Destiny

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Ben Masters » 14 Σεπ 2014, 23:39

raysod έγραψε:Βάζω και μία co-op campaign μάχη από το Halo Reach το οποίο το παίζουν 2 παίκτες και μπορούμε να δούμε το πώς συμπεριφέρεται η ΑΙ στο Halo…
Οι εχθροί κινούνται συνεχώς και έχουν και τακτικές όπου ένας Elite τραβάει την προσοχή μας έτσι ώστε το γκρουπ που τον συνοδεύει να μας επιτεθεί από πίσω…
Xώρια το πώς αποφεύγουν τις επιθέσεις μας και κάνουν counter attack…
https://www.youtube.com/watch?v=3D7ReeBiCfg
Οι μάχες του Destiny ούτε που φτάνουν στο επίπεδο του Halo…

Καλά κι εσύ συγκρίνεις το Reach που είναι έπος , με σκουπίδια ...
Άβαταρ μέλους
Ben Masters

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 15 Σεπ 2014, 00:06

Αγαπημένη σου ε; Φαντάσου και να μην ήταν.
Ε ρώτα τη Bungie ρε συ raysod γιατί τα κατάφερε έτσι. Εδώ από μια παρέα που περνάει καλά με το destiny τι απαντήσεις θες να πάρεις. Και τις περισσότερες τις έδωσε ο Γιάννης στο radio.
Με τα MMO και άλλα online παιχνίδια ασχολούμαι χρόνια (lineage, wow, diablo 3, swtor), οπότε το να λες το οτι το destiny είναι ο χαβαλές του μήνα για εμένα, είναι άκυρο, για εσένα από την άλλη το κόβω για το χλευαστικό προϊόν του μήνα. Και για αυτό σου λέω και επιμένω ότι δεν πρέπει να κρίνεις ένα mmo απο το πρώτο installment. Αλλά αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις. Στα MMO μόνο ο καιρός θα δείξει αν πέτυχαν ή όχι τον σκοπό τους. Και λέγοντας καιρό δεν εννοούμε μια εβδομάδα ούτε κάποιες ώρες στο youtube σε gameplay videos. Φανατικός gamer δεν είμαι, παίρνω μόνο παιχνίδια που ξέρω ότι θα γουστάρω να παίζω. Ούτε λάτρης των FPS. Το PS4 το πήρα κυρίως για το λευκό του χρώμα και πίστευα ότι το destiny θα κατέληγε στο ράφι να πιάνει σκόνη. Όμως μου άρεσε πραγματικά. Αλλά και να μη μου άρεσε δε θα έμπαινα εδώ να το κράξω. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να θάψω ένα game που δεν έχω παίξει και δεν ξέρω. Και αυτό θα το δεις και με τη συμμετοχή μου εδώ στο site. Εν αντιθέσει με άλλους που την βρίσκουν κάπως.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσιευσεις : 345

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 15 Σεπ 2014, 00:59

Χαχαχαχα. Τώρα με λες και casual gamer από την άλλη. Καλό ρε raysod. Με κάνεις να γελάω. Επειδή δεν αγοράζω αβερτα παιχνίδια και δε κλαίω τα λεφτά μου με τις επιλογές μου? Σου αρέσει να βγάζεις συμπέρασματα σε όλα ε? Και τώρα που κοιτάω τα αγαπημένα σου παιχνίδια στο προφίλ σου και είναι όλα και δικά μου αγαπημένα (εκτός halo φυσικά) να υποθέσω και εγώ ότι και εσύ casual θεωρείσαι. Lol. Παίξε πρώτα παιδάκι μου κανένα mmo για καμία δεκαριά χρόνια δες τι στοιχεία κοινά έχουν με το destiny και άσε να ψάχνεις βίντεο με δηλώσεις. Και αρχικά ξεκίνα πηγαίνοντας κάπου να παίξεις γενικά το destiny σε κανένα πλαίσιο public ξέρω εγώ. Τότε θα σε πάρω στα σοβαρά με την απόφαση σου. Τώρα από βίντεο και δηλώσεις προ λανσαρισματος και ξενερωματα τα θεωρώ σορυ κιολας μπαρουφες.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 15 Σεπ 2014, 01:34

Αυτο ειναι το προβλημα raysond δεν γνωριζεις απο mmo και πιθανο να μην σε ψηνει η ιδεα των mmo για αυτο σου φαινετατι τοσο κακο το destiny.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό kakashi_hatake » 15 Σεπ 2014, 01:47

Σου είπα ότι δεν αναγνωρίζω το franchise του halo και τα όσα κατόρθωσε η Bungie? Επειδή απλά δεν το έχω παίξει δε ξέρω καν τι μου γίνεται? Πάλι βγάζεις συμπέρασματα. Και αφού θες συμπεράσματα για να σου πω και εγώ τώρα. Έχεις πει ότι έπαιζες την beta. Και σου άρεσε υπερβολικά. Σου άρεσε μάλιστα τόσο ώστε να προπαραγγειλεις το λευκό ps4 bundle με το destiny!!! Ξαφνικά και ενώ όλοι δεχόμαστε τις κονσόλες από προπαραγγελίες, εσύ μας λες ότι δεν σου έστειλαν email κατοχύρωσης και τσακώθηκες με το Γερμανό και την ακύρωσες (άλλοι σε παρόμοια κατάσταση τουλάχιστον προσπάθησαν να την πάρουν με κάποιο τρόπο) και με το που ξεκινήσαμε να λέμε ότι μας αρέσει το destiny εσύ έκατσες και έβλεπες βίντεο τα οποία σε κάνανε να καταλάβεις ότι το παιχνίδι ειναι gtp, το παιχνίδι που λίγες μέρες πριν ήταν ο λόγος της προπαραγγελίας του, μαζί φυσικά με το λευκό ps4, και ότι καλά έκανες που δεν πήρες το bundle. Χμμμ. Τι συμπεράσματα να βγάλω εγώ τώρα άραγε.

Raysod όλα τα mmo έτσι είναι. Που να έβλεπες δηλαδή να είχαν προσθέσει και το crafting όπου να έπρεπε ο παίκτης να φαρμάρει materials από συγκεκριμένα mobs. Θα αυτοκτονούσες για την κατάντια της αγαπημένης σου εταιρείας.
Άβαταρ μέλους
kakashi_hatake

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 15 Σεπ 2014, 02:47

Αυτό που είπα ήταν ότι είναι πιο δύσκολο από το Halo 1 στο Legendary. Δεν είπα για την ΑΙ. Ωστόσο, η ΑΙ του Destiny είναι η εξέλιξη του Reach. Υπάρχει εχθρός που έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με τους Elites, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά και όλοι οι υπόλοιποι εχθροί έχουν το ίδιο έξυπνες συμπεριφορές. Υπάρχουν 4 φυλές εχθρών και πολλές διαφορετικές κλάσεις εχθρών σε κάθε φυλή, και κάθε μια έχει πολύ ιδιαίτερη συμπεριφορά. Πρόκειται για πολύπλοκο σχεδιασμό που ξεπερνάει κατά πολύ το παρελθόν της bungie. Εκτός αυτού, έχει προσθέσει σε όλους ενεργά abilities (teleport, shields, invisibility) και ομαδική συμπεριφορά που ξεπερνάει κατά πολύ αυτή των Halo. Οι εχθροί αυτοί έχουν και HP (δεν πέφτουν με ένα headshot). Όταν βλέπεις όλο αυτό το σύστημα να δουλεύει σε έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, εκεί καταλαβαίνεις ότι η Bungie ξεπέρασε τον εαυτό της στην ΑΙ.

Το level design μόνο απλοποιημένο δεν είναι. Ίσα-ίσα στα dungeons του Destiny θα δεις την εξέλιξη όσων είχε καταφέρει η bungie με τα Halo και συγκεκριμένα με τις αρένες. Αυτό θα το καταλάβεις παίζοντας και όχι από βίντεο. Είναι ο ίδιος λόγος που όσοι βλέπουν τα Halo εξωτερικά ή από βίντεο, τα λένε «παιδικά shooter». Απλώς αυτή τη φορά για κάποιον λόγο είσαι στην αντίπαλη πλευρά της bungie και κάνεις το ίδιο λάθος με αυτούς.

Το πραγματικό hardcore στα PVE παιχνίδια βρίσκεται σε αυτόν τον σχεδιασμό, γιατί μαθαίνεις να παίζεις με έναν «συστηματικό», όπου σε βελτιώνει συνέχεια. Για την ακρίβεια, παρόμοια παραδείγματα στα Halo υπάρχουν σε ορισμένα σημεία στο Legendary (όπου για να τα ξεπεράσεις απομνημονεύεις σιγά-σιγά τα όλους τους κινδύνους στο περιβάλλον), όμως στο Destiny είναι έτσι κάθε Strike mission (στους δύσκολους βαθμούς δυσκολίας) και υπάρχουν και επιπλέον βαθμοί δυσκολίας που ακόμη δεν έχουμε ξεκλειδώσει. Το εγχείρημα εδώ είναι ακόμη πιο πολύπλοκο, ακριβώς επειδή περιέχει και RPG στοιχεία, ειδικές ικανότητες, upgrades, διαφορετικές κλάσεις και φυσικά, μεγάλη διάρκεια μάχης και πολύ αυστηρές ποινές. Η δυσκολία του Destiny σε πολλά σημεία δοκιμάζει την υπομονή των παικτών και ο πραγματικός hardcore gamer είναι αυτός που έχει υπομονή.

Πριν λίγο τελειώσαμε ένα boss σε ένα lv24 Strike mission και μας πήρε (μόνο το boss) περίπου μία ώρα. Χάσαμε δεκάδες φορές, αλλά μετά από ώρα είχαμε απομνημονεύσει τα πάντα, κομμάτι-κομμάτι, θάνατο-με-θάνατο. Το Destiny μας έβαλε σε μια διαδικασία, όπου το gameplay μας απέκτησε ένα momentum, μια ταχύτητα, που σχεδόν ενεργούσε από μόνη της -θα έλεγα ότι βασίζεται στη διαδικασία που μαθαίνει ο ανθρώπινος εγκέφαλος να ενεργεί και να αντιδρά σε συγκεκριμένα patterns, μέσα από την εμπειρία και την επανάληψη. Το boss τελικά το περάσαμε και πραγματικά αισθάνεσαι μετά ότι βελτιώθηκες και είσαι έτοιμος για κάτι ακόμη πιο δύσκολο. Δεν μπορώ με τίποτα τώρα να επιστρέψω στα Halo.

Ναι, το Destiny θέλει χρόνο και προσπάθεια για να παίξεις σωστά. Αν είσαι πραγματικά hardcore gamer, θα αφήσεις το Destiny να σου μάθει πράγματα. Αν δεν είσαι, απλά θα εκνευριστείς και θα το παρατήσεις ή θα το βλέπεις μόνο από βίντεο.
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό GiannisP » 15 Σεπ 2014, 03:18

Το κάνω copy από το forum της clan, μήπως δεν το έχει δει κανείς ή μήπως θέλει κάποιος νέος να μπει στην clan

EnternityGR Raid Group - Δηλώστε συμμετοχή (όχι εδώ, στο forum της clan)

Αυριο (τρίτη) ανοίγει το πρώτο Raid. Θα είναι για 6 άτομα και όπως ξέρουμε δεν θα έχει matchmaking. Αν είναι όπως στα περισσότερα ΜΜΟ, θα δουλέψει καλύτερα να έχουμε μια σταθερή 6-δα, έτσι ώστε τα ίδια άτομα να μαθαίνουν τους μηχανισμούς και να υπάρχει η λεγόμενη πρόοδος στο instance.

Βασικές προϋποθέσεις για να είστε στο Raid Group:
-Να είστε τουλάχιστον lv24 σε light gear. Επειδή είναι ακόμη νωρίς, δεν θα αποκλειστεί κάποιος που θα είναι lv23-22, απλά δεν ξέρουμε αν θα κάνει damage στο raid. Εξάλλου, μέχρι να φτάσουμε στο τελικό raid μπορεί να πάρετε τα lv που σας λείπουν.
-Την ημέρα (ή τις ημέρες) που θα καθορίσουμε την Raid Day, να έχετε ένα ελεύθερο 3ωρο. Πχ αν την κανονίσουμε πέμπτη βράδυ στις 9, να μπορείτε να μείνετε μέχρι τις 12, γιατί μετά είναι μπέρδεμα να βάλουμε άλλον που δεν θα ξέρει το raid.
-Να είστε έτοιμοι για wipes και να μην βαριέστε όταν δεν υπάρχει πρόοδος
-Να έχετε όλοι headset (ερχόταν μαζί με το PS4)
-Να είστε μέλος της clan (προφανώς)

Η RAID ΕΞΑΔΑ TOY ENTERNITY
1) gokkuDBZ
2) BloodiusGr
3) Teo
4) Klover
5) Geovra
6) StarLord

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ ---> http://www.bungie.net/en/Clan/Post/206700/69366141/0/0
Τελευταία επεξεργασία από GiannisP και 16 Σεπ 2014, 00:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
GiannisP

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 15 Σεπ 2014, 07:51

Εχω μείνει πίσω στα level λόγω εξεταστικής δυστυχώς και δεν θα μπορέσω να μπω αύριο.Περιμένουμε εντυπώσεις απο το Raid!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 15 Σεπ 2014, 08:42

Μπήκα κι εγώ, ευελπιστώ να ανεβάσω γρήγορα level :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό faido » 15 Σεπ 2014, 08:52

και εγω αργά lvlαρω οπότε, στο δευτερο κυμα raiders κρατήστε μου μια θέση !
καλή επιτυχία παίδες σήμερα ^^
faido

Δημοσιευσεις : 5

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB