- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 00:13 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PlayStation Plus+
Sensei@ ναι 30 και αυτος. την εκλεισα απο το ιντερνετ και αυθημερον περασα απο καταστημα και την πηρα. τσακ μπαμ. βαρεθηκα να περιμενω τους αλλους
-
Schumacher - Δημοσιευσεις : 58
Όχι, συνήθως οι συνδρομές γίνονται μέσω κάρτα PS Plus που αγοράζεις από τα καταστήματα.
Πιστωτική, πέρα από την προφανή περίπτωση, γυρεύει μόνο με αυτές τις δοκιμαστικές συνδρομές των 14 ημερών απλά για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σου. Κρατάει €0,01 και μετα στο επιστρέφει.
Πιστωτική, πέρα από την προφανή περίπτωση, γυρεύει μόνο με αυτές τις δοκιμαστικές συνδρομές των 14 ημερών απλά για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σου. Κρατάει €0,01 και μετα στο επιστρέφει.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Χαιρετω.ερωτηση για οποιον ξερει,κατεβασα μεσω πλας απο δευτερο λογαριασμο το uncharted 3 το πλας τελειωσε,μετα απο 2 μηνες χθες δηλαδη ανανεωσα το πλασ στο βασικο μου προφιλ αλλα το παιχνιδι δεν παιζει,για να το ξαναπαιξω πρεπει να ανανεωσω και το δευτερο προφιλ δηλαδη με αυτο που κατεβασα το παιχνιδι αρχικα???(στο δευτερο προφιλ στη download list δεν υπαρχει το uncharted 3) θα εμφανιστει παλι αν βαλω και εκει πλας?
-
alternativevii - Δημοσιευσεις : 5
στη download list δεν υπαρχει το uncharted 3 ουτε στο βασικο μου προφιλ ουτε στο δευτερο απο οπου κατεβασα το uncharted 3 πριν σχεδον 2 μηνες,εξαφανιστηκε ως δια μαγειαςκαι ρωταω μηπως πρεπει να βαλω πλας και στο δευτερο προφιλ για να παιξω??
-
Οχι μονο στο δευτερο λογαριασμο το κατεβασα.
Και ομως πρεπει να βαλω και στο δευτερο account αυτο μου ςπαντησανε
Sony PlayStation Greece Καλησπέρα Πρέπει να ανανεώσεις την συνδρομή σου στο προφίλ μέσω του οποίου έκανες χρήση της άμεσης συλλογής παιχνιδιών που προσφέρει το PS Plus! Τα οφέλη του PS Plus ισχύουν μόνο για ένα λογαριασμό! Όταν ανανεώσεις την συνδρομή σου στο συγκεκριμένο λογαριασμό θα αποκτήσεις ξανά πρόσβαση στο παιχνίδι για όσο είσαι συνδρομητής!
Και ομως πρεπει να βαλω και στο δευτερο account αυτο μου ςπαντησανε
Sony PlayStation Greece Καλησπέρα Πρέπει να ανανεώσεις την συνδρομή σου στο προφίλ μέσω του οποίου έκανες χρήση της άμεσης συλλογής παιχνιδιών που προσφέρει το PS Plus! Τα οφέλη του PS Plus ισχύουν μόνο για ένα λογαριασμό! Όταν ανανεώσεις την συνδρομή σου στο συγκεκριμένο λογαριασμό θα αποκτήσεις ξανά πρόσβαση στο παιχνίδι για όσο είσαι συνδρομητής!
-
Το status ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου το παιχνιδι στη download list ουτε απο το ps3 ουτε στο pc,ελπιζω πως αν βαλω(οχι τωρα οταν τελειωσει η συνδρομη μου στο βασικο προφιλ 3 μηνες δλδ) και στο δευτερο λογαριασμο θα εμφανιστουν στη λιστα κ θα μπορω νατο ξαναπαιξω κ απο τα 2 προφιλ μου διαφορετικα τελος για μενα το ps plus.
Νομιζω η sony αλλαξε κατι κανονισμους απο τον ιουνιο κ μετα μπορει να ειναι αυτο ενα απο αυτα.
Μαλλον εχει μεγαλη σημασια απο ποιο προφιλ θα κατεβασεις το παιχνιδι πχ κατεβασα το uncharted απο το δευτερο προφιλ εκει πρεπει να βαλω πσ πλας για νσ το παιξω και απο το πρωτο κ απο το δευτερο account μεχρι να τελειωσει η συνδρομη
θα το δοκιμασω μετα απο 3 μηνες, θα δουμε
Νομιζω η sony αλλαξε κατι κανονισμους απο τον ιουνιο κ μετα μπορει να ειναι αυτο ενα απο αυτα.
Μαλλον εχει μεγαλη σημασια απο ποιο προφιλ θα κατεβασεις το παιχνιδι πχ κατεβασα το uncharted απο το δευτερο προφιλ εκει πρεπει να βαλω πσ πλας για νσ το παιξω και απο το πρωτο κ απο το δευτερο account μεχρι να τελειωσει η συνδρομη
θα το δοκιμασω μετα απο 3 μηνες, θα δουμε
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης