- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 18:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Ξεκίνησα σήμερα το Star Wars The Force Unleashed Sith Master Edition σε sith master difficulty. Οι broken μηχανισμοί του το κάνουν λιγάκι πιο δύσκολο, αλλά και γενικά είναι πολύ αξιόλογος τίτλος.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
evergrey, στο Fallout 3 να πας στο Canterbury Commons. Θα έχεις μία ωραία έκπληξη. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Αυτή τη περίοδο είμαι ανάμεσα σε infamous 1.Αρκετά ωραίο παιχνιδάκι και αρκετά βατό θα έλεγα.Δεν με έχει δυσκολέψει σχεδόν καθόλου.Ηθελα καιρό να ασχοληθώ με τη σειρά αυτή μιας και τώρα υπάρχει το απίστευτο infamous στο ps4.Ωστόσο με τον ερχομό του 3ds xl έπιασα στα χέρια μου το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ-ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ-ΤΡΟΜΕΡΟ και όπως αλλιώς μπορω να περιγράψω το zelda a link to the past.Το 3D του για μένα είναι εκπληκτικό,μπορώ άνετα να περιτρυγιρίζω στο παιχνίδι και να χαζεύω το 3D εφέ του 
Η προσθήκη με τον Link να προχωράει στους τοίχους δίνει ένα επιπλέον ατου στο παιχνιδάκι και γενικά μπορώ να πω μετά απο την αποτυχημένη προσπάθεια μου να ασχοληθώ με το zelda στον κύβο(βασικά ήταν δισκάκι με τα zelda του Ν64 για τον κύβο) επιτέλους μπορώ να πω ότι έγινα φαν του συγκεκριμένου χαρακτήρα!πραγματικά έχω αρχίσει να αγαπώ τον Link.Nομίζω τον πάω με χίλια...!!
Η νιντεντο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο συγκεκριμένο παιχνίδακι πραγματικά!!

Η προσθήκη με τον Link να προχωράει στους τοίχους δίνει ένα επιπλέον ατου στο παιχνιδάκι και γενικά μπορώ να πω μετά απο την αποτυχημένη προσπάθεια μου να ασχοληθώ με το zelda στον κύβο(βασικά ήταν δισκάκι με τα zelda του Ν64 για τον κύβο) επιτέλους μπορώ να πω ότι έγινα φαν του συγκεκριμένου χαρακτήρα!πραγματικά έχω αρχίσει να αγαπώ τον Link.Nομίζω τον πάω με χίλια...!!

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
TheLuckyShamrock έγραψε:evergrey, στο Fallout 3 να πας στο Canterbury Commons. Θα έχεις μία ωραία έκπληξη. xD
Να εισαι καλα!Τωρα τελειωσα και το DLC "The Pitt".Ωραιο αλλα μετα απο 60 ωρες σε αυτο ειδικα μου κολλησε 5 φορες!
Τωρα δοκιμαζω το Metal Gear Solid 2 στο "βιτακι".Ωραιο και ο χειρισμος παλευετε.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Λογικά και εγώ θα πάρω κάποιο από τα dlcs. Κρίμα που δεν είχα πάρει εξαρχής το Fallout 3 GOTY, που έχει και τα dlcs.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Τέλος με το εξαιρετικό και πλήρες Orange Βοχ και αρχή με το ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ Grand Theft Auto IV.Αυτή η σειρά παιχνιδιών απλά δεν υπάρχει,ατελείωτες ώρες καψίματος.Και βέβαια σε λίγες μέρες αρχή και λιώσιμο με το NBA 2K14. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious, είχα πάρει προ καιρού το Grand Theft Auto Complete Pack στο steam, αλλά βαριέμαι να κάτσω να τα παίξω. 

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες