Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Ιούλ 2014, 17:26

μόλις τελείωσα το uncharetd 3 και ξεκινάω το metal gear solid v ground zeroes που ήταν και δωράκι του site...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό evergrey » 08 Ιούλ 2014, 19:36

raysod έγραψε:Ωραία χαλαρό platform μου ακούγετε…

Τα video του παιχνιδιού είναι χαμηλής ανάλυσης γιατί το παιχνίδι έχει γίνει port από την έκδοση του για 3DS όπως όλα τα Lego games…

Μόλις ξεμπερδέψω με το CoL θα το δοκιμάσω…

Ακόμη δεν έχω ξεκινήσει και το Dragons Crown να καταλάβεις…

Και έχω στην μέση τα Muramasa και Pixeljnk shooter…

Άτιμο plus έχω γεμίσει το backlog μου…

To walking dead S2 το έχω αγοράσει (τώρα με την προσφορά στα 9 ευρώ) και περιμένω όλα τα επεισόδια να βγουν πριν το ξεκινήσω στο vita…

Υποθέτω τα saves περνάνε κανονικά από το S1 έτσι;

Α για αυτο ειναι ετσι τα βιντεακια.Ειπα και εγω!
Απο ολα αυτα που εγραψες ξεκινησε με κλειστα τα ματια με το Muramasa.Απιστευτο παιχνιδι!
Εγω λογο τσιγκουνιας το πηρα με 6ευρω το Walking Dead Season 2 στο PS3.Τα saves "περνανε" κανονικοτατα απο την Season 1 στην 2.(Αν και εδω που τα λεμε,δεν χανεις και κατι αμα δεν τα περασεις)
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό sdragon » 08 Ιούλ 2014, 21:37

Μόλις τελείωσα το τελευταίο επεισόδιο του The Wolf Among Us. Είχε πολλή δράση ανατρεπτικό φινάλε. Το μόνο που με χαλάει γενικά σ' αυτά του είδους τα παιχνίδια είναι ότι τα επεισόδια βγαίνουν μακριά το ένα από το άλλο. Στο τέλος δεν θυμόμουν τι είχε γίνει στην αρχή. Παρ' όλ' αυτά άξιζε η αγορά του.
sdragon

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 10 Ιούλ 2014, 10:30

Eιχα αφησει το Killzone shadow fall κοντα στο τελος γιατι ειχα βαρεθει τοτε αλλα εκατσα τελικα και το τελειωσα και αυτο που εχω να πω οτι το τελος ηταν τελειως out of my mind !!! Δεν ηερω ποσοι το εχετε παιξει αλλα εγω προσωπικα δεν το περιμενα ... Δεν θα πω το τελος αλλα η αληθεια ειναι πως το περιμενα καλυτερο και με σουπερ εφε και καταστροφες κλπ !!!

Καλημερες σε ολους σας !!!
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό gavros10 » 10 Ιούλ 2014, 13:30

Ξεκινησα το dishonored αυτες τις μερες. Στην αρχη μου θυμιζε αρκετα τα bioshock αλλα τωρα που υπαρχει περισσοτερη ελευθερια αρχιζει και μου αρεσει. Θα μπορουσε να ηταν το παιχνιδι στην θεση του thief.
Άβαταρ μέλους
gavros10

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό Gkalas » 10 Ιούλ 2014, 15:38

Πολυ καλο και με πολυ βαθος το Dishonored.Λατρευτηκε απο πολλους το παιχνιδι.
Gkalas

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 10 Ιούλ 2014, 17:01

Παιζει κανεις watch dogs στο Ps4 ???
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Ιούλ 2014, 18:07

Τέλος με payday 2 και Vessel.To Payday 2 σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο μέρος ενώ το Vessel το ευχαριστιόμουν αρχικά αλλά κάποια στιγμή οι συνεχόμενες puzzle καταστάσεις κούρασαν.Αρχή με την τριλογία του Jak and Daxter.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό tak96 » 11 Ιούλ 2014, 15:32

Μιας και δεν ειχα ασχοληθει καθολου με asssassin's creed...τωρα που εχουν πεσει πολυ οι τιμες, εκανα την αρχη με το revelations και το 3 στο ps3...καταπληκτικο το revelations μεχρι στιγμης
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό winters » 12 Ιούλ 2014, 13:24

Που είσαι Πέππα;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
winters

Δημοσιευσεις : 17

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση