- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 15:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
raysod έγραψε:Ωραία χαλαρό platform μου ακούγετε…
Τα video του παιχνιδιού είναι χαμηλής ανάλυσης γιατί το παιχνίδι έχει γίνει port από την έκδοση του για 3DS όπως όλα τα Lego games…
Μόλις ξεμπερδέψω με το CoL θα το δοκιμάσω…
Ακόμη δεν έχω ξεκινήσει και το Dragons Crown να καταλάβεις…
Και έχω στην μέση τα Muramasa και Pixeljnk shooter…
Άτιμο plus έχω γεμίσει το backlog μου…
To walking dead S2 το έχω αγοράσει (τώρα με την προσφορά στα 9 ευρώ) και περιμένω όλα τα επεισόδια να βγουν πριν το ξεκινήσω στο vita…
Υποθέτω τα saves περνάνε κανονικά από το S1 έτσι;
Α για αυτο ειναι ετσι τα βιντεακια.Ειπα και εγω!
Απο ολα αυτα που εγραψες ξεκινησε με κλειστα τα ματια με το Muramasa.Απιστευτο παιχνιδι!
Εγω λογο τσιγκουνιας το πηρα με 6ευρω το Walking Dead Season 2 στο PS3.Τα saves "περνανε" κανονικοτατα απο την Season 1 στην 2.(Αν και εδω που τα λεμε,δεν χανεις και κατι αμα δεν τα περασεις)
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μόλις τελείωσα το τελευταίο επεισόδιο του The Wolf Among Us. Είχε πολλή δράση ανατρεπτικό φινάλε. Το μόνο που με χαλάει γενικά σ' αυτά του είδους τα παιχνίδια είναι ότι τα επεισόδια βγαίνουν μακριά το ένα από το άλλο. Στο τέλος δεν θυμόμουν τι είχε γίνει στην αρχή. Παρ' όλ' αυτά άξιζε η αγορά του.
- sdragon
- Δημοσιευσεις : 58
Eιχα αφησει το Killzone shadow fall κοντα στο τελος γιατι ειχα βαρεθει τοτε αλλα εκατσα τελικα και το τελειωσα και αυτο που εχω να πω οτι το τελος ηταν τελειως out of my mind !!! Δεν ηερω ποσοι το εχετε παιξει αλλα εγω προσωπικα δεν το περιμενα ... Δεν θα πω το τελος αλλα η αληθεια ειναι πως το περιμενα καλυτερο και με σουπερ εφε και καταστροφες κλπ !!!
Καλημερες σε ολους σας !!!
Καλημερες σε ολους σας !!!
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Τέλος με payday 2 και Vessel.To Payday 2 σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο μέρος ενώ το Vessel το ευχαριστιόμουν αρχικά αλλά κάποια στιγμή οι συνεχόμενες puzzle καταστάσεις κούρασαν.Αρχή με την τριλογία του Jak and Daxter.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης