παιχνίδι είναι τρομερό και με τέλος απλά έπος...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 04 Οκτ 2014, 10:23

Τρομερο παιχνιδι.Παρολο που το εχω ολοκληρωσει 4-5 φορες (main story και side missions) στο pc,ακομα με δυσκολευει το hard,οποτε και εγω επιλεγω το normal.
Στο ps3 δε μπορω να κανω με τιποτα το glide σωστα,οποτε το παραταω καθε φορα.
Τελευταία επεξεργασία από Ada23 και 04 Οκτ 2014, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Cookies » 04 Οκτ 2014, 12:09

αν είχε κ ωραίο περιβάλλον,όλο στα σκοτάδια ήταν.
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό jack124 » 04 Οκτ 2014, 12:11

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε πολύ το βαρέθηκα !!
Ευτυχώς που το νοίκιασα ...
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό teopanta1 » 04 Οκτ 2014, 13:12

το κακο εηταν οτι ηταν ενα σκοτεινο παιχνιδι βεβαια ολο αυτο εγινε για να ειναι και στο υφος του τιτλου εγω παντως το καταευχαριστηθηκα
xbox live : teopanta360
psn : teopanta360
Άβαταρ μέλους
teopanta1

Δημοσιευσεις : 163

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB