PlayStation Plus+

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 19 Φεβ 2014, 12:44

Schumacher έγραψε:evergrey@ δε καταλαβα απο που την πηρες τελικα την πλας

Συγνωμη...τα εγραψα καπως περιεργα.Απο τον Κωτσοβολο την πηρα(Ενος χρονου).Εκει ειχε πολλες(90 ημερων).Πλαισιο και Public δεν ειχαν τιποτα.Στον "Γερμανο" μην πας.(Αυτοι την εχουν ακομα 50 ευρω!)Κανονικα οι προσφορα δεν επρεπε να τους "πιανει" ολους;Τελος παντον.Παντος μεχρι τελος του μηνα που ληγει οι προσφορα εχεις ελπιδες να πετυχεις καμια.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 19 Φεβ 2014, 12:58

evergrey@ ναι ε, και νομιζα οτι ο κωτσοβολος δεν την ειχε ριξει την τιμη γιατι ειχα κοιταξει και στο site τους και δεν την ειχαν 30. μου βαλες ιδεα, θα περασω το μεσημεροαπογευμα απο κωτσοβολο μπας και πετυχω καμια
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό evergrey » 19 Φεβ 2014, 13:12

Schumacher έγραψε:evergrey@ ναι ε, και νομιζα οτι ο κωτσοβολος δεν την ειχε ριξει την τιμη γιατι ειχα κοιταξει και στο site τους και δεν την ειχαν 30. μου βαλες ιδεα, θα περασω το μεσημεροαπογευμα απο κωτσοβολο μπας και πετυχω καμια

Ναι ισχυει αυτο που λες.Την προηγουμενη εβδομαδα την ειχα και αυτοι(Κωτσοβολος)50 ευρω.
Μακαρι μεχρι τελος του μηνα να "ξυπνησουν" και αλλα καταστηματα(Γερμανος)και ριξουν την τιμη.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Φεβ 2014, 01:17

Παιδιά το πλαίσιο κανονικά στα 30 ευρώ την έχει.Την παρήγγειλα χθες(Τρίτη)και θα μου έρθει Δευτέρα 24 του μηνός.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 20 Φεβ 2014, 11:06

mysterious@ σε ποιο πλαισιο την παρηγγειλες? δε μπορω να την βρω πουθενα, φοβαμε μη χασω την προσφορα οπως παμε
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσίευσηαπό Sensei » 20 Φεβ 2014, 12:19

Schumacher έγραψε:mysterious@ σε ποιο πλαισιο την παρηγγειλες? δε μπορω να την βρω πουθενα, φοβαμε μη χασω την προσφορα οπως παμε

Κάντην παραγγελία online ! Μη κάθεσαι και παίρνεις σβάρνα τα καταστήματα !
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Schumacher » 20 Φεβ 2014, 12:43

την εχω κανει παραγγελια απο πλαισιο και μεντιαμαρκτ αλλα δεν βλεπω τπτ και φοβαμε μην περασουν οι μερες
Άβαταρ μέλους
Schumacher

Δημοσίευσηαπό Sensei » 20 Φεβ 2014, 12:47

Schumacher έγραψε:την εχω κανει παραγγελια απο πλαισιο και μεντιαμαρκτ αλλα δεν βλεπω τπτ και φοβαμε μην περασουν οι μερες

Εγώ περίμενα 11 μέρες ! Υπομονή..Απλά άμα σε ενδιέφεραν τα παιχνίδια αυτού του μήνα, θα έπρεπε να είχες κάνει την παραγγελία σου νωρίτερα για να είσαι πιο άνετος.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό mysterious » 20 Φεβ 2014, 13:10

Sensei έγραψε:
Schumacher έγραψε:mysterious@ σε ποιο πλαισιο την παρηγγειλες? δε μπορω να την βρω πουθενα, φοβαμε μη χασω την προσφορα οπως παμε

Κάντην παραγγελία online ! Μη κάθεσαι και παίρνεις σβάρνα τα καταστήματα !

Οnline την έκανα την παραγγελία.Οπότε θα μου την στείλουν από οποιοδήποτε κατάστημα του πλαισίου την έχει.Μόλις τώρα κοίταξα και έχουν διαθέσιμες με την παράδοση να γίνεται σε 72 ώρες οπότε Schumacher μη μασάς,αν την παραγγείλεις σήμερα θα την έχεις αρχές της άλλης εβδομάδας!Εμένα σήμερα την πήγαν στις ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και την Δευτέρα θα την έχω αλλά που ξέρεις ίσως να γίνει και αύριο.

Υ.Γ. Α βλέπω πως έκανες παραγγελία αλλά τότε υπήρχε τρομερή έλλειψη οπότε λογικά σε λίγο θα την έχεις.Το mail του πλαισίου για την παραγγελία πότε λέει πως θα γίνει η παράδοση;αν δεν λέει επικοινώνησε μαζί τους για διευκρίνηση!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό korko » 20 Φεβ 2014, 17:12

εγώ χθες παρέλαβα την δικιά μου πάντως από το πλαίσιο...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB