Euroleague

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 24 Ιαν 2014, 11:51

Εχει δρομο ακομα η Ευρωλιγκα πρεπει ομως να παρουμε ολα τα παιχνιδια εντος εδρας και σε συνδυασμο με 3-4 νικες εκτος (Λαμποραλ,Μαλαγα και Εφες) φτανουμε στο 10-4 και νομιζω οτι θα εχουμε πλεονεκτημα εδρας στην επομενη φαση...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό asvestis » 28 Ιαν 2014, 12:37

Με το που αλλαξε το συστημα διεξαγωγης εχει αποκτησει αλλη γλυκα
Άβαταρ μέλους
asvestis

Δημοσιευσεις : 440

Δημοσίευσηαπό c » 20 Ιούλ 2014, 14:00

Φέτος η ΤΣΣΚΑ!!!
c

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό tak96 » 21 Ιούλ 2014, 13:34

καθε χρονο λεμε τσσκα, μπαρτσελονα,ρεαλ κτλπ αλλα στο τελος....ειναι νωρις για να κρινουμε
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

παο ολε

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 08 Οκτ 2014, 18:04

τι λεει θα παει η παναθα φετος στους 4 η παλι εξω???? :)
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 08 Οκτ 2014, 22:54

Andriana Bird έγραψε:τι λεει θα παει η παναθα φετος στους 4 η παλι εξω???? :)
Οχι final 4 φιλε,αλλα με τοσο αλλαγμενη ομαδα που ταυτοχρονα εχει μικρο μεσο ορο ηλικιας θα ειναι επιτυχια να περασουμε τους ομιλους καταρχας,γιατι δε θεωρειται κατι αυτονοητο οπως τα αλλα χρονια.Επισης δεν εχουμε καθολου βαθος στο παγκο,το 5αρι συμφωνα με τις εφημεριδες καθε μερα κλεινει και 5αρι δε βλεπουμε,οποτε καταλαβαινεις...Αυριο που παιζουμε με τον Ολυμπιακο για το κυπελο και εχουμε και σημαντικες απουσιες,εκει θα δεις την γυμνια του φετινου μπασκετικου Παναθηναικο γιατι στα μεταγραφικα τα καναμε μπαχαλο,επενδυσαμε σωστα σε νεαρους παιχτες αλλα αυτοι οι παιχτες δεν ειναι ετοιμοι απο τωρα για βασικοι,το προβλημα ειναι οτι ηρθαν λιγοι εμπειροι παιχτες
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό greg.vamos » 09 Οκτ 2014, 13:15

για csska το βλεπω φετος
Άβαταρ μέλους
greg.vamos

Δημοσιευσεις : 70

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 14:49

Πανάθα, με mvp το πουλέν μου τον Χαραλαμπόπουλο. Δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς...
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό psaraki » 09 Οκτ 2014, 14:56

Kefka09 έγραψε:Πανάθα, με mvp το πουλέν μου τον Χαραλαμπόπουλο. Δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς...

παναθα ναι αλλα φετος δ εχει κουπα :(
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 09 Οκτ 2014, 15:13

psaraki έγραψε:
Kefka09 έγραψε:Πανάθα, με mvp το πουλέν μου τον Χαραλαμπόπουλο. Δε νομίζω να διαφωνήσει κανείς...

παναθα ναι αλλα φετος δ εχει κουπα :(

Αν είχαμε και Πινγκ Σανγκ, το σηκώναμε χαλαρά. Τώρα, ίσως βάλουν και κανά χεράκι οι γκρι να μας εμποδίσουν.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB