Kαι στα 2 μου προφιλ pc και ps3 λεει να το αγορασω,εγω ομως το κατεβασα πριν 2 μηνες στο δευτερ προφιλ κ μου τελειωσε η συνδρομη και ετσι ανανεωσα το πλας στο πρωτο προφιλ προχθες για να το ξαναπαιξω
τα παιχνιδια ομως που κατεβασα χθες το dead space 3 απο το πρωτο προφιλ παιζει κ στο δευτερο μεχρι να τελειωσει η συνδρομη μου εννοειται αρα λογικα για να παιξω το dead space 3 οταν μου τελειωσει η συνδρομη πρεπει οπωςδηποτε να βαλω πλας στο πρωτο απο κι που το κατεβασα πρωτη φορα,αν ολα αυτα δεν γινονται τοτε το πλας ειναι απατεωνια
Κανονικα εχει χρεωθει στο subaccount εκει το κατεβασα πρωτη φορα το θυμαμαι πολυ καλα
χιλιες φορες να το αγορασεις retail η digital να το εχεις για παντα παρα ολο αυτο το μπερδεμα με το plus
ευχαριστω παντως που ασχοληθηκες μαζι μου
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 01:21 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PlayStation Plus+
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω PS3 και με τόσα παιχνίδια στην άκρη με βλέπω για PS4 σε καμιά τριετία το λιγότερο(καλά ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε αλλά λέμε τώρα).Κι εδώ έρχεται η ερώτηση.Μέχρι τότε το plus θα έχει δώσει για PS4 καμιά 40άρα παιχνίδια δωρεάν.Αυτά τα παιχνίδια υπάρχει τρόπος να "κρατηθούν" μέσω ενεργειών από τον υπολογιστή;κάτι σαν καβάτζα δηλαδή που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά από χρόνια.Αν και μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Δεν συζητώ καν να τα κατεβάσω στο PS3(δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας)γιατί θα γεμίσουν τον σκληρό για πλάκα.
Δεν συζητώ καν να τα κατεβάσω στο PS3(δεν ξέρω αν γίνεται κιόλας)γιατί θα γεμίσουν τον σκληρό για πλάκα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω PS3 και με τόσα παιχνίδια στην άκρη με βλέπω για PS4 σε καμιά τριετία το λιγότερο(καλά ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε αλλά λέμε τώρα).Κι εδώ έρχεται η ερώτηση.Μέχρι τότε το plus θα έχει δώσει για PS4 καμιά 40άρα παιχνίδια δωρεάν.Αυτά τα παιχνίδια υπάρχει τρόπος να "κρατηθούν" μέσω ενεργειών από τον υπολογιστή;κάτι σαν καβάτζα δηλαδή που θα μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά από χρόνια.Αν και μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Φυσικά και γίνεται. Πολύ απλά θα μπεις στο store από τον υπολογιστή σου και θα τα κάνεις Purchase όπως ακριβώς θα έκανες και για του PS3. Το ίδιο ισχύει και για αυτά του Vita.
Ο σύνδεσμος για το store είναι αυτός: https://store.sonyentertainmentnetwork.com

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Μαματο!Ευτυχως γιατι θα ηταν κριμα να χαθουν αυτα τα παιχνιδια.Ευχαριστω πολυ φιλε Whitey για την αμεση απαντηση και τον συνδεσμο! 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Δεν χρειάζεσαι το PC πλέον, μπορείς να τα καταχωρήσεις στον λογαριασμό σου και μέσα από το Store του PS3. Τους τελευταίους δύο μήνες με κάποιο Update στο Plus του PS3 έχει προστεθεί εκτός από του Vita τα παιχνίδια και του PS4 για καταχώρηση στην λίστα 'αγορών'. Δεν τα κατεβάζεις, απλά τα καταχωρείς. Όσο είσαι συνδρομητής, είναι δικά σου για χρήση.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες