Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 28 Μάιος 2014, 18:36

Ξεκίνησα σήμερα το Star Wars The Force Unleashed Sith Master Edition σε sith master difficulty. Οι broken μηχανισμοί του το κάνουν λιγάκι πιο δύσκολο, αλλά και γενικά είναι πολύ αξιόλογος τίτλος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό evergrey » 28 Μάιος 2014, 18:39

Λιωσιμο με το απιστευτο Fallout 3!Εχω παρει με την σειρα τα DLC και εχω αφησει την κεντρικη ιστορια.Μεχρι τωρα ολα τα λεφτα ειναι το "Mothership Zeta"!
Και Muramasa Rebirth στο "βιτακι"!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό litanies » 28 Μάιος 2014, 19:25

ο χρόνος χωρίζεται ανάμεσα σε Transistor και Child of light, απίστευτα παιχνίδια και τα δυο.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 28 Μάιος 2014, 23:22

evergrey, στο Fallout 3 να πας στο Canterbury Commons. Θα έχεις μία ωραία έκπληξη. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό gamelover » 29 Μάιος 2014, 20:54

Αυτή τη περίοδο είμαι ανάμεσα σε infamous 1.Αρκετά ωραίο παιχνιδάκι και αρκετά βατό θα έλεγα.Δεν με έχει δυσκολέψει σχεδόν καθόλου.Ηθελα καιρό να ασχοληθώ με τη σειρά αυτή μιας και τώρα υπάρχει το απίστευτο infamous στο ps4.Ωστόσο με τον ερχομό του 3ds xl έπιασα στα χέρια μου το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ-ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ-ΤΡΟΜΕΡΟ και όπως αλλιώς μπορω να περιγράψω το zelda a link to the past.Το 3D του για μένα είναι εκπληκτικό,μπορώ άνετα να περιτρυγιρίζω στο παιχνίδι και να χαζεύω το 3D εφέ του :-P
Η προσθήκη με τον Link να προχωράει στους τοίχους δίνει ένα επιπλέον ατου στο παιχνιδάκι και γενικά μπορώ να πω μετά απο την αποτυχημένη προσπάθεια μου να ασχοληθώ με το zelda στον κύβο(βασικά ήταν δισκάκι με τα zelda του Ν64 για τον κύβο) επιτέλους μπορώ να πω ότι έγινα φαν του συγκεκριμένου χαρακτήρα!πραγματικά έχω αρχίσει να αγαπώ τον Link.Nομίζω τον πάω με χίλια...!! :-D Η νιντεντο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο συγκεκριμένο παιχνίδακι πραγματικά!!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό evergrey » 29 Μάιος 2014, 20:59

TheLuckyShamrock έγραψε:evergrey, στο Fallout 3 να πας στο Canterbury Commons. Θα έχεις μία ωραία έκπληξη. xD

Να εισαι καλα!Τωρα τελειωσα και το DLC "The Pitt".Ωραιο αλλα μετα απο 60 ωρες σε αυτο ειδικα μου κολλησε 5 φορες!
Τωρα δοκιμαζω το Metal Gear Solid 2 στο "βιτακι".Ωραιο και ο χειρισμος παλευετε.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 29 Μάιος 2014, 23:22

Λογικά και εγώ θα πάρω κάποιο από τα dlcs. Κρίμα που δεν είχα πάρει εξαρχής το Fallout 3 GOTY, που έχει και τα dlcs.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό mysterious » 31 Μάιος 2014, 23:13

Τέλος με το εξαιρετικό και πλήρες Orange Βοχ και αρχή με το ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ Grand Theft Auto IV.Αυτή η σειρά παιχνιδιών απλά δεν υπάρχει,ατελείωτες ώρες καψίματος.Και βέβαια σε λίγες μέρες αρχή και λιώσιμο με το NBA 2K14. :D
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 01 Ιουν 2014, 01:13

mysterious, είχα πάρει προ καιρού το Grand Theft Auto Complete Pack στο steam, αλλά βαριέμαι να κάτσω να τα παίξω. :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 01 Ιουν 2014, 14:23

Mario Kart 8 και από χθες μόνο online. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι φίλοι από το enternity μέσα και γίνεται χαβαλές.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB